Tāpat kā Celica vai BMW jūzeru klubiņā, tajā apvienosies mūsu mazās, bet lepnās valsts Pentax lietotāji.
Sāksim ar to, ka varētu uzskaitīt stiklus, kādi ir lietošanā!
Pašam man ir 18-55, 55-200, kaut kādi skumjie 3.5-6.3 un diezgan paforšs 50 1.4, tik diapazons tam nu galīgi par garu priekš crop, da i priekš necrop arī... Tik man nav skaidrs, kā tam pēdējam blendi pielikt, studijā visu laiku flāre bliež iekšā no kontūrgaismām...
Tā, jāpalabo! Vēl ienācās zibspuldze 540- tā FGZ un Sigma "yellow" 24 1.8.
Es - mreinis vēlos apsveikt Jūs ar jaunas transporta pakalpjumu (taksistu) kompānijas dibināšanu. Ar prieku izmantošu Jūsu pakalpojumus vēlajās nakts stundās dodoties no vecrīgas uz mežciemu. Labprāt vēlētos uzzināt Jūsu telecentrāles numuriņu, lai varu Jums piezvanīt un izsaukt pen-taksīti Kā arī, labprāt saņemtu informāciju par takšu tarifiem.
Es - mreinis vēlos apsveikt Jūs ar jaunas transporta pakalpjumu (taksistu) kompānijas dibināšanu. Ar prieku izmantošu Jūsu pakalpojumus vēlajās nakts stundās dodoties no vecrīgas uz mežciemu. Labprāt vēlētos uzzināt Jūsu telecentrāles numuriņu, lai varu Jums piezvanīt un izsaukt pen-taksīti Kā arī, labprāt saņemtu informāciju par takšu tarifiem.
So what can we conclude about the K-100D's dynamic range? I think two things: First, that the K-100D's internal JPEG output results in somewhat limited dynamic range at the highest quality level, apparently the result of its higher than average minimum ISO and the noise levels that result. The big (!) surprise is its RAW file quality, and how much tonality Adobe Camera Raw can pull out of its RAW files. Very impressive, it looks to us like the K-100D might have surprising appeal among RAW shooters looking for an inexpensive camera with great tonal range.
Jap, tāpēc jau tik pagaidām ir tāda klusa doma, gribētos gan pirms tam rokās paturēt un saprast vai ir tā vērts! Pagaidām piesaista gaišums, SDM un tas, ka ir mitruma un putekļu drošs, jo savādāk tam noblīvētajam bodijam nav jēgas.
Tas stabilizators ir vienkārši AFIGETJ!!!! Uz 500 mm (!!!!!!) zaprosto var nofočēt 1/15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!