Kopš seniem laikiem man mājās stāv Polaroid 636 Close Up ar kuru esot izfotogrāfēta tikai viena kasete (10 kadri). Tad nu man ir intrese uzzināt kur lai Lavijā nopērk šo kaseti? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju :wink: FILM: Polaroid 600
Njā 100 kadri, bet baigi daudz maksā. Nu viena kadra izmaksas kaut kur ap 1Ls grozās. Aparāts ir, bet filma nav. Esmu vispār dzirdējis ka Lietuvā esot dabonamas :roll:
jaa, 1ls par kadru tusinjbildem man ari bija zhel kaut nez, uz vasaru mosh sadushoshos - visadi braucieni, pasakumi, ir tak forshio uzreiz bilde i lats pa kadru nemaz tik daudz nav, ja padoma cik izmaksa labi noskeneet vienu filmas kadru...
jaa, 1ls par kadru tusinjbildem man ari bija zhel kaut nez, uz vasaru mosh sadushoshos - visadi braucieni, pasakumi, ir tak forshio uzreiz bilde i lats pa kadru nemaz tik daudz nav, ja padoma cik izmaksa labi noskeneet vienu filmas kadru...
sublimācijas printeri līdz mazo 10x15 un arī bilde uzreiz un kvalitāte ar labāka
Polaroid, pārstāvniecība Latvijā - Dzirnavu iela 135, Rīga 7280969
tiesa gan ar noplēšamo negatīvu priekš prāvāku kameru pakaļām - šitam jau ir cita sistēma - kasetē bača un bildes kā aizvlcētas kabatiņas ar plēvi priekšā
ai bēdīgs tas polaroīds - tiešām bēdīga bilde
varbūt prātīgāk ir šikot piemēram ar AGFA ISOLETTE 6x6 kameru - alfas elkorā piemēram plato filmu skannē un drukā par tādu pašu cenu kā 35mm - ir arī speciāli kvadrāta papīra formāti sākot no 15x15cm beidzot ar 30x30cm
kvalitāte 10x augstāka a cena zemāka - tiesa agfa nav /Automat/ režīmā