nu es esmu itkā izskatījis, bet tur bija par augiem... jaa viss labi, bet nav tas perfektums tajā melnajā... tur vajag šopu... ko darīt? ar otu visu krāsot?
nu es esmu itkā izskatījis, bet tur bija par augiem... jaa viss labi, bet nav tas perfektums tajā melnajā... tur vajag šopu... ko darīt? ar otu visu krāsot?
Kada problema noperk malnu lupatu , samta atgriezumus teixsim var pa leto dabut un bilde. Melnu pairu pa kadie santjikiem Baltijas Paira uz Akas ielas noperk I GATAVS
O, mana bilde arī iemesta! XD man arī izmantots melns A1 vatmanītis... ja grib tad arī uz balta fona var dabūt viņu melnu, tik ar gaismām jāstrādā!!! Piem bildē nedaudz pastipinu vēl to melno toni pie selective color! (:
Es ar ar galda lampu un staavlampu arii varu kautko taadu paveikt? ja es spiidinu virsuu - paardeg... Ko likt priekshaa? P.S. Shodien nopirku A0 Melnu kartonu- ir labs! :lol:
Var es visus portretus tikai tā bildēju ar 2 galda lampiņām! (: nebliez tieši virsū! (: iesaku uztaisīt atstarotāju! (: un k-kāda kartoniņa uzlīmēt! Zelta vai Sudraba folijas! nu atšķirība kādas gaismas gribi!!! Siltas Zeltam, Vēsas Sudrabam!!! (: A folija tāda celtniecības!!! biezāka! Bliez ar lampeli virsū uz atstarotāja, un tad mīkstāka kliedēta gaisma!
Zenza- ģēnijs! es nevareeju iedomaaties... es meegjinaaju ar papiiru un veel visaadiem shtruntiem, bet par folliju pat neiedomaajos! :lol: Manas nedeelju kraataas zinaashanas ir papildinaajushaas! :lol:
Es ar ar galda lampu un staavlampu arii varu kautko taadu paveikt? ja es spiidinu virsuu - paardeg... Ko likt priekshaa? P.S. Shodien nopirku A0 Melnu kartonu- ir labs! :lol:
ja tu viņu sagriezīsi 2 daļās, tad tev būs veseli divi A1 izmēra foni
nu a kaa tad lai to asumu labaaku dabuuju? es jau itkaa meegjinaaju...
hmmm paskatījos tavas bildes parametrus, Exposure Time (1 / Shutter Speed) = 1/15 second Lens F-Number/F-Stop = 56/10 = F5.60 ISO Speed Ratings = 400
no sākuma domāu ka veinkārši nofokusēts uz fonu, bet domāju ka visa problēma ir tur ka pamazs slēdža ātrums 1/15, ja no statīva ar trosīti tad citur problēma, ja no rokas tad vienīgi slēdzis!!! Tā ka vairāk gaismas jo iso ar uz 400, biški blendi vairāk atver, slēdzi vismaz 1/60 ja no rokas, ja uz statīva ar trosīti tad kaut 1 sek turi vaļā
Var arii bez statiiva iztukt, kameru tak da pret jebko var atstuteet. Un neklausies tajaas muljkjiibaas lai veertu blendi valjaa - atstaaj tos pashus iso 400m var arii iso 200, blenfi uz apmeeram f12 un tad Tev asums buus visur kur vajag un pat kur nevajag! Bet fokusee manuaali - buusi krutais kekss ar asaam bildeem.
Bet, kad zinaasi ko un kaa dariit, vareesi bliezt ar iso1600 uz 1.4f, un buus ass..