Iegādāties cigaretes un alkoholu Latvijā var no 18 gadu vecuma, bet likums Nr 3.7.6. paredz, ka berniem līdz 14 gadu vecumam aizliegts publiskās vietās smēķēt. Tas nozīmē, ka smēķēt Latvijā var visi un no 14 gadu vecuma - arī publiski.
Tāpat kā - alkoholu drīkst iegādāties tikai no 18it gadu vecuma, bet lietot no.. 21a gada vecuma
Vai tad likums tiesham nosaka, ka alkoholu lietot var tikai no 21 gada? Par cigaretem runajot, no 14 gadiem smeket var, vienkarshi cigaretes japerk vecakiem.
Iegādāties cigaretes un alkoholu Latvijā var no 18 gadu vecuma, bet likums Nr 3.7.6. paredz, ka berniem līdz 14 gadu vecumam aizliegts publiskās vietās smēķēt. Tas nozīmē, ka smēķēt Latvijā var visi un no 14 gadu vecuma - arī publiski.
Tāpat kā - alkoholu drīkst iegādāties tikai no 18it gadu vecuma, bet lietot no.. 21a gada vecuma
tas likums vaacijaa drosh ka vairaak domaats kaa, ja Tu dzer alu un skalji kliedz kaadai omei ausii, tad Tev policista onka saka, ka nedriiksti uz ielas dzert un Tu apklusti
likumos var būt ierakstīti visādi mēsli bet ja es pilgadīgs palieku no 18 gadien un arī atbildību nesu kā pilngādīgs tad arī aizliegt man nevar pēc likuma to kas atļauts kopumā!!! Tā es varu iesūdzēt tiesā visu ministru kabibetu un visus prezidentus par manu tiesību ierobežošanu. Viennozīmīgi pārsvarā visi likumi ir mēsls un sastādīti idiotu barā.
likumos var būt ierakstīti visādi mēsli bet ja es pilgadīgs palieku no 18 gadien un arī atbildību nesu kā pilngādīgs tad arī aizliegt man nevar pēc likuma to kas atļauts kopumā!!! Tā es varu iesūdzēt tiesā visu ministru kabibetu un visus prezidentus par manu tiesību ierobežošanu. Viennozīmīgi pārsvarā visi likumi ir mēsls un sastādīti idiotu barā.
Kas tas par likumu Nr 3.7.6.??? :shock: Vari precīzāk nosaukt? Man šķiet tu jauc ar RD saistošajiem noteikumiem
vo vo
lai arī likumus raksta pilnīgi idioti, tik daudz kā likuma nosaukumu jau nu pacenšas uzmeimurot.... pie tam... MK un pašavaldību saistošajiem jau arī dod sakarīgākus numurus par 3.7.6. un galu galā arī uzģenerē nosaukumu.....
moš iedo linkiju, incanti noteikumi, varētu uzzināt ko es labu pārkāpju