Vai ir vērts izdot naudu un pirkt stiklu kas vairs netiek ražots? Saprotu risku, ka nelaimes gadījumos var nedabūt detaļas un tad ir..., but na ja tas ir Canon EF 28-70mm f/2.8L USM? Vai ir vērts ielaisties šādā darījumā?
Es perku un lietoju Optiku un pat kameras kuras nerazjo jau gadus 80 VISMAZ un nekada vaina A man ir stikls 28-70/2,8 kuru nerazjo jau sen un uz DIGI nestrada ITKA bet MAN STRADA un LABI
Un cik ir vērts izdot tādā gadījumā? 24-70 L stikliņš maksā sākot no $1100, un lietots ne īpaši lētāk. Ir jēga maksāt līdz $700 par tādu aparātu (28-70 L)?
Zin katrs orentejas uz savam vajadzibam , vienam KIT ir visus sapnju piepildijums citam 600mm/4 Tads strunts vien liekas Prieks kam tev tas stikls CITU suni un glazi tu varesi nobildet ari ar to kas tev jau ir VAIRAK NEVAIG
Zin katrs orentejas uz savam vajadzibam , vienam KIT ir visus sapnju piepildijums citam 600mm/4 Tads strunts vien liekas Prieks kam tev tas stikls CITU suni un glazi tu varesi nobildet ari ar to kas tev jau ir VAIRAK NEVAIG
Bet asuma ta nav un santīmi gandrīz jau sakrāti - Ekonomējot uz aliņu protams