forum.gif
Vēlreiz par A3 printeriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vēlreiz par A3 printeriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.12.07 07:35
 citēt
Gribējas apjautāties vēlreiz, kurš tad uz šo brīdi ir tas sakarīgākais no A3? CANON PIXMA PRO9000?HP PHOTOSMART 8750 A3? EPS STYLUS PHOTO R1800 INKJET CD/A3+? CANON PIXMA PRO9500 PRINTER (dārgs:( )?

Zinu, ka ak34 teica, ka Epson drīz izlaidīšot sev jaunus modeļus. Vai tas jau ir noticis?

Pašreiz intresē sakarīgākais modelis, jo par finasēm domās atkarībā no tā. Ir tāds patīkams ieradums palicis, ka nevajaga pašu lētāko pirkt, bet reizēm pastīties arī uz citām lietām.

Ja kādam ir kāds A3, lūdzu, padalieties iespaidos.
Publicēts: 20.12.07 07:37
 citēt
Arī tintes noturība ir svarīga ... vismaz man tā šķiet 8)
Publicēts: 20.12.07 08:13
 citēt
Skatos review un šķiet, ka ir jāizvēlās no Canon vai HP, jo Epson tomēr nedaudz atpaliek.
Publicēts: 20.12.07 08:30
 citēt
It kā jau stāstia, ka izlaidīs, bet gan jau ka nekas pārāk revolucionārs nebūs. Es izvēlējos Epsona R2400, lai arī vecs modelis, tomēr diezgan OK.
Publicēts: 20.12.07 08:35
 citēt
It kā jau stāstia, ka izlaidīs, bet gan jau ka nekas pārāk revolucionārs nebūs. Es izvēlējos Epsona R2400, lai arī vecs modelis, tomēr diezgan OK.

Cik saprotu esi apmierināts?

Kādus modeļus vēl apskatīji un kāds šim bija pluss, ka paņēmi?
Publicēts: 20.12.07 08:44
 citēt
hmm visur šis modelis baigi tiek slavēts.
Publicēts: 20.12.07 19:20
 citēt
Ja jautāji par vienkārši A3, nevis superkvalitatīviem fotoprinteriem-
Drillēju divus A3 printerus, no kuriem viens Canon jau antīks, bet savam laikam bija dikti labs, tagad vienkārši labs, lietojot speciālo „foto” tintespodu, uz firmas papīra pat ciešamas bildes, otrs HP cp 1700 vienkārši vecs (2gadi), bet nepatīk – ekspluatācija dārga, no vienas man vajadzīgas programmas drukājot kropļo krāsas, problēmas ar papīra padevi, printējot garāku par A3 (tāda iespēja ir), priekš foto man prasības zemas, tām pietiek.
Nākošo, ticamāk, pirkšu Canon, pieredze ar to labāka
Publicēts: 20.12.07 19:39
 citēt
Starpcitu, printeru patentus HP peerk no Canon..
Bet HP atshkjiriibaa no Canon tintes pateerinjsh ir apmeeram 4x lielaaks.. deelj taa ka vinji drukaa 4-5x biezaakaa kraasas slaanii nekaa Canon..
Publicēts: 20.12.07 20:39
 citēt
Paldies par šiem ieteikumiem ņemšu vērā.
Bet krāsas daudzumu, kuru uzklāj uz lapas jau var mainīt.
Publicēts: 20.12.07 20:46
 citēt
..bet tikuntaa HP grb bliezt vairaak nekaa itkaa vajad, un arii liks biezaa slaanii tinti virsuu, lai arii kaa meegjinaatu tur ko noreguleet..
Publicēts: 20.12.07 20:48
 citēt
Nav ne vainas. Ņēmu jo tas ir lētākais, kas melnbaltās bildes drukā labi. protams, arī kā krāsainais ir gana labs
Publicēts: 20.12.07 23:44
 citēt
man ir 4000 Canon, ekonomisks, pieņemams, bet dīleri, kas man viņu pārdeva gribēju iekaustīt, 9000 jau ir domāts pustoņiem (jau tintē ir pulka vairāk pudelīšu), un cik nu es saprotu, analogi līdzīga tam vēl naf...bet var būt tikai reklāma???
Publicēts: 21.12.07 01:51
 citēt
man ir epsons r2400. baigi labs. nopirku arii tinets bulk sisteemu sanaak daudz leetaak nekaa epsona originaalos pirkt.
Publicēts: 21.12.07 09:36
 citēt
man ir epsons r2400. baigi labs. nopirku arii tinets bulk sisteemu sanaak daudz leetaak nekaa epsona originaalos pirkt.

CIk tā sistēma maksā?

Vai tas, ka Canon ir 2 krāsas vairāk neko nemaina?
Publicēts: 21.12.07 11:20
 citēt
Starpcitu, printeru patentus HP peerk no Canon..

cik es atceros (Crash var pielabot) tad mehanika naca no Canon - elektronika bija pasha HP
Publicēts: 21.12.07 11:22
 citēt
Pareizi jau atceries, HP netaisa 1:1 kopijas, bet gan izmanto tehniskos risinaajumus.
Publicēts: 09.03.08 12:30
 citēt
Ir iegādāts Epson R2400 un varu teikt, ka kvalitāte super!
Vēl gan daudz neesmu neko printējis, bet pagaidām nav nekāda nožēla par pirkumu un to ko redzu uz papīra.
Publicēts: 09.03.08 16:19
 citēt
..bet tikuntaa HP grb bliezt vairaak nekaa itkaa vajad, un arii liks biezaa slaanii tinti virsuu, lai arii kaa meegjinaatu tur ko noreguleet..

No kurienes ir "izdzemdēts" šis apgalvojums...?

Lietojis esu Epson, Canon, HP

Esmu palicis pie HP DeskJet 9800 (A3)
Super printeris, lai gan nav vairs nekāds pedejais modelis.. Bet bildes drukā super! Ari tinti patērē normāli, neteiktu ka daudz. Ikdienā apkalpē ir lēts.

Epson gan tintes bija lētākas, bet beidzās viņas tik ātri parasti, ka tā arī neiebracu kas pa lietu. :D Koroče cik man bijis ir tās sadarbības ar Epson, tad tā arī bij pēdējā sadarbība. Nafig.. uzskatu tos par mēsliem. (žēl.. agrāk Epson kotējās augstu, un bija ari labs.. tagad... hz)
Publicēts: 09.03.08 16:45
 citēt
Skatos, ka viņam dažāda izmēri kārtridži un gan izmērs, gan cena dažiem ir aptuveni 2x lielāka nekā epson. Tad pieņemu, ka izdruku cenas varētu būt līdzīgas. Tiesa tas ir tikai pieņēmums.
Publicēts: 09.03.08 17:44
 citēt
Savulaik bija mērijums cik kurš tintes printeris patērē krāsu un cik lielu pili dod ārā katra ražotāja printeris. HP tas bija viens no lielākajiem rādītājiem, principā no ražotāja puses aprēķins vienkārš - ātrāk beidzas tinte - ātrāk pirks jaunu :)
Publicēts: 09.03.08 21:23
 citēt
Savulaik bija mērijums cik kurš tintes printeris patērē krāsu un cik lielu pili dod ārā katra ražotāja printeris. HP tas bija viens no lielākajiem rādītājiem, principā no ražotāja puses aprēķins vienkārš - ātrāk beidzas tinte - ātrāk pirks jaunu :)

Man gan vairāk dominē pieņēmums - jo kvalitatīvāka bilde, jo labāk.
Ja arī HP patērē vairāk.. tad diez vai tas ir mērāms litros. Pieņemu, ka atškjirība ir, bet tik minimāla, ka reāli dzīvē tas tapat paliek nemanāms.

A kadam ir jaunie Epson, Canon A3 printeri..? Kadas atsauksmes? :roll:
Publicēts: 09.03.08 21:28
 citēt
Kuri ir jaunie?
Publicēts: 09.03.08 21:35
 citēt
Kuri ir jaunie?

nu ap to laiku, kad izvelejos es savu HP 9800.. droshvien tagad au ir jaunaki gan HP, gan parejiem jauni modelji..
Publicēts: 09.03.08 23:28
 citēt
HP starp citu ir viena no lētākajām tintēm, arī tintes kārtridži ir vieni no lielākajiem (27ml pretstatā Epsona R2400 13ml), lai arī tinti patērē nedaudz vairāk drukājot, taču vienas lapas izdrukas izmaksas ir zemākas nekā daudziem citiem konkurentiem. Konkrētāk runāju par B9180 modeli, jo tas ir manā īpašumā un ir vienā klasē ar Epsona R2400 modeli gan kvalitātes, gan izmaksu ziņā.
Publicēts: 10.03.08 08:29
 citēt
..bet tikuntaa HP grb bliezt vairaak nekaa itkaa vajag, un arii liks biezaa slaanii tinti virsuu, lai arii kaa meegjinaatu tur ko noreguleet..

No kurienes ir "izdzemdēts" šis apgalvojums...?

no HP tehniskaa konsultanta.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):