es domāju drīzumā iegādāties sev jaunu kameru, gribēju zināt jūsu viedokli par šiem trīs variantiem un ar ko katrs labāks, un ko jūs pats vēlētos no šiem trijiem
1. Canon EOS 350D (lēts un ir okej) 2. Nikon D40X cik es salidzināju noteikti iekabina 350D un maksā minimāli vairāk 3. EOS 400D, līdzīgs D40X bet atkal dārgāks visvairāk es gribu zināt ar ko labāks šis Nikons par EOS400D un otrādāk
paskaties arī uz PEnTAX K10d. Lētāks par tevis nosaukto 350d un 400d (par nikoniem nav nekādas nojausmas), bet canonu 400d pat pārspēj, daudzejādā ziņā. Ir lielāks un smagāks arī, kas būs no svara, kad kādu garāku un smagāku trubiņu gribēsi pieskrūvēt. Nebūs tā, kā ar tiem eosiem, ka vaig obligāti gripu skrūvēt klāt, lai būtu ērti. Un ar stikliem pilns ībeijs!
Pie reizes, nebūs nevienā frontē jānostājas, ne niknikonu, ne kankanonu! Varēsi lietderīgāk laiku tērēt, nekā cīnīties pa forumiem aizstāvot savu ticību!
paskaties arī uz PEnTAX K10d. Lētāks par tevis nosaukto 350d un 400d (par nikoniem nav nekādas nojausmas), bet canonu 400d pat pārspēj, daudzejādā ziņā. Ir lielāks un smagāks arī, kas būs no svara, kad kādu garāku un smagāku trubiņu gribēsi pieskrūvēt. Nebūs tā, kā ar tiem eosiem, ka vaig obligāti gripu skrūvēt klāt, lai būtu ērti. Un ar stikliem pilns ībeijs!
Pie reizes, nebūs nevienā frontē jānostājas, ne niknikonu, ne kankanonu! Varēsi lietderīgāk laiku tērēt, nekā cīnīties pa forumiem aizstāvot savu ticību!
nu, ja tev pietiek ar kitu un kādu garo objektīvu, tad vari nemt ari d40/d40x, BET viņam nav AF motors, takā viņam nestrādās AF ar objektīviem, kam motoriņš nav iebūvēts, takā ja vēlies pirkt foršus objektīvus un tērēties, tad neiesaku šos konkrētos nikon bodyus.. kkur forumā bija topiks, kur viens uz to jau uzrāvies...
Vo vo - skaties kādi ļaudis Tev ir apkārt un kādus objetīvus varētu palienēt... Piem ej uz plenēru, tur vins otram dod savus jaunākos stiklus patestēt, un piemēram tur visiem Nikoni a Tev Canons - tā stulbi sanāktu...