forum.gif
Vai kāds ir mēģinājis pārdot caur ebay ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vai kāds ir mēģinājis pārdot caur ebay ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.07 10:20
 citēt
Vai kāds ir mēģinājis pārdot caur ebay ?
Domāju - fotolietu pārdošanu.
Publicēts: 13.12.07 13:36
 citēt
meeginaats nav bet viss process buutu ljoti leens- redzi PayPal(viseertaakais un izdeviigaakais starptautisko norekinu veids sadam operacijam) veel nav letinjiem pieskiris iespeju naudu sanjemt.
iespeejas- paarskaitiijums vai ceks, kurs ir uuberleens.
Publicēts: 13.12.07 13:45
 citēt
Man liekas, ka pirms pāris mēnešiem arī Latvijā jau ir iespēja naudu saņemt caur PayPal...
Publicēts: 13.12.07 14:32
 citēt
Man liekas, ka pirms pāris mēnešiem arī Latvijā jau ir iespēja naudu saņemt caur PayPal...

Tieši tā!!!!
Publicēts: 13.12.07 18:50
 citēt
Tb - Pay Pal it kā strādā, bet darījis to neviens nav ...
Publicēts: 13.12.07 22:18
 citēt
LV pasta izcenojumi ir

loti nesabiedriski E.Savienībai
karoče pakaļā viss
Publicēts: 13.12.07 23:02
 citēt
juus ziniet, tas latvijas pasts man tocha seezj aknaas jau. par elektronisko parakstu arii ir ierubiijis nesameerigi augstus ciparus... :evil:
Publicēts: 14.12.07 00:03
 citēt
uzprasi viniem par rupnieciska piesleguma izmaksam - vispar mati celjas staavus!
Publicēts: 14.12.07 08:54
 citēt
Vēl viens ? - cik var būt papildus izmaksas precei, kas atrodas Honkongā.
Publicēts: 14.12.07 10:02
 citēt
Kā tu to domā - papildus izmaksas? Papildus izmaksas preces cenai un sūtīšanas izmaksām? Tādā gadījumā tādas pašas kā precei kas atrodas ASV vai jebkur citur ārpus ES. Summai(preces cena+pasta izdevumi) virs EUR 45 ir jāmaksā 18%PVN un muitas nodoklis(ja ir). Bet ne vienmēr ir jāmaksā, tas atkarīgs no pasta ierēdņu garastāvokļa. Ir bijis kad par laptopu ir jāmaksā visi nodokļi, ir bijis kad nekas nav jāmaksā, kaut arī aizpildīta muitas deklarācija ar visu satura izklāstu un pilnajām cenām ir bijusi piestiprināta pie kastes redzamā vietā.
Vienu vārdu sakot - Latvijas Pastā ir BARDAKS. Izkārtni un telpas uzspodrinājuši - bet iekšā strādā vēl padomju stilā.
Publicēts: 14.12.07 10:33
 citēt
Millers: Nu i labi, ka padomju stilā... Tas uismaz pieļauj to ka ne vienmēr ir jāmaksā uisi nodokļi! :) :) :) protama lieta ja ir tas variants kā Edžum, kad ar šamējiem ir jāstrādā, bet tas jau arīg ir cits gadījums...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):