Lai cik arī rūpīgi un centīgi nestrādātu, bez talanta tāds sūdz uz kociņa vien sanāk.
bet visi rakstāt ne pa tēmu, vai jums tiešām naf TALANTA izlasīt, ko lūdz raksta autore- kā parādīt šovveidīgi foto talantu. Ir , vai naf, viņa neprasa. Un kas ir uz kociņa arī neprasa . Bet tā vietā , lai padomātu tiešām, kā to parādīt, gvelž kaut ko nesakarīgu, jaf līdz % aizgāja. Ko dod procenti, ja pat nemāki redzēt kas tiek lūgts.
Lai cik arī rūpīgi un centīgi nestrādātu, bez talanta tāds sūdz uz kociņa vien sanāk.
bet visi rakstāt ne pa tēmu, vai jums tiešām naf TALANTA izlasīt, ko lūdz raksta autore- kā parādīt šovveidīgi foto talantu. Ir , vai naf, viņa neprasa. Un kas ir uz kociņa arī neprasa . Bet tā vietā , lai padomātu tiešām, kā to parādīt, gvelž kaut ko nesakarīgu, jaf līdz % aizgāja. Ko dod procenti, ja pat nemāki redzēt kas tiek lūgts.
Es jau teicu gan, ka tad ja talants ir, tad to parādīt nebūtu jābūt problēmai...Iedod žūrijai fočiku,ziepīti... palūdz kaut ko nofočēt labu un tad pati nofotogrāfē tā pat un vēl labāk... :roll:
cik tu vēl naiva savos spriedumos...izlasi vēlreiz, ko raksta raksta autore, tad padomā ko no tevis lūdz, un tad ja vari palīdzēt, palīdzi, ja nevari, neraksti. Es ar bold iezīmēju augstāk.
Un tas, ko es ieteicu... Vai tas NAV ŠOVS??? Naivi vai ne naivi, man šķiet ir muļķīgi pretendēt uz talantu un nezināt kā to parādīt... Un gaidīt, kad citi Tev idejas bērs riekšavām, kam tad smadzenes pašai? Tādēļ jau ar te visas tās citas diskusijas...
Pedod, bet man atkal liekas, ka kaut kas jauzraksta- ...un žūrija rezulātus gaidīs vairākas dienas . Es uzskatu, ka fotoblogs tomēr ir diezgan draudzīga virtuālā ģimene, un te bija dota iespēja bibi paspīdēt citu priekšā ar savu izdomu, iztēli, jo ja tā nopietni padomā, kā šova variantā žūrijas priekšā var nodemonstrēt foto talantu??? droši vien tāpat kā citos šovos- mazāk ar fotoaarātu, vairāk ar teatralizējumu.
Talants būtu parādīt uz skatuves dzīvu fotogrāfiju! Kā gaismas veido k-ko foršu (: gaismas spēli un tādas lietas... Vizuāli es personīgi to iedomājos, a uzrakstīt grūti! Vajag gaismas, Vajag uztaisīt fotogrāfiju! K-ko traku... uztaisi cilvēku kompeni no modeļiem uz skatuves... izgaismo! (: Un nobildē lai pa taisno iemetas komī un uz projektora! (: Tā ka cilvēkiem (modeļiem) aizejot paliek tikai dzīva bilde! Vo tas būtu forši! :P