kam nagi, tam zivs...sory, bet lielākā daļa jaf pieteicās pagājušajā reizē, kad pateicu, ka 18.12 nebūs shutterim pirtuks (meitenes naf dabujušas bildes), un rīkošu fotoblogam, kur tauta ir ļoti aktīva visādā ziņā
Tikai nevajag, Haiduk: Feniksam savas bildes es tajā pašā vakarā iekopēju uz pc, Ļenai, Ievai un Evitai es nosūtīju vēlāk privāti. Varbūt ne visas, bet dažas apstrādātas. Un vispār Ļena (caur RR) no manis dabūja visas bildes uz dvd viena cita pasākuma. Tā, lūk.
Sory, bet Linkman'u sutterā neatradu , tur gan ir viens jefiņš, kas regulāri liek tavas bildes ...
Kādā pirtī vajadzēs tā nopietnāk parunātos ar to jefiņu ... Bet vienu es tagad noteikti zinu, atnākot pie Haiduka, - nav ko ilgi sēdēt, bet jāsāk uzreiz fočēt. Laiks paskrien nemanot - divreiz Haiduks mani kā pēdējo izmeta un tieši tajā brīdī, kad sāku apjaust Haiduka gaismas. Lai jums veicas gaismošanā.
Bijām !!! 62 acis...nereklamētie dalībnieki 34.,un 35. bija Eliks un Shadow. Vakars izdevies bija lielisks. Tiešām patīkami sastapt tik daudz jaukus cilvēkus...un skaistas modeles (ieradās visas, kas bija solījušas sarakstā). Paldies par smaidiem...
es zin, ka naakoshajaa reizee labaak nevis njemshu kaadu stiprinaato limonaadi, bet gan fochiigo. Un saakshu bildeet jau pie ieejas sapratu kaapeec biezji gadaas, ka cilveeku bijis daudz, bet reportaazju maz. to galdu vajadzeetu iznjemt un ieriikot nedaudz skaljaaku muuziku. Un dejas aizietu virpulii....
es zin, ka naakoshajaa reizee labaak nevis njemshu kaadu stiprinaato limonaadi, bet gan fochiigo. Un saakshu bildeet jau pie ieejas sapratu kaapeec biezji gadaas, ka cilveeku bijis daudz, bet reportaazju maz. to galdu vajadzeetu iznjemt un ieriikot nedaudz skaljaaku muuziku. Un dejas aizietu virpulii....
...ņem abus ...objektīvs taču arī jāmazgā. Bet tiek, kas bez aparāta, tiem lapi, naf bildes jātaisa
btw kads baltu engeliti nemanija maisinjaa? paspeju paseet kaut kur cinjas karstumaa
jaa, un ka te ir, tipa jasaka savs epasts? tad shadow@fotoblog.lv ja kads pamana mani vai Eliku kadraa, busim pateicigi
Haiduka izsolē pulka mantu: superballes kleita šorti, ne mana izmēra Kosmētikas superkomplekts lūpene šķiltava pustukša šķiltava ne visai... melna vilnas vestīte (no iepriekšējās) Laimes gādātājs (enģelītis) divi sīkumi adminiem