Šito man patīk , tagad zināšu, kas jāraksta pasakumos klāt:- Vajag smukus puišus līdzi! Es jaf gan palabošu sev par labu...smukas meitenes
:lol: Haiduk, būs tad jāsāk domāt par alternatīvu Tavai pirtiņai, kur tomēr varētu likt uzsvaru uz puišiem un meitenēm... Ne smukiem, bet gudriem un talantīgiem...utt... Nu ja viss ir kopā,gan, gan... tad jau nu vispār ekselenti... Ar kuriem ir par ko parunāt... Njā, iespējams gan pasākums varētu nebūt pārāk apmeklēts.... :lol: Ar Tevi jau nevar, neiespējami... konkurēt... :lol:
Ja pareizi sapratu, tad nākošajā pirtuka paziņojumā būs teksts :shock: : VAJAG meitenes ar garām kājām un lielām lielajām acīm, puišus ne visai glītus, bet bagātus, lai būtu ar ko parunāt
Šito man patīk , tagad zināšu, kas jāraksta pasakumos klāt:- Vajag smukus puišus līdzi! Es jaf gan palabošu sev par labu...smukas meitenes
:lol: Haiduk, būs tad jāsāk domāt par alternatīvu Tavai pirtiņai, kur tomēr varētu likt uzsvaru uz puišiem un meitenēm... Ne smukiem, bet gudriem un talantīgiem...utt... Nu ja viss ir kopā,gan, gan... tad jau nu vispār ekselenti... Ar kuriem ir par ko parunāt... Njā, iespējams gan pasākums varētu nebūt pārāk apmeklēts.... :lol: Ar Tevi jau nevar, neiespējami... konkurēt... :lol:
Ja pareizi sapratu, tad nākošajā pirtuka paziņojumā būs teksts :shock: : VAJAG meitenes ar garām kājām un lielām lielajām acīm, puišus ne visai glītus, bet bagātus, lai būtu ar ko parunāt
..nosacījums džekiem - mēneša konta apgrozījums ne mazāks par 10t....
..nosacījums džekiem - mēneša konta apgrozījums ne mazāks par 10t....
Jee, beidzot esmu maajaas! 8) Lielum lielais PALDIES! fantastiskajaam meiteneem - vevei un aiz par neizsakaami patiikami pavadiito dienu! Un protams paldies arii aigarsa par fotosarunaam (arii par to ka vinjsh alu nedzeer..)..
Viena no brauciena foto..
Visumaa pasaakums super! Vieniigais kas pasaakumaa nebij ok - shaize ar kameru..
Neslikts brauciens bijis pa LV uz 160Km/h Es domaj ka tik manai Laulenei pa autobanjiem daudzus gadus pieradusjai dragat taga ari pec parvaksjanas uz LV saglabajusies "Smaga kaja" izradas te ari citas čiepinjas rulē pa vietējām "Taciņām" kā pa bāni
veve, atvainojos, nu paarbiidiiju bultinju zemaak.. tb leenaak..
aigarsa, korpuss ir vesels, bet digiplate, kontaktu plate un vel tas digi shtrunts kas aiz augsheejaa ekraaninja, tie visi ir jaamaina. + arii spogulis ir noklabinaajies paari savam muuzjam, un to ar buutu jaamaina. Reaali man tagad no 30D ir tikai korpuss vesels. Objektiivam gan nekas nekait.
) vajag - riikosim! Imka, es jau labprāt, tik auto nav paredzēts :P . ... vot būtu man kas jaudīgs - nedomājot pievienotos )
He...nu nav jau tik traki, galvenais ka meitēniem kopā pabūšana un labi pavadīts laiks....nju izskatās ka Jūsu rīkotais pasāciens iznācis tīri feinais...nju varētu ar kādreiz pievienoties... :wink:
uj...Corollā bagāžnieks ir maktens...nju feini būtu kādu minivenu paņemti iz kāda paziņu loka, jo īpaši garajos gabalos kur komforts ir vēlama lieta... nju nez... ja sals lutināns, varbūt ka uz Cēsu pusi i vērts skatīties...