forum.gif
Uzmanību! Lielā gaismu statīvu izpārdošana tuvojas!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Uzmanību! Lielā gaismu statīvu izpārdošana tuvojas!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.07 08:28
 citēt
Gatavojieties!!! Par 20 Ls varēs dabūt Bowens un citu ražotāju labus studijas gaismu statīvus!

Patiesībā- ko tur gatavoties, tos var dabūt jau tagad!

Norādītā cena- 20 Ls par gabalu (jebkuram statīvam).

29510016.
Publicēts: 23.12.07 13:24
 citēt
He he he , Portreti beidzot sliedes sagaidijiss:):) Iedomajies ku tev kruta kad pasutiji sjie saka METALU KAUSET tad kamer izkala saskruveja nokrasoja tad kamer lidz tevim atgadaja TUR ari tas laiks pagaja EXSKLUZIVI!!:) Kurejie tev bija Bowens stativi? Man inrtrese 2 gab MELNIE smagajām lietam:)
Publicēts: 23.12.07 13:44
 citēt
Laikam 1 gab. vaidzēs sev iedāvināt!
Publicēts: 23.12.07 19:38
 citēt
He he he , Portreti beidzot sliedes sagaidijiss:):) Iedomajies ku tev kruta kad pasutiji sjie saka METALU KAUSET tad kamer izkala saskruveja nokrasoja tad kamer lidz tevim atgadaja TUR ari tas laiks pagaja EXSKLUZIVI!!:) Kurejie tev bija Bowens stativi? Man inrtrese 2 gab MELNIE smagajām lietam:)

Tā, situeišens ir sekojošs:

Pirmā roka Ox3r- zvanīja jau sestdien.
Otrā Andrez- rakstīja sirdi plosošu vēstuli šorīt no rīt.
Nu, tad, ja kas paliks, sanāk, ka zvanu Lunim, un pēc tam telegrafēju Haraldam...

Sliedes gaidīju 3arpus mēnešus, ibio!!! :(
Publicēts: 23.12.07 19:56
 citēt
AHA bet man tikai MELNIE :)!
Publicēts: 23.12.07 19:58
 citēt
AHA bet man tikai MELNIE :)!

Man citādu Bowens nemaz nav.
Publicēts: 23.12.07 23:17
 citēt
man tiešām jātelegrafē, debika PIN prasija, iedevu, nu prasa PUK, a tas VVZ kur!
Publicēts: 23.12.07 23:24
 citēt
man tiešām jātelegrafē, debika PIN prasija, iedevu, nu prasa PUK, a tas VVZ kur!

PUK visiem vienaads - xxxxxxxxxxx.
Publicēts: 23.12.07 23:39
 citēt
PUK visiem vienaads - xxxxxxxxxxx.

1. kamēr neapmaina PIN a visiem vienāds, tak tikai TELE2, a man LMT!
Publicēts: 24.12.07 01:24
 citēt
ZINU par Bowens bet tev tur cik maniju ir kaudze ar BALTAJIEM tos tocno navajag:) Isteniba man ir vajadzoba pec veca modelja Bowens liekas kam metala stoperi. Man vaig DIV GAB prieksj starkjiem ar 7kg atsvariem + Galvas + softboxsi LIELIE:). Ot man esosie Walime NETUR slid leja. Esmu spiest izmantot no fonu turetajiem TIE TUR ideali:):)
Publicēts: 24.12.07 01:27
 citēt

:lol: :lol: :twisted:
Publicēts: 24.12.07 10:02
 citēt
ZINU par Bowens bet tev tur cik maniju ir kaudze ar BALTAJIEM tos tocno navajag:) Isteniba man ir vajadzoba pec veca modelja Bowens liekas kam metala stoperi. Man vaig DIV GAB prieksj starkjiem ar 7kg atsvariem + Galvas + softboxsi LIELIE:). Ot man esosie Walime NETUR slid leja. Esmu spiest izmantot no fonu turetajiem TIE TUR ideali:):)

Pamojemu man visiem Bowens statīviem ir alumīnija stoperi.
Publicēts: 24.12.07 14:28
 citēt
Uz doto brīdi pārdodams ir palicis viens Bowens 100- 355 mm statīvs.
Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ, karoč! :)
Publicēts: 24.12.07 14:35
 citēt

100- 355 mm Bowens statīvs man viegli tur gan atsvaru gan smago fēnu. Tā kā šito vari droši ņemt!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):