Radās izdevība savā īpašumā iegūt Zenit 11 aparātu ar diviem objektīviem (Helios 44M-x 2/58 un Jupiter 37AM 3.5/135).
Protams, aparāts tik izmēģināts (vispirms pārbaudīta tā spēja funkcionēt) un lietots, bet tomēr, ja nu kādam ir bijusi darīšana ar ko līdzīgu (kā noprotu Zenit 11 ir tas pats E un EM tikai citā apvalkā) būtu patīkami dzirdēt atsauksmes.
Ko tur daudz teikt, ja māk, tad var ļoti daudz panākt ar to aparātu Protams, ja viņš normāli funkcionē... piemēram, par gaismas mērīšanu labāk neizteikšos
Pēc n-tajiem gadiem skapī gaismas mērītājs tomēr strādā...atlicis pagaidām vien jautājums par filmiņu.
Tā kā filmiņās galīgi neesmu gudrs tad jājautā jums. Kādu tad īsti vajag? Frame size aparātam ir norādīts kā 24x36, tātad - filmiņas platums ir 36mm? Es tiešām neko daudz nesaprotu, Zenit manās rokās ir tikai otro dienu.
Kad būsiet atbildējuši uz iepriekš minēto jautājumu būtu labi uzzināt - kur tad es šo filmiņu varu iegādāties? Kur būtu izdevīgāk (...jo pusdienas ar vēl kārosies)?
Kādi vēl parametri jāņem vērā iegādājoties filmiņu?
Tā kā filmiņās galīgi neesmu gudrs tad jājautā jums. Kādu tad īsti vajag? Frame size aparātam ir norādīts kā 24x36, tātad - filmiņas platums ir 36mm? Es tiešām neko daudz nesaprotu, Zenit manās rokās ir tikai otro dienu.
Kad būsiet atbildējuši uz iepriekš minēto jautājumu būtu labi uzzināt - kur tad es šo filmiņu varu iegādāties? Kur būtu izdevīgāk (...jo pusdienas ar vēl kārosies)?
Kādi vēl parametri jāņem vērā iegādājoties filmiņu?
vienkārši unikums, kur dažus labus ir novedusi digitālā ēra!!! UNIKUMS!!!!!! :shock: