Kāds negrib iznākt ārā pabildēt! Izklausās jau smieklīgi itkā 5 gadiņi būtu... nāksi spēlēties smilškastē! (: Bet fakts, ārā smuka migla, doma ir k-kur āgenskalnā (ja sanāk iekļaujam vienu jumtu)! (: vai arī centrā! (:
baaaaaaaaa.... Es tieshi nodomaaju, vai piektdien darba njemt fochiigo vai nee. Tikko ienaacu maajaas un iedams pa ielu nodomaaju, ka shovakar buutu bijis iistais vakars, kad iziet. Tieshi noskatiiju labus kadrus... BAaaaaa..... Turpmaak tureeshu maajaas klikshkji..
Ideja Par transportu! (: vajag vienkārši pāris cilvēkiem nolasīties, kādiem 4 vai pieciem, un tā nekaunīgi iet un bildēt transportos! (: Nu tā pofig ja slēpjās vai kā! XD Mēs būsim daudzi un neviens neko padarīt nevarēs! :twisted: kamēr 3 skaidrojās 2 vai viens bildē! (: Nu tā pa riktīgam! (: daudz labu kadru B/W varētu būt! (:
Okej, bet tad es gribu platleņķi no nomas dabūt.. un tad man vajag brīvu vakaru/nakti.. kas tik drīz nebūs.. skola/darbs dienas un nakts maiņās, draudzene... un tad nāk manas vēlmes...
Kāds negrib iznākt ārā pabildēt! Izklausās jau smieklīgi itkā 5 gadiņi būtu... nāksi spēlēties smilškastē! (: Bet fakts, ārā smuka migla, doma ir k-kur āgenskalnā (ja sanāk iekļaujam vienu jumtu)! (: vai arī centrā! (:
Jā jā kaķi un arī plakātus uz māju sienām salīmēt he he he..
to Zenza - jā darīsim TO bet bez atļaujām, ja es trolejbusā esmu pīpējis un man neviens neko nav teicis, tad gan jau ka bildēšana nebūs pats trakākais...
Gribam!!! :twisted: Tāda reporāža sanāktu ka tik turies! Es tā ceru ka paķersi tās meitemes līdzi un mums būs kāds plikpauris pensionārs!!! Un cik bieži svaigi mirušus onkulīšus esi bildējis? :twisted: Zenzam šorīd nav ētikas!!! :roll: