uljens: Rekiniet ka KLAT vel japerk STATIVS un Lietussargs bet labak softboxs tas ir savi 50-100Ls KLAT Foto stativi neder JO sita bandzja smaga vaig platas kajas un labus fiksatorus Sitos modeljus parasti izmato LIELAJIEM softboxsiem tev vadzej nemt to 600w
bet patiesiba ta ir ka viens te teica par zipeneem - es ari uz kadu pusjaudu tikai bildeju... uz pilnu klapi sanaca tikai uz imagine studijas jumta pilniigaa naktii vienu meitieti vanna bildeet
Ae pec skata vinas ir vienadas tikai sjita par 0,5kg smagaka Isteniba sjitadas prasti mocji lielos softboxsos. Kautgan man 1,7m sofrboxsa pietiek ar 500w Kautgan lieka jauda nekad netrauce
edzjus : A Imagin nav nekads raditajs , ka mes te noskaidrojam sjiem ir generators 3000w BET rikoties ar tam gaismam neviens isti neprotSmile
Ae pec skata vinas ir vienadas tikai sjita par 0,5kg smagaka Isteniba sjitadas prasti mocji lielos softboxsos. Kautgan man 1,7m sofrboxsa pietiek ar 500w Kautgan lieka jauda nekad netrauce
edzjus : A Imagin nav nekads raditajs , ka mes te noskaidrojam sjiem ir generators 3000w BET rikoties ar tam gaismam neviens isti neprotSmile
Ha ha , man ir bijis labak. Diskuteju ar dzeku kurs tur pa bridim strada un saku "Nju ta ka uz jusu generatora" puika pavicinaja ar rokam Oi mes to verkji neaiztiekam KA IR TA IR Es parbrinijies saku GENERATORU NEAIZTIEKAT? Daa neee neviens isti neprotot ar vinju apieties Runa bij par to ka Generators studija tas baigi atvieglina darbu , sjie nsaprata KADA ATSKIRIBA un KA ATVIEGLINA salidzinajuma ar PARASTAM GALVAM nacas paskaidrot SAVUS FUNKTIERUS Redz es slinks man Vacija garazja metajas Broncolor genarators ar galvam SLIUNKUMS staipit apkart. BET ja studija kuru ireju IR GENERATORS es protams jutoss laimigs , ka neka patsmit gadi nosanceti TIKAI ar genertatoriem parasti diviem