Taaa, lai drukaaajot nebuutu baltaas malas un vareetu drukaat uz visiem standarta izmeeriem... Jaaa jaaa zinu ka noteikti pastulbs jautaajums, bet nekad peec nekaa taada vajadziiba nav bijusi... :oops:
Kaadu kroposhanu Tu domaa?? No kaada formaata? Es neko nekropoju, man visi standarta ismeeri vienmeer sanaak kaa naakas peec 2:3 sisteemas. Vieniigais ka ne visur drukaa peec standarta izmeeriem un taapeec kaadaa leetaa vietaa drukaajot var buut bildei baltas liekas malas.
šopam paņemot crop tooli ir augšā lodziņi kur ieraksta malu garumus (tas nenozīmē, ka tev minilabā drukās ārā tikai tādā izmērā kā būsi ierakstījis - izdrukās kādu lielumu prasīsi tik malu proporcija paliks) tik lodziņu ar izšķirtspēju atstāj tukšu
Taaa, lai drukaaajot nebuutu baltaas malas un vareetu drukaat uz visiem standarta izmeeriem... Jaaa jaaa zinu ka noteikti pastulbs jautaajums, bet nekad peec nekaa taada vajadziiba nav bijusi... :oops:
Ja tikai kadreet vaig tad ACDSee var ielikt proporcijas
Uii, ACDSee ir labu labais tuulis! Kaut arii taa programma ir primitiiva kaa pagale, bet tomeer taas paaris fishkas vinjaa ir gana labas deelj kaa vinju vel arvien izmantoju kopsh 3.1 versijas.
Uii, ACDSee ir labu labais tuulis! Kaut arii taa programma ir primitiiva kaa pagale, bet tomeer taas paaris fishkas vinjaa ir gana labas deelj kaa vinju vel arvien izmantoju kopsh 3.1 versijas.
Njā tam pilnīgi piekrītu, un arī salīdzinājumā pret lightroom, strādā 15x ātrāk!!!
Es gan to nenosauktu par primitīvu. Ieskaitot vēl to kādā monstrā smagā šis izaudzis no vienkārša viewera. Labi ka pēdējās versijās editors un viewers palaižās atsevišķi un vienkārši skatoties bildes nav vairs tik smags kā vecie. Es lietoju ACDSee Pro 2.xxx