MA896 MacBook Pro 15/2.4GHz Intel C2D 2/160/SDDL/NV8600GT256
Nr.: 18733 MacBook Pro MA896 Procesors: Core2 Duo 2.4GHz Cache 4MB Bus speed 667FSB Ekrāns: 15.4 WXGA TFT LED glossy widescreen (1440x900), Atmiņa: 2048MB DDR2-667 Video: NVidia GeForce 8600GT 256Mb GDDR3 Cietais disks: 160GB Serial ATA drive 5400-rpm CD: SuperDrive Dual Layer DVD+/- RW Modems: Type III Mini PCI 56K Tīkla karte: Broadcom 1Gbit NIC Bezvadu tīkla karte: 54 Mbps AirPort Extreme (802.11a/b/g) Bluetooth: 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) module Audio: iebūvēts skaļrunis, combined optical digital audio input/audio line in (minijack), combined optical digital audio output/headphone out (minijack) Aksesuāri: camera Porti: One FireWire 400 port (8 watts); One firewire 800 port 2 USB 2.0 ports (up to 480 Mbps); mini DVI to S-video; VGA output (using included adapter); S-video and composite video output Programatūra: Mac OS X v10.4 Tiger, iLife ’06, Front Row Izmēri: 25.9 x 243 x 357 mm Svars: 2.54 kg
Deem, ja nevajadzeetu tagad gaazt naudu optikaa un studijas iekaartoshanaa tad panjemtu uzreiz ka nemetas. Aigar, kaads ir Tavs peronigais veerteejums par sho verkji? Un jaa, kaadeelj pardod?
Sandijs, buusi vai nu ko smagi sajaucis vai arii konkreeti visu paarpratis. Es runaaju par optiku Fulfreima kamerai un par manas stuidijas iekaartoshanu. Piis! 8)
Sandijs, buusi vai nu ko smagi sajaucis vai arii konkreeti visu paarpratis. Es runaaju par optiku Fulfreima kamerai un par manas stuidijas iekaartoshanu. Piis! 8)
Deem, ja nevajadzeetu tagad gaazt naudu optikaa un studijas iekaartoshanaa tad panjemtu uzreiz ka nemetas. Aigar, kaads ir Tavs peronigais veerteejums par sho verkji? Un jaa, kaadeelj pardod?
pašam vērtējums ir nekāds, jo tas nav mans pc, tikai pajautāja palīdzēt pārdot. cilvēkam vienkārši viņš iedegās, nopirka, bet še tev savajadzējās baigi naudu un tagad pa visiem galiem vāc kopā un pārdot to, bez kā var mierīgi iztikt, jo ir arī parastais kompis.. tā apmēram. bet nu cik zinu, tad spēcīgi viņi maitas ir. + dizains utt..bet nu, par to arī diezgan jāmaksā ir.