forum.gif
DŽ. Hedžko "Fotografēšana"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / DŽ. Hedžko "Fotografēšana"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.12.07 15:09
 citēt
Nonākušas manās roķelēs divas šis te grāmatas, tā kā man pilnīgi pietiek ar vienu, tad otru kādam censonim par 10 Ls pārdošu :)
Publicēts: 23.12.07 15:48
 citēt
abas zagtas?
Publicēts: 23.12.07 15:49
 citēt
abas zagtas?

:D :D :D :D
Publicēts: 23.12.07 15:51
 citēt
alksni, vai zagšana tev tuva nodarbe?
Publicēts: 23.12.07 15:52
 citēt
daiga, peec sevis spried? :roll:
Publicēts: 23.12.07 15:54
 citēt
Nē! Pēc tevis! ļauži mēdz piedēvēt citiem to, kas pašiem piemīt... Un ne es iesāku par zagšanu...
 citēt
abas zagtas?
nu par ko tādus skarbus vārdus, kuri duras sirdī.
 citēt
alksni, vai zagšana tev tuva nodarbe?

daiga, peec sevis spried? :roll:

ahahahah, tie cilvēki :D
tik smieklīgi :D
Publicēts: 23.12.07 15:58
 citēt
mani vaardi, njemu tos atpakalj ;)
Publicēts: 23.12.07 17:09
 citēt
grāmata laba pats arī nesen ieguvu viņu savā īpašumā ;)
Publicēts: 23.12.07 18:36
 citēt
Ojaa man tadas ir 3 valodas Anglju Vacu un izradas ari Latviesju:):)
Publicēts: 23.12.07 21:46
 citēt
Latviešu valodā pat jau ir divas šitādas grāmatas (abas dāvinātas, nevis zagtas :) ) viena 2007 gada un otra ja nemaldos 2004 gada. satursiki abas ir stipri vienādas pat bildes pārsvarā ir vienas un tās pašas, tā kā dublēt tās nav vērts, bet kā pirmā grāmatā par fotogrāfēšanu ir ļoti ok ;)
Publicēts: 23.12.07 22:35
 citēt
Šitā jaunāka Dž. Hedžko grāmata ir pārstrādāta. Nu karo4 tur kaut kādas kļūdas esot izlabotas :wink:
Publicēts: 25.12.07 17:42
 citēt
Subjektīvi protams, bet grāmata manuprāt ir diezgan liels šits.
Protams, cilvēkam kurš pirmoreiz paņēmis spoguli rokā, ir ok.
Bet tomēr, vismaz 150lpp, no tās grāmatas bija pamatīgi liekas.
Publicēts: 25.12.07 17:55
 citēt
Devotion, esmu paarsteigts redzot no Tevis taadus vaardus naakam! Graamata ir normaala, Tev dereetu arii taas 150 "liekaas" lpp izlasiit.
"grāmata manuprāt ir diezgan liels šits" - un taadus vaardus raksta cilveeks kurshs knapi sava Canon setingus paziist.. ej labaak nokaunies..
Publicēts: 25.12.07 18:12
 citēt
Es izlasiju to grāmatu divreiz, lai saprastu, varbūt es tomēr esmu palaidis kautko garām. Bet man paliek tiesības uz savu viedokli, vai ne tā ? :)
Nodaļas kā krūmu fotogrāfēšana, sienu fotogrāfēšana un hvz vēl kas.
Digitālā apstrāde. Nodaļa šķietami sarakstīta 96ajā gadā.
Grāmata par visu, tai pašā laikā neko.
Bet bija tīri ok, praktiski aprakstītais, par diafragmu,
asuma dziļumu, objektīva tipiem.

GAN jau, ka grāmata ir normāla, tikai biju gaidījis kautko vairāk :)
Publicēts: 25.12.07 19:24
 citēt
:) :)
nu, vecā kā pasaule UK karaliskās fotogrāfu biedrības goda biedra Filipa Gotlopa grāmatā "Profesionālās fotogrāfijas Pamati" gandrīz nekā, ko nezinātu, bet uzrakstīts reizē interesanti un līmenī un reizē arī tā, ka pat ezim viss skaidrs. saprotama lieta, tikai tam ezim, kuram priekšzināšanas pamatskolas līmenī.
Publicēts: 25.12.07 19:32
 citēt

Absolūti piekrītu, esmu šķirstījis.
Publicēts: 25.12.07 21:40
 citēt

Absolūti piekrītu, esmu šķirstījis.

man arii ir shii graamata, kuras 150 lapas ir jaapleesh aaraa?
Publicēts: 26.12.07 06:42
 citēt
Tas viss ir viens liels un labs bizness ;)
Publicēts: 26.12.07 12:17
 citēt
Ja ja ES AR saku ka "Lubene" un "Nav verts" ot man ir SKOLAS macibu gramata "Fotografija" izdota 1986 gada PSRS Izglitibas ministrijas pasparne ka "Prieksmeta FOTOGRAFIJA macibu gramata videjam specialajam un tehniskajam skolam" ot tas gan ir TRUD VEKA ~250Lpp! Pec skata atgadina krievlaiku MATENE 9 KLASEI :)
Publicēts: 26.12.07 12:34
 citēt
... SKOLAS macibu gramata "Fotografija" izdota 1986 gada PSRS Izglitibas ministrijas pasparne... :)
nu, radītāja, ne cilvēku izdomāti, tobiš optikas un fizikas likumi jau tie paši, tos ar dekrētu neatcelsi. cita lieta, vai atraktīvi pasniegts, vai labi uzdrukāts un vai grāmata patīkama uz apsmaržošanu.
Publicēts: 26.12.07 21:59
 citēt
Belladonna :
Beidz ,es jau tik smejos NJEM LABA GRAMATA !! Vairumam no tiem kas IEMACAS BRAUKT AR AUTO pamatus tiem vienmer lielas ka vinsj jau IR SUMAHERS un visi parejie Lohi:):) Gramata ir tads POPULARS FOTO IESPEJU APSKATS , der izlasit un pec tam vel 100 Citas ar katru nopietnakas reku es jau 25 gadus LASU un tapat TURPINU LASIT arvien jaunas un jaunas vai SAVADAKAS:) Vienreiz izlasisi kautko atceresies NODERIGU un ja kas piemirsisies VEL IZLASISI atkal atceresies. BET tas viss japapildina ar PRAKTISKAM MACIBAM @ nodarbibam savadak no0 LASISJANAS MAZ JEGAS:)
Publicēts: 27.12.07 09:53
 citēt
Pievienojos Lunim- pavisam neslikta grāmata un ne tikai iesācējiem. Arī es ar savu vairāk kā 40 g. fotostāžu dažreiz pārlapoju un pat kādu ideju iegūstu...:)
Nepatīk, ka daudzi šeit, pat iesācēji, augstprātīgi izturas!
Publicēts: 30.12.07 00:44
 citēt
erfotisti saka ka laba, taa ir ar ko parasti visi sak ! me tikai pievienojas ! un ne tikai izlasiit bet arii iegaumet un njemt veraa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):