forum.gif
Filmas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Filmas!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.07 21:18
 citēt
Kādas ir jūsu favorītākās filmas? saakot ar kodak un beidzot ar sazinkādiem japāņu briinumiem:

:?
Publicēts: 22.12.07 21:47
 citēt
nu kodak Tmax, Ilford, vēl ir it kā baigi labas un lētas lucky, bet viņas vairs nevarot dabūt..gribēju pamēģināt, bet te vairs nekur nav. ja nu ir, tad kāds varētu padalīties ar info. ja nu ir kāds kas laižas uz ķīnu, tad varētu sapirkt, bet diez vai..
Publicēts: 22.12.07 21:58
 citēt
nu kodak Tmax, Ilford, vēl ir it kā baigi labas un lētas lucky, bet viņas vairs nevarot dabūt..gribēju pamēģināt, bet te vairs nekur nav. ja nu ir, tad kāds varētu padalīties ar info. ja nu ir kāds kas laižas uz ķīnu, tad varētu sapirkt, bet diez vai..

search.stores.ebay.com.hk...
Publicēts: 22.12.07 22:10
 citēt
jā jā...varētu 50 ruļļus pa 670 doļiem paņemt..
Publicēts: 22.12.07 22:28
 citēt
jā jā...varētu 50 ruļļus pa 670 doļiem paņemt..

Tie HongKongas dolāri. 60Euro
Publicēts: 22.12.07 22:36
 citēt
OI! neslikti! tad jau ceņņiks ir kruti labais!!! vispār, jāpadomā par paņemšanu!
Publicēts: 22.12.07 22:49
 citēt
Kādas ir jūsu favorītākās filmas? saakot ar kodak un beidzot ar sazinkādiem japāņu briinumiem:

:?

a lucky filmaam ir c-41 processs???? taa lai visas vinjas nav pašam jaaatiista...
Publicēts: 22.12.07 23:16
 citēt
Melnbaltās: Ilfordenes HP5, PAN
Pseido melnbaltās: Ilford XP, Kodak (kkāda melnbaltā)
Krāsu negatīvi: Fuji SUPERIA 100
Diapozitīvi: Fuji SENSIA 100, VELVIA

:)) tā kaut kā...

Muahaha, LUCKY filmas :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 22.12.07 23:19
 citēt
briedi, tu nezini cik viņas ir labas! ieteica, ka ļoti laba cena un ļoti interesants grauds.
+ neesi mēģinājis deltu? es tikko paņēmu ilforda hp5, būs jāizbildē.
Publicēts: 22.12.07 23:26
 citēt
cgi.ebay.co.uk...
A ko sakat pa 30m ruļiem? Nu es domaaju tieshi šito filmu, laba cena!
Publicēts: 22.12.07 23:41
 citēt
tirpiri.com A ko sakat pa 30m ruļiem? Nu es domaaju tieshi šito filmu, laba cena!

Čakars, baigi gribēsies tev tur graizīt un pa kasetēm tīstīt? :D
Protams, izdevīgi jau ir... agrāk tak daudzi tā darīja, ka dabūja kinolentes un graizījās...

Hmm, Deltu esmu mēģinājis, bet laikam ar pinholi, tākā īpaši neizbaudīju to filmas īpatnību...
Publicēts: 22.12.07 23:58
 citēt
tirpiri.com A ko sakat pa 30m ruļiem? Nu es domaaju tieshi šito filmu, laba cena!

Čakars, baigi gribēsies tev tur graizīt un pa kasetēm tīstīt? :D
Protams, izdevīgi jau ir... agrāk tak daudzi tā darīja, ka dabūja kinolentes un graizījās...

Kapecc gan ne ja laiks atļauj!
Publicēts: 23.12.07 00:00
 citēt
lucky ir ķīniešu - mēsli - pati plēve ir ļoti bieza un metās u veidā

tās ir sudraba melnbaltās - kāds c-41
Publicēts: 23.12.07 00:05
 citēt
ar ko tu bildē? ar ilfordu? ja tā, tad pieradums dara savu..mēsli jau nemaz tik lieli viņi nav, kā te zākā.
Publicēts: 23.12.07 15:16
 citēt
nu jā Kodak, Ilford melnbaltām un Fuji krāsai - eksperimentiem visvivisādas pa lēto ar beigušos garantiju u.t.t.

neredzu jēgu bildēt uz filmas un atdot skanneet/bildeskopēt automātam - atliek skannēt pašam nopietnāk un mb bāzt palielinātājā - tad kāpēc vajadzētu noskaust latu un pirkt lucky skaidri zinot, ka to rullējošos filmu šais verķos cilvēcīgi iebāzt nevar?

plus tās citas īpašības ar ir bēdīgākas

ir jau vēl ražotāji - piemēram Rollei piedāvā filmu lētāk kā Ilford un Kodak + atstrādātu ķīmiju šai ar piedāvā - manuprāt pie Bendika ir

ja bildē uz filmas stilojot ar domu atdot to sajāt automātā, tad kautkāda ekonomija sanāk pērkot lētāku filmu - savādāk filmas cena ir pārāk mazs posms, lai uz to taupītu
Publicēts: 29.12.07 10:45
 citēt
Maris saka pareizi - Lucky ir bieza un sūdīga plēve. Piemēram, planšetnieks to neņem.
Ja cilvēks grib m/b piekopt, viņš nopērk Kodak Tri-X, Ilford Delta vai Ilford HP5 - pēdējo bez bēdu eksponē gan zem ISO 400 nomināla, gan pat līdz ISO 1600, ar attiecīgām korekcijām. Perfekta filmiņa jebkuram apgaismojumam.
Saprotams, ja vienkārši gribas radīt problēmas, pie tam, pašam neko neattīstot, tad ...

bet lucky takš sudrabniece 8)
Publicēts: 29.12.07 17:08
 citēt
bet lucky takš sudrabniece 8)

A kura nav sudraba? Viņas visas vairāk vai mazāk ir sudraba. Protams izņemot C41 melnbaltās. Lacky ir vecās technoloģijas, tur tas vairāk kā ilford jaunajās Core-shell crystal technology, bet pavisam bez sudraba bildīti dabūt laikam nevienam vēl nav izdevies.
Ja interese aprobežojas ar tās ielādēšanu zenītā un pastīties kās tur un kā sanāk tad ir pilnīgi pō ko tur ielādē, paskatās tik ISO.
Bet ja nopietnāk un mēs tak visi nopietni :roll: , pārdzīvojam par trokšņainām matricām , pixeļiem, iso, pērkam fixus. Ar filmu ir tieši tā pat, mēs gribam labus un paredzamu rezultātu. Laiks un mb izmaksas tagad ir tik lielas, ka piem. man galīgi nepatīk pārsteiguma moments pastoties kas sanācis. Garantētu un labu rezultātu var sniegt tikai labas mantas resp. filmas.
Visas Tmax, Ilford, Lucky atsķiras. Tāmdēļ lietderīgi ir izšķirties vienam brendam par labu un tad ar to arī rubināt un "izkost". Es piemēram stick with Ilford. Izmēģinot visas Ilford filmas, esmu atradis sev ideālo variantu- HP5+ ISO400, izmēģināta diapazonā no ISO100-3200.
Publicēts: 29.12.07 17:29
 citēt
Pie tam, vēl joprojām mēģinu sevi piespiest no 37 kadriem mājās atnest 30 lietojamus. Tas ir vienīgais, uz ko es sevi varu piespiest, ja runa par foto.

Tev ir nenormāli augsts lietderības koeficients :shock:
Man tā vēl nesanāk :oops:
Publicēts: 30.12.07 04:12
 citēt
Konica bieži lietoju. nav traki laba, bet labums/cenu OK.
Publicēts: 03.01.08 19:51
 citēt
Kur var dabuut Koniku? AAA!!! gribu izmeegjinaat!!
Iesaku: Fuji Superia Reala, Fuji X-Tra 400, Kodak Profoto 100, peedeejai grauds paliels, lielaaks nekaa X-tra 400!!!!
Publicēts: 04.01.08 10:14
 citēt
Kur var dabuut Koniku? AAA!!! gribu izmeegjinaat!!
Iesaku: Fuji Superia Reala, Fuji X-Tra 400, Kodak Profoto 100, peedeejai grauds paliels, lielaaks nekaa X-tra 400!!!!
un nopirkt viņas var?
Publicēts: 04.01.08 10:49
 citēt
lucky ir ķīniešu - mēsli - pati plēve ir ļoti bieza un metās u veidā

tās ir sudraba melnbaltās - kāds c-41

Ja gadu patur starp grāmatām, tad Lucky ir normāli plakana un vairs nelokās
Publicēts: 04.01.08 23:40
 citēt
Man te ir krievu mb kinofilmas maajaas, ja kaadam interesee varu notiit, deriiguma terminsh gan ir kaut kaads 98 gads, bet pirms gada veel straadaaja nevainojami ISO 100.
Publicēts: 04.01.08 23:52
 citēt
Man te ir krievu mb kinofilmas maajaas, ja kaadam interesee varu notiit, deriiguma terminsh gan ir kaut kaads 98 gads, bet pirms gada veel straadaaja nevainojami ISO 100.

šobrīd ISO~30 ?! :lol: :lol:
Publicēts: 04.01.08 23:53
 citēt
jaa, jaaeksperimenteee! taapat man maajaas staaav un netiek izmantota, varbuut kaadam vismaz kaads priecinsh buus.
Publicēts: 04.01.08 23:55
 citēt
a tev visi 300 metri mētājās?!
Publicēts: 04.01.08 23:56
 citēt
nezinu cik, bija 300, domaaju ka palicis ir kaadi 150, puses to4na nav.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):