izklāstīšo kā es redzu fotoblogu ja nekas nemainīsies. jūsu ziņā paliek izlasīt, nepiekrist, ignorēt vai ietekmēt...
pēc kāda laika fotoblogs pārvērtīsies par fotomurgu, kur galerejās un neatšķirsies no tīņu murgiem kas tikko ir dabūjuši pirmo ziepīti vai tramvajā nobildējuši bomzi ar mobīlo. būs protams labi amatieri bet tie lēnām izmirs (aizies) jo starp 1000 drazu bildēm viņa labā bilde būs nozudusi. vērtējums ? vērtājums jau tagad ir miris. šedevrs vai kārtējā kaķa bilde dabū 5 5 5, kā teikt dod pieci ! var jau pavērot tagad ka fotoblog rakstos īsti nav ne miņas no foto.. dzeja, tīnu problēmas, murgi, ņņuņņas utt. Fotoskolas raksti būs, bet ne jau par mums interesējošām tēmām, bet kārtējais simtu pirmais raksts cik labs ir clonetools vai fotoshopa kārtējais guru izklāstīs jaunu veidu kā aizmālēt sarkanās acis.... par reportāžām nav vērts runāt.. tur jau tā viss skaidrs, kas būs. atliek vienīgi uzrīkot konkursu par smukāko kaķa vai saulrieta bildi un būs pilns komplekts... āmen !
P.S. ja dienā rodas viens jauns labs fotogrāfs, tad tajā pašā dienā 100 pokemoni iegūst savus pirmos ziepjus. no kuriem 50 pokemoni domā ka viņi ir tik pat "kruti" kā tas viens...
Cerams, ka andre kāds ieklausīsies... Ja mani nedzird, tad vismaz cilvēkā kurš ir izsities kāds ieklausīsies. Kad es par šito vāvuļoju, viss ko var izdarīt ka'ds ir mani nod***t.
... es neredzu pilnīgi nekāda pamata satraukumam, jo tāda jau manuprāt ir šīs neta viednes misija ! Un padies par to autoriem ! Labas bildes jebkurā gadījumā ievēro (skat. reitingus) ! Un ne jau šeit jābūt tai vietai, kur labiem autoriem izsisties - priekš tā ir konkursi, izstādes un žurnālu vāki vai sava fotostudija ! Bet šiet tusiņš ir labais ....
... es neredzu pilnīgi nekāda pamata satraukumam, jo tāda jau manuprāt ir šīs neta viednes misija ! Un padies par to autoriem ! Labas bildes jebkurā gadījumā ievēro (skat. reitingus) ! Un ne jau šeit jābūt tai vietai, kur labiem autoriem izsisties - priekš tā ir konkursi, izstādes un žurnālu vāki vai sava fotostudija ! Bet šiet tusiņš ir labais ....
Man ar liekas, ka tik ļoti globalizēt kaut kādas vienas neta lapas nozīmi latvju tautas pokemonizācijā vai fotomāksliniecizācijā nevajadzētu. Tas liecina par kaut kādu savdabīgu i- atkarību, jo bez šīs taču ir vēl vismaz trīs līdzīgas lapas, kurās arī var izpausties. Nu, tad kāda velna pēc tik ļoti pārdzīvot!? Un jā, vienmēr jau var uztaisīt kādu savu lapu, kurā citiem ļaut publicēt tikai šedevrus! Iedzīvoties tajā kā moderatoram un visus saukt par pokemoniem. Viena tāda lapele jau iet uz beigām, ziniet kura, vai ne? Tiesa gan, tas, principā pofig, labāk čatot vienuviet. Jo mazāk lapu, jo dzīvīgāks forums atlikušajās!
Vai tas ir mudinājums aiziet no šejienes? Ja jā, tad kam? - vai lai aiziet visi poke(nu kamōn, ar viņiem ir tā pat kā ar inflāciju - tikai vairojas. Tas nav iespējams) otrs variants - visi, kas +- līmenī turas, dodas prom, atstājot poke savā sulā izšmorēties un miers...
?
Es palieku šmorēties. Andrejs iet turēties līmenī.
Ir tikai viena lieta kādēļ ilgi vilcinājos šeit ko rakstīt, jo jūs šajā postā prasiet, lai pēc darba atnākot mājas es vēl sēdētu visu nakti un kodētu jaunas fīčas... gribas, bet, diemžēl, tā nesanāk
Jauna versija būs un pa visam drīz vēl tikai mazliet jāuzgaida un japakodē.
Paldies Portreti par atklatajiem tekstiem par blogu un arī par līdzigajiem. Tieši tāds ir mērķis nedarīt tās kļūdas, ko pieļāvuši ir citi. Tiesa pašiem radītājiem jau sākumā bija skaidrs, ka tādā veidā nekas labs nevar būt.
Nekādā veidā netiks apkarota iespēja dot piecīšus, bet tiks dota iespēja savādāk domājošiem arī izpausties un galvenais mācīties no kļūdām ko norāda citi.
Es kad blogs sāka tapt pašā sākumā nebiju ne koderis, ne admins, ne blogeris, bet man ir radies priekštats un mūsu mērķis ir, kuru mēs nākotnē ieviesīsim ir, ka neviens netiks noniecināts, bet gan dotas iespējas. Ja tev nepatīk poke, tad tev būs tādas fīčās lapā, kuras poke neintresēs un viņiem tas nebūs saistošas. Tādā veidā tiks viss uzlabots.
Teksti kautko ierobežot ir 0 vērtībā un padara visu tikai sliktāku. To var novērot citos portālos.
Labāk veltiet laiku jaunu ideju ģenerēsanai un par viņu rašanos informējat mūs nevis kā tagad atnāk jauns jūzeris blogā padzīvo dažas nedeļas un ieposto atkal jaunu ziņu "Pokemoniem mirt!!!!!!!". Tā tās lietas nenotiek.
... visa šā sakarā man arī biku blakus domas - es arī bieži nodarbojos ar labdarību, bet ... ir taču hostings, softs, laiks programmēšanai (manā biznesā laiks ir visdārgākais ) un bla bla, un bla bla ...!? Cik ilgi ????
Ir vispār vēlviena patīkama ziņa ar ko man Eliks iepriecināja pirms kāda laika. To gan neizpaudīšu, bet ja tas izdosies tad domāju, ka daudziem tas varētu iet pie sirds...
tiesa es domāju tādus, kuri ne tikai saka, ka grib patiesus vērtējumus un komentārus, bet tiešām tā arī ir. Pieņemu, ka daudzi tikai bārstās ar tukšiem tekstiem un patiesībā viņiem reitings ir svarīgs.
... visa šā sakarā man arī biku blakus domas - es arī bieži nodarbojos ar labdarību, bet ... ir taču hostings, softs, laiks programmēšanai (manā biznesā laiks ir visdārgākais ) un bla bla, un bla bla ...!? Cik ilgi ????
Jautājums ir labs, bet man patika nesana Elika piebilde par šo
diemžēl ne nauda motivē cilvēkus, bet gan iespēja neko nedarīt!
.. nu vispār jau man prieks par jūsu entuziasmu, bet ...., cik es tādus projektus neesmu noracis jūsu vecumā .... ! ))
.. nu vispār jau man prieks par jūsu entuziasmu, bet ...., cik es tādus projektus neesmu noracis jūsu vecumā .... ! ))
Tagad esi nācis pie prāta nu tad aidā ģenerē idejas un PM jebkuram no adminiem un mēs darīsim visu, lai tās istenotu, ja viņas būs ne pret mūsu uzskatiem un saistošas pārējiem.
Tagad esi nācis pie prāta nu tad aidā ģenerē idejas un PM jebkuram no adminiem un mēs darīsim visu, lai tās istenotu, ja viņas būs ne pret mūsu uzskatiem un saistošas pārējiem.
.. nu lapi ! Šeit esiet mēģinājuši .. ??? www.kkf.lv...
Gaidam un liekam visas cerības uz jauno versiju, jo palasot ietekumu sadaļu tur ir tik daudz dažādu labu ieteikumu, gan par bilžu ievietošanas daudzumu atkarībā no lietotāja reitinga, gan vērtēšanas koificentu kur jo lietotājam lielāks savs reitings, jo viņa balsojums ietekmīgāks, u.t.t. ir tik ļoti daudz lietu ko var vienkārši ar mākslīgo fotoblog intelektu iespaidot, lai murgainās bildes no murgainiem lietotājiem vienkārši paliek tik nepamanāmas, un tik neuzkrītošas, kad tās netraucē. Kā jau andre minēja fotoskolas, kur nav mums interesējošās tēmas, gribētu nepiekrist jo kādam varbūt, sarkano acu aizmālēšanas tehnika, liekas pati par sevi sarotama lietā kā to izdarīt bet citam tā ir ķinas ābece, veinkārši pašlaik, normālu baudāmu fotoskolu nemaz nav iespējams ielikt jo šitais, kad jāsalik bildes visas apakšā un tad, texta vidu jārakta skat bilde1 sk. bilde 2, nuu tas ir garām, joprojām gaidām jauno ver. reportāžas palik reportāžas, viens par reportāžu uzskata, nobildēt no četrām pusēm savu darba kafijas krūzīti, otrs uztaisa labu reportāžu pat tēmu, slikti protams ir tas ka nev nekādas reportāžas vērtēšanas, atkal paliek cerības uz jauno versiju!!! Vairāk jau šiatais viss texts itkā paredzēts ietekumu sadaļai, bet tur jau tas viss is sarakstīts, un savilkti visi + un - . beigās varu pierakstīt ka pilnībā piekrītu andre par to ka fotoblogs lēnām iet uz leju, jaaa tā ir tasnība, bet nu ko būsim optimisti un cerēsim ka fotoblog vadība problēmas ieraudzis un atrisinās!!! laicīgi jo var būt mirklis kad tas jau ir par vēlu!!!
...un kamēr blogā naf mainīti šie punkti (tālāk tekstā) no ĪPAŠNIEKU puses, priecajaties, ka atļauj tusēties un cieniet vidi, kurā tusējaties. Un ar tikko nopirkto ziepīti uzbildētais kaķītis ir dārgāks cilvēkam, par visu diskusijas autora mākslu kopā...padomājiet.
Vai esiet lasījuši??? Kas ir fotOblog.lv? FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu: fotogrāfus, rakstniekus un citus foto interesentus, kam ir ko rādīt un ko teikt!
Ko nozīmē katra fotOblog.lv sadaļa? -fotOblogs FotOblog mērķis, jēga un uzdevums ir pavisam vienkāršs: pavēstīt citiem cilvēka (pār)domas par kādu notikumu, problēmu vai vienkārši gadījumu no dzīves, papildinot stāstīto ar attēliem. Vai arī gluži otrādi - kad attēls stāsta, bet vārdi atbalsta un papildina. Izvēle ir katra paša ziņā! Vienīgi, lūdzu, atcerieties: rakstam un bildei ir jābūt paša radītiem! Ļausim izpausties tiem talantiem, kas noteikti ir apslēpti katrā no mums...; iebildīsi: „kāpēc apslēpti?!” Jo sevišķi, ja nav! Šeit nu būtu īstā vieta iemēģināt savu roku rakstīšanā, savas acis fotografēšanā un savu izpratni, kā to visu apvienot.
beigās varu pierakstīt ka pilnībā piekrītu andre par to ka fotoblogs lēnām iet uz leju
fotOblogs pēc dažu labu tekstiem jau kopš tā radīšanas brīža iet uz leju , bet redz cik tālu esam noripojuši
Ehhh laikam mani biški pārpata!!! Nebiju domājis ka lieluma ziņā iet uz leju biju domājis tikai dēļ, kvalitātes, un kvalitāšu klasifikācija, proti cik viegli lietotājam paskatīties to ko viņš grib redzēt!!! Ja jau man nepatiktu šis blogs, tad protams ietu citā, atšķirībā no citiem lietotājiem nesēžu visos latvijas fotoblogos, vai tas ir slikti vai labi tas cits jautājums, vienkārši laikam jau m,an vienkārši nav tik daudz laika, patīk man šēit patīk man dažu lietotāju bildes!!! Neesmu arī baigais foruma spameris, neuzskatu ka man par principa lietu būtu kautko iespamot katrā foruma sadaļā!!! Vienkārši gribu, lai ir labāk......