Portreti, to 540FGZ vareetu no tevis izlieneet uz kadu dieninju?????
Nu, tāda doma par foto tehnikas īri man ir, bet pagaidām praksē es to nerealizēju, tikai veicu tādu kā tirgus aptauju šajā jomā. Cik tu būtu gatavs par dienu maksāt, īrējot tādu zibspuldzi?
Portreti, to 540FGZ vareetu no tevis izlieneet uz kadu dieninju?????
Nu, tāda doma par foto tehnikas īri man ir, bet pagaidām praksē es to nerealizēju, tikai veicu tādu kā tirgus aptauju šajā jomā. Cik tu būtu gatavs par dienu maksāt, īrējot tādu zibspuldzi?
Hmzzz. mosh esmu bish noguris vai kaa, bet nesapratu par to klubinju. Kur tas tiek taisiits? Viena diskusija tipa? Vai kaa domubiedru grupa, piem, draugiem.lv?
Man arii Pentax - K10D + kits. Shonedeelj ja nenotix kaada fakingaa katastrofa, tad dabuushu smc a 50 mm 1,7. Pentax man ir tikai no oktobra saakuma. Vispaar spogulene man ir no taa pasha oktobra saakuma. Ir ok !
/me iet skatiities, mosh draugos jau ir Pentaxistu domubiedru grupa....
Nu taa.. draugiem.lv neatradu neko saistiitu ar Pentax, taapeec uztaisiiju pats taadu. Ceru, ka buus atsauciiba no juusu puses ! Veel tikai jaasagaida akcepts no admin puses un tad - pulceejamies?
Nu taa.. draugiem.lv neatradu neko saistiitu ar Pentax, taapeec uztaisiiju pats taadu. Ceru, ka buus atsauciiba no juusu puses ! Veel tikai jaasagaida akcepts no admin puses un tad - pulceejamies?
Tas portāls nav diez ko ērts čatošanai par foto, tajā tikai meičas lovīt...
Man gan izksatās, ka portreti bīda kādu savu biznesa projektu saistītu ar pentax. Tā Pentax slavinašāna ir jau par traku < man pasām ir pentax>, nav jau slikts aparāts, bet lasot portreti apcerējumus aš panaceja visās situācijas, pat uz mēnesi vai kādu patālāku planētu var aizceļot. :lol:
Tas portāls nav diez ko ērts čatošanai par foto, tajā tikai meičas lovīt...
Nu, kas kuram tuvaax . Eniivei, esmu gatavs pieciest shaadas taadas neeertiibas. Man, piem, nepatiik fotobloga diskusiju formaats, kas man ir gruuti paarskataams.
Pentax mana pirmā mīlestība un konkrēti SuperProgram. ar to un ar K-1000 un paretam ar 6X7 esmu pastrādājis, bet pašam neir piederējis. /minoltists, nikonists, canonists un atkal nikonists/. "minoltisti jātaupa, jo viņu ir maz!", tā mans draugs Juris, pats kanonists. vai ta nikonistu a tik maz jau, ka jātaupa?
Kameras: Pentax K100D Super, MZ-6 Objektiivi: Pentax 18-55/3.5-5.6, Pentax 28-80/3.5-5.6, Cosinon Auto MC 50/1.4, un vēl patlaban gaidu no .de Tamron 28-75/2.8. Zipene: Sigma EF-500 DG ST