forum.gif
Vienkārši HA HA :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vienkārši HA HA :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.07 13:05
 citēt
Iegādāties cigaretes un alkoholu Latvijā var no 18 gadu vecuma, bet likums Nr 3.7.6. paredz, ka berniem līdz 14 gadu vecumam aizliegts publiskās vietās smēķēt. Tas nozīmē, ka smēķēt Latvijā var visi un no 14 gadu vecuma - arī publiski.

Tāpat kā - alkoholu drīkst iegādāties tikai no 18it gadu vecuma, bet lietot no.. 21a gada vecuma :)
Publicēts: 18.12.07 13:10
 citēt
da bananrespubļikā likumu var apiet ar citu likumu
Publicēts: 18.12.07 13:16
 citēt
Vai tad likums tiesham nosaka, ka alkoholu lietot var tikai no 21 gada?
Par cigaretem runajot, no 14 gadiem smeket var, vienkarshi cigaretes japerk vecakiem.
Publicēts: 18.12.07 13:26
 citēt
jā jā, ir ir.. tāpat kā es uzzināju, ka vācijā nedrīkst uz ielām dzert, bet visi to tāpat dara, tradīcija, mums arī, kā 18it tā vari dzert cik lien.
Publicēts: 18.12.07 13:40
 citēt
Iegādāties cigaretes un alkoholu Latvijā var no 18 gadu vecuma, bet likums Nr 3.7.6. paredz, ka berniem līdz 14 gadu vecumam aizliegts publiskās vietās smēķēt. Tas nozīmē, ka smēķēt Latvijā var visi un no 14 gadu vecuma - arī publiski.

Tāpat kā - alkoholu drīkst iegādāties tikai no 18it gadu vecuma, bet lietot no.. 21a gada vecuma :)

nu re, varesi ievilkt duumu legaali :twisted:
Publicēts: 18.12.07 13:41
 citēt
Paldies Shadow.. es tiešām tik sīks izskatos? :(
Publicēts: 18.12.07 13:56
 citēt
Paldies Shadow.. es tiešām tik sīks izskatos? :(

:( :D
Publicēts: 18.12.07 14:07
 citēt
jā jā, ir ir.. tāpat kā es uzzināju, ka vācijā nedrīkst uz ielām dzert, bet visi to tāpat dara, tradīcija, mums arī, kā 18it tā vari dzert cik lien.

nevar buut kad biju vaacijaa, dzeeru uz ielas, autobusaa visur kur vien biju :D:D, bet es taa nedariitu ja man nebutu labs piemeers no vieteejiem
Publicēts: 18.12.07 14:10
 citēt
Es saku - tur ir likums, tikai neviens viņu nekad nav ievērojis :)
Publicēts: 18.12.07 15:32
 citēt
tas likums vaacijaa drosh ka vairaak domaats kaa, ja Tu dzer alu un skalji kliedz kaadai omei ausii, tad Tev policista onka saka, ka nedriiksti uz ielas dzert un Tu apklusti :):)
Publicēts: 18.12.07 16:11
 citēt
likumos var būt ierakstīti visādi mēsli bet ja es pilgadīgs palieku no 18 gadien un arī atbildību nesu kā pilngādīgs tad arī aizliegt man nevar pēc likuma to kas atļauts kopumā!!! Tā es varu iesūdzēt tiesā visu ministru kabibetu un visus prezidentus par manu tiesību ierobežošanu. Viennozīmīgi pārsvarā visi likumi ir mēsls un sastādīti idiotu barā.
Publicēts: 18.12.07 19:23
 citēt
galvenais ir būt tajā pusē, kas ražo un pārdod alko un cigaretes ;)
Publicēts: 18.12.07 19:44
 citēt
likumos var būt ierakstīti visādi mēsli bet ja es pilgadīgs palieku no 18 gadien un arī atbildību nesu kā pilngādīgs tad arī aizliegt man nevar pēc likuma to kas atļauts kopumā!!! Tā es varu iesūdzēt tiesā visu ministru kabibetu un visus prezidentus par manu tiesību ierobežošanu. Viennozīmīgi pārsvarā visi likumi ir mēsls un sastādīti idiotu barā.

pilngadīgs var kļūt arī no 16, tik jāmāk :D
Publicēts: 18.12.07 19:48
 citēt
darīt visu ko dara pilngdīgs var no tā brīža, kad ar kājām var mašīnai pedāļus aizsniegt :P un pāri stūrei redzēt ;) <- nav obligāti
Publicēts: 20.12.07 13:05
 citēt
Kāda atšķirība: )
Publicēts: 20.12.07 20:05
 citēt
...alkoholu drīkst iegādāties tikai no 18-it gadu vecuma, bet lietot no.. 21a gada vecuma :)
var tak pirkt slimajam tēvam vai vienkārši sākt vilkt uz māju jau laicīgi, lai ir ko padzerties, kad stukņīs 21.!
Publicēts: 23.12.07 00:21
 citēt

Kas tas par likumu Nr 3.7.6.??? :shock: Vari precīzāk nosaukt? Man šķiet tu jauc ar RD saistošajiem noteikumiem :)

vo vo

lai arī likumus raksta pilnīgi idioti, tik daudz kā likuma nosaukumu jau nu pacenšas uzmeimurot....
pie tam... MK un pašavaldību saistošajiem jau arī dod sakarīgākus numurus par 3.7.6. un galu galā arī uzģenerē nosaukumu.....

moš iedo linkiju, incanti noteikumi, varētu uzzināt ko es labu pārkāpju :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):