palasoties par pašu body, esmu patīkami pārsteigts. bet kā ir ar to stikliņu?
Es ar palasījos...:
Conclusion - Cons
* In-camera image processor unable to deliver crisp sharp edges, better to shoot RAW * About a third of a stop less highlight dynamic range than the competition
P.S. Stikls tumšs, tas skaidrs. Kaut kas līdzīgs Canona kitam.
palasoties par pašu body, esmu patīkami pārsteigts. bet kā ir ar to stikliņu?
Es ar palasījos...:
Conclusion - Cons
* In-camera image processor unable to deliver crisp sharp edges, better to shoot RAW * About a third of a stop less highlight dynamic range than the competition
P.S. Stikls tumšs, tas skaidrs. Kaut kas līdzīgs Canona kitam.
mani šis komplekts pārliecina vairāk nekā kaut kāds 400D ar kitu...
Tagad tik pasaki ka nav ko izveeleeties! Paskatijos Tavas bildes un domaaju ka pie Tavaam advanceetajaam foto veelmeem labaak buutu izveeleeties Canon jau sen visiem zinaamo iemeslu deelj..
Ka tik nesaakas klaigaashana par labaakiem stikliem un ka kiti ir kakas utt.. vispirms jaaiemaacaas lietot kameru un izmantot esoshaas tehnikas iespeeju maksimumss! Ir dzjeki kas ar 350D un kuru taadus kadrus bliezj ka citi ar 5D un L nevar liidzi staaveet..
Ir dzjeki kas ar 350D un kuru taadus kadrus bliezj ka citi ar 5D un L nevar liidzi staaveet..
Runa jau ir tikai un vienīgi par bilžu kvalitāti (izšķirtspēju), kuru nosaka objektīva optiskā spēja un par slēdža ātrumu, kuru var sasniegt sliktos apgaismojuma apstakļos ar gaismjūtīgu optiku, bet ar mazāk gaismjūtīgu nevar.
Ja jau taadi piemeeri.. Auns taadu Enzo pirmajaa liikumaa noshkjels. Beztam, lai tiktu pie Enzo ir jaabuut pastaaviigajam Ferrary klientam, tas noziimee ka ciktur gadu laikaa ir jaaiegaadaasas vairaaki autinji + pati firma izveelas kam Enzo paardot + jaaiziet ir jau agraak Ferrari autoskola..
man jau komplekts liekas labu labais, jo tas objektīvs tomēr stāv krietni pāri kitam nesen vel maksāja tas stikls ap 300 - 350 ls canonam ir sliktaks analogs 17-40/4 :lol:
stikli, protams, ir manta, bet.. kā jau minēts - labi stikli visiem maksā pulka pulka naudiņu.. tādēļ jau cilvēki arī skrūvē sigmas un tamronus (pie kam labus un labākus stikliņus) uz saviem rumpīšiem..
naf....tev to gripu(neerts pentaxim, cena gripam+ bat.,vai vajag)...es ieteiktu njemt tikai body un to gripa cenu pieplusot par labu kaadam stiklinjam.....
naf....tev to gripu(neerts pentaxim, cena gripam+ bat.,vai vajag)...es ieteiktu njemt tikai body un to gripa cenu pieplusot par labu kaadam stiklinjam.....
Pats aparaats ljoti patiik.... 1)ljoti eerta izveelne,podzinjas( tagad bildeeju ar canon =nepatiik izveelne un pogu izkaartojums) 2)kvalitatīvs body + mitrum un putekljdroshs(ir naacies paarbaudiit), stabilizaacija! 3)patiik koshaas un kontrastainaas krasas ko dod aaraa aparaats
Nepatiik.... 1) pentax vaajaa vieta AF, lēns un skaļš
zūmu negribi uzmest un tā vietā paņēmt kitam 50 mm f1,4 stikliņu un otru uz 20 mm (laikam 1,7)? domāju smc vecos stiklus, jo k10 ar tiem ir ideālā sadarbībā. plus vēl tāds, ka šie stikli viennnnozīmīgi ir labāki par kitiem. un vēl gribētos zināt, vai tiešām ir jāmirst par autofokusu? (protams ja zini kāpēc tieši tas ir vajadzīgs)
zūmu negribi uzmest un tā vietā paņēmt kitam 50 mm f1,4 stikliņu un otru uz 20 mm (laikam 1,7)? domāju smc vecos stiklus, jo k10 ar tiem ir ideālā sadarbībā. plus vēl tāds, ka šie stikli viennnnozīmīgi ir labāki par kitiem. un vēl gribētos zināt, vai tiešām ir jāmirst par autofokusu? (protams ja zini kāpēc tieši tas ir vajadzīgs)
...par to AF....nu ja ir laiks seedeet un briiniities uz modeli,kaa shis tev iepozee,tad naf...,varbuut, to AF, bet ja reports jaataisa vai jaakjer mirklji, tad manupraat, to tikai MF var iesaaliit "ziemai" ...bet piekriitu,vispirms izdomaa,ko tu veelies