forum.gif
Fotogrāfiju rāmīši
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfiju rāmīši
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.07 14:00
 citēt
Gribēju ierāmēt pāris bildes, nopirku A3 rāmīšus pa 3.95 gabalā un .... reāli nobesījos, ka tas a3 ir kaut kāds 3:4 rāmis. A man visas 3:2 bildes. Jāgriež reāli daudz nost no bildes, un tas mani īpaši neapmierina.

Tātad, paladielties pieredzē -
Kur var labus rāmīšus par pieņemamu cenu sapirkt, un vai vispār ir tādi 2:3 rāmji?

(a kas tas par stulbumu - visur(?) drukāšanas standarti ir 2:3, a rāmjus taisa 3:4??)
Publicēts: 15.12.07 14:35
 citēt
nu 20x30 raamjus nav paraak gruti dabuut, bet leilaakus attieciba 2:3 gan.. :(
Publicēts: 15.12.07 14:37
 citēt
Pats no skaliņiem sasit! (:
man arī ir bijusi doma rāmītī tā smuki! nojaušu ka uz ziemassvētkiem!!! ;) bet nez, vislaik liekās ka jāiet pie kāda veca kokgriezēja (meistara) un lai šis pa lēto k-ko uzcepj! (: nu tā aiz gara laika!!!
Publicēts: 15.12.07 23:44
 citēt
briedi, zini ka labais tonis ir atstat bilde telpu lidz tas logiskajai un fiziskajai roberzai (ramitim). pats pie lielbrieza sedeji un klasusjies par so :)
Publicēts: 15.12.07 23:59
 citēt
briedi, zini ka labais tonis ir atstat bilde telpu lidz tas logiskajai un fiziskajai roberzai (ramitim). pats pie lielbrieza sedeji un klasusjies par so :)

Jaa jaa, zinu, es zinu ka ar pasportu ir baigi forši :) Bet A2 rāmjus negribas pirkt...

aaam..a cik maksā A2 rāmis? :))
Publicēts: 17.12.07 10:02
 citēt
Manuprāt, rāmīšus var pasūtīt katrā foto salonā. Parasti ir stendi ar rāmīšu un paspartū paraugiem, atliek tikai izvēlēties. Pati pasūtu rāmīšus bildēm foto rāmīšu ražotāju firmā "INNOVA" Liepājā, A-3 formāta bilde + 5-7cm paspartū+ 2-2,5cm rāmītis izmaksā no 8-12Ls( cena atkarīga no izvēlētā paspartū un rāmīša cenas).
Publicēts: 21.12.07 20:59
 citēt
A4 bildes lieku A3 rāmjos, baltā maliņa sūdīgi neizskatās, a rāmis maksā 2.25, zilā krāsā gan bet tas ir labojams...vajag tikai novaktēt kad Timarī tādi ir!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):