Gribēju ierāmēt pāris bildes, nopirku A3 rāmīšus pa 3.95 gabalā un .... reāli nobesījos, ka tas a3 ir kaut kāds 3:4 rāmis. A man visas 3:2 bildes. Jāgriež reāli daudz nost no bildes, un tas mani īpaši neapmierina.
Tātad, paladielties pieredzē - Kur var labus rāmīšus par pieņemamu cenu sapirkt, un vai vispār ir tādi 2:3 rāmji?
(a kas tas par stulbumu - visur(?) drukāšanas standarti ir 2:3, a rāmjus taisa 3:4??)
Pats no skaliņiem sasit! (: man arī ir bijusi doma rāmītī tā smuki! nojaušu ka uz ziemassvētkiem!!! bet nez, vislaik liekās ka jāiet pie kāda veca kokgriezēja (meistara) un lai šis pa lēto k-ko uzcepj! (: nu tā aiz gara laika!!!
briedi, zini ka labais tonis ir atstat bilde telpu lidz tas logiskajai un fiziskajai roberzai (ramitim). pats pie lielbrieza sedeji un klasusjies par so
briedi, zini ka labais tonis ir atstat bilde telpu lidz tas logiskajai un fiziskajai roberzai (ramitim). pats pie lielbrieza sedeji un klasusjies par so
Jaa jaa, zinu, es zinu ka ar pasportu ir baigi forši Bet A2 rāmjus negribas pirkt...
Manuprāt, rāmīšus var pasūtīt katrā foto salonā. Parasti ir stendi ar rāmīšu un paspartū paraugiem, atliek tikai izvēlēties. Pati pasūtu rāmīšus bildēm foto rāmīšu ražotāju firmā "INNOVA" Liepājā, A-3 formāta bilde + 5-7cm paspartū+ 2-2,5cm rāmītis izmaksā no 8-12Ls( cena atkarīga no izvēlētā paspartū un rāmīša cenas).
A4 bildes lieku A3 rāmjos, baltā maliņa sūdīgi neizskatās, a rāmis maksā 2.25, zilā krāsā gan bet tas ir labojams...vajag tikai novaktēt kad Timarī tādi ir!