Fočuks kā fočuks. Normāls Canons. Vot, es nesaprotu tos ākstus, kas pērk kaut kādus "profesionālos" olimpusus un tamlīdzīgi...!
Bet piecas štukas, jā...tā ir zīmēšanās vērta nauda!!! Piespamoti visi portāli, taisni smiekls nāk kā pasažieris sasparojies šajā sakarībā! Jei bogu, smieklīgi, natūrā!
Nez, ko lai tagad dara Hassel vai Leaf lietotāji? Jāraksta sev veltīts slavas raksts iekš Dienas pirmās lapas? Ak, jā...jūs jau neziniet kas tas Leaf tāds ir...!
Tada ir ta Latviesu tauta skaudiga... ja cilvekam ir nauda nopirkt sadu darbariku, un ja tas ir naudas pelnisanai tas ir tikai dabiski. Drizaks jabrinas butu par kadu LV miljonaru, kurs "privatai dzivei" pozetu sava kabineta uz galda turot aparatu par 5tk ls un skaidrojot ka tas ta tikai moment uznemumiem gimenes loka... muspuse jau nav nemaz tik daudz cilvecinu kas perk sadu tehniku zimesanas pec, jo tomer cena ir liela, un ja ari var atlauties tad isti visu laiku vairakus kg smago aparatu nestaipisi lidz pa verigu, vai izbrauciena uz Taizemi...
zhalies ierakstija savaa bloga, kas ir normali (pedejas 2as saites uz vinju) cits chalis, kas ar vinju kopaa apmazgaja pirkumu ierakstija par to SAVAA blogaa. kas ari ir normali
Njā, kauns pilnīgi par tiem cilvēkiem, kas tur viņam brauc virsū. Esmu redzējis viņa bildes, man jau liekas, ka viņš "drīkst" tādu aparātu turēt rokās.
zhalies ierakstija savaa bloga, kas ir normali (pedejas 2as saites uz vinju) cits chalis, kas ar vinju kopaa apmazgaja pirkumu ierakstija par to SAVAA blogaa. kas ari ir normali
Un vēl sapostēja linkus erfoto, šuterī un blogā...
nu labs aparāts . Pachamdīju fīchas uz 1Dmk3 un ļoti man viņš patika. Nepatika tik krops un 10Mp pēc 5D. Cena tā jau ir cita runa - viens atļaujas pontot ar ferrary uz mūsu ceļiem, otrs ar Ducati gaiņjā un ieliek visu naudu tjūningā. Trešais pelna un krāj naudu sev kapam. Katram sava taisnība. Ja es varu atļauties panemt 1Ds tad es arī ņemu. Lielīties visos blogos tā jau ir cita lieta un tādās lietās jāgriežās pie Freida.
Un vēl sapostēja linkus erfoto, šuterī un blogā...
Izskatās ka puisis nevienā no šiem portāliem neko nav rakstījis vai reklamējis, izņemot jūs pašu par zibspuldžu īri un cita veida reklāmas.
pilnīgi pie kājas kādu foto kāds ir nopircis cilvis palielījās ka šim dahuja naudas un ar to arī beidzas viss tie stikli ko šis bij minējis jau ar nemaz tik kruti nav karoče - puņķutapa ar lielu maku :lol:
Parādiet blogu (vai ko citu) kur Dreef ir reklamējies??????? Izjemot pods un lam.good!!!!!
pods -- ir koriš lam.good -- ir Dreef paša
Nekur jau nav . Laikam jau tikai runa par to kā tika izreklamētas 1Ds fīchas itkā tiko parādijušās (patiesībā viss izņemot FF un 21Mp jau bija 1D mk3)
Nav jau tā ka tikai +21Mpix un FF. Dabūjis FF & 21Mpix, 1Ds dabūja tikai 6 kadrus sekundē 10 vietā, max jūtību ISO 3200 ISO 6400 vietā un tam bilžu buferī satilps stipri mazāk bilžu. Turklāt tā aparāta izšķirtspēja ir tāda, ka reti kurš L zooms varēs to izmantot -- tas ir aparāts bildēšanai ar fiksfokāļiem.
Nju beidziet , Dreef zin ko dara agrak pat bija normals kekes pirms saka smilkstet ka izpausties nelauj skaugi un traucetaji un nobrauca sirmis uz "Skukju foto" Nju bija puikam sapnis panemt SJITADU nju panema un domaju ka buss pilniba apmierinats vienigi nav man skaidrs kada ideja nemt sjadu monstru jo STIKLI kas spej izmantot vinja matricu maksa katrs gandriz pa stukai . Daudz noderigaks vinja gadijuma butu bijis vienkarsji Canon EOS-1D Mark III )Domaju ka sobrid sjis kameras lielakais minnus ir tads pats ka jebkuram tiko iznakusjam CANON kameram un atminoties problemas kadas bij EOS-1Ds Mark II ar svitram plekjiem uzkarsjanos karsju natpazisjanu utt. Bet katra zinja konkretais MARK ir pirmais sai regiona un nemot vera personazja tieksmes "Visju sistematizet un aprakstit" TESTS ir visnotalj intresants un objektivs
Parādiet blogu (vai ko citu) kur Dreef ir reklamējies??????? Izjemot pods un lam.good!!!!!
pods -- ir koriš lam.good -- ir Dreef paša
Nekur jau nav . Laikam jau tikai runa par to kā tika izreklamētas 1Ds fīchas itkā tiko parādijušās (patiesībā viss izņemot FF un 21Mp jau bija 1D mk3)
Nav jau tā ka tikai +21Mpix un FF. Dabūjis FF & 21Mpix, 1Ds dabūja tikai 6 kadrus sekundē 10 vietā, max jūtību ISO 3200 ISO 6400 vietā un tam bilžu buferī satilps stipri mazāk bilžu. Turklāt tā aparāta izšķirtspēja ir tāda, ka reti kurš L zooms varēs to izmantot -- tas ir aparāts bildēšanai ar fiksfokāļiem.
Bet ja būtu lieka nauda, labprāt tādu paņemtu!
Es biju minējis tik + 1Ds pret 1D . Mīnusi protams ar ir.Tā kāes uz 5D fotogrāfēju vairumā arī ar fixfokāliem L objektīviem tad varu teikt ka arī uz 5D L Zoom vairākas reizes švakāki par fixiem
pilnīgi pie kājas kādu foto kāds ir nopircis cilvis palielījās ka šim dahuja naudas un ar to arī beidzas viss tie stikli ko šis bij minējis jau ar nemaz tik kruti nav karoče - puņķutapa ar lielu maku :lol:
ja visiem lielākajiem runātājiem, būtu kaut uz pusi, tādi stikli, tādas bildes, vai tāda pieredze..
visi tikai d**š, bet paši tā īsti neko nesajēdz. Nevienu neaizstāvu, un man nav ne jausmas kas ir dreef. Runāju tīri par principu.
Ja cilvēkam ir kautkas lielāks un labāks, tātad viņš ir naudīgs mudaks. Kā spriedums.
Latviešu "jaukā" īpašība - ja nav man, lai nav nevienam. Šajā gadījumā - ja nav man, tad citiem viņš būs pilnīgi nevajadzīgs, bet jaa jau MAN būtu, tad Es zinātu, ko ar to iesākt. Muļķīgie
Mans labs paziņja ar saka "... tas jau nebūs latvietis ja neuzdirsīs citam latvietim"
Vai nav vienalga kaada kuram kamera? Galvenais maceet fotografeet. Ir apstaaklji kuros Canon ir labaaks, ir apstaaklji kuros Nikons labaaks.. Lai gan man ir Canon, bet piemeeram B/W kadrus uz lielajiem iso es neatteiktos taisiit ar Nikonu forshaa grauda deelj.. bet ok, taas jau tikai manas domas, nenjemiet galvaa.. Vieniigais ar ko manupraat nevajadzeetu nekaados apstaakljos fotografeet, ir ar mobilajiem..
Vai nav vienalga kaada kuram kamera? Galvenais maceet fotografeet. Ir apstaaklji kuros Canon ir labaaks, ir apstaaklji kuros Nikons labaaks.. Lai gan man ir Canon, bet piemeeram B/W kadrus uz lielajiem iso es neatteiktos taisiit ar Nikonu forshaa grauda deelj.. bet ok, taas jau tikai manas domas, nenjemiet galvaa.. Vieniigais ar ko manupraat nevajadzeetu nekaados apstaakljos fotografeet, ir ar mobilajiem..
Nikonam uz Lieliem ISO bij lieli trokšņi (vismaz vēl gadu atpakaļ) satrokshņo canon bildi un būs arī grauds
JRJ, man jau orgjinaalaa vajag trokshnjus, nevis vel tur klaat ko shopot! Piemeeram, lai uz Canon dabuutu taadus trokshnjus kaa man vajag, naakas griezt iso uz 3200, nikonam tas pats efekts turklaat smukaak bik bik buutu pie iso 1800. Katram instrumentam savs pielietojums. Ar urbi naglu sienaa nedziisi!
Nikonam uz Lieliem ISO bij lieli trokšņi (vismaz vēl gadu atpakaļ) satrokshņo canon bildi un būs arī grauds
ar d3 ienākšanu pasaulē viss mainās
Nu cik esmu dzirdējis tad arī D200 ir bijis ok! Vispār būtu jocīgi ja nikon tikai prof aparātos tādas lietas risinātu. Tāpēc arī D300 vaidzētu būt ļoti labam aparātam.