forum.gif
Foto izglītība.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto izglītība.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.12.07 14:02
 citēt
Atnāk pie manis meiča paīrēt studiju un saka, ka lai ieslēdzot šai gaismas un saliekot ar.
Tajā brīdī konsultāciju nebiju ieplānojis, nebija laika, saku, ka es tač šai vaicāju- vai nevajag (visiem vaicāju, parasti) šī teica, ka visu mākot...kā tad tā? Šī saka, ka mācoties jau gadu 34 avs un visu viņām tur labi mācot, tikai gaismas slēdzot iekšā skolotājs, da i kruķījot un izvietojot arī...

Tāpat viņa bija pārsteigta, ka uzliekot raidītāju, fočuka awb automātiksi nepārslēdzas zibspuldzes režīmā, kas, attiecīgi, jāpārslēdz manuāli.

Pavaicāju, vai šī gadījienā nav dvoješņica...teica, ka gluži otrādi.

Cik ilgi, jūsuprāt, būtu jāmācās speciālizētā foto skolā (ne jau kursiņos reizi nedēļā) lai cilvēks apgūtu šādas (elementāras?) lietas?
Publicēts: 26.12.07 15:35
 citēt
Tur varbūt ir cita problēma - cilvēks var apgūt šādas lietas ja to tiešām vēlās un interesējās par to - ka saka skola jau dod tikai pamatzināšanas talak jau viss atkarīgs no paša cik liela interese un prakse un vēlme uzzināt un darīt jauno. Ja ir labi kā ir tad var arī neiemācoties saņemt labās sekmes ar reālām zināšanām 0

+ Latvija jau nav skolas, kas tiešām mācītu foto augstā līmenī...
Publicēts: 26.12.07 16:38
 citēt
Tur varbūt ir cita problēma - cilvēks var apgūt šādas lietas ja to tiešām vēlās un interesējās par to - ka saka skola jau dod tikai pamatzināšanas talak jau viss atkarīgs no paša cik liela interese un prakse un vēlme uzzināt un darīt jauno. Ja ir labi kā ir tad var arī neiemācoties saņemt labās sekmes ar reālām zināšanām 0

Ko tad tur pa to GADU iemāca?
Publicēts: 26.12.07 17:58
 citēt
Šķiet, nesenā Fotokvartālā bija diezgan labi aprakstīts, ko tur māca. Nu un kaut ko no mācītā droši vien jau arī iemāca...
Publicēts: 26.12.07 18:13
 citēt

Ko tad tur pa to GADU iemāca?

es esmu ar taadiem sastapies loti daudzas reizes. macaas 2 gadus aktiivi 3 reizes vairaak nekaa tajaa skolaa kur tu piemineeji, un peec tiem diviem gadiem bildee taapataaas kaa saakumaa, tikai kritiskaak atlasa bildes :D
Publicēts: 26.12.07 18:35
 citēt
pirmā lieta, ka vajag priekšzināšanas daudzās lietās 1-4 klašu līmenī un dažās pamatskolas līmenī.
Publicēts: 27.12.07 03:01
 citēt
aile - fotoblog ļaudis fotokvartālu un rīgas laiku nelasa - nākamreiz, ja gribi, lai tevi saprot, mini piemērus no privātās dzīves vai next foto
Publicēts: 27.12.07 09:35
 citēt
aile - fotoblog ļaudis fotokvartālu un rīgas laiku nelasa - nākamreiz, ja gribi, lai tevi saprot, mini piemērus no privātās dzīves vai next foto

Maris, atkal uzprasies...pēc tam netēlo apbižoto, kā pagājušo reizi.
Iemācies atbildēt par sevi, nevis ļaudīm. Nesaprotu, kur šitādi rodas.
Publicēts: 27.12.07 12:43
 citēt
Nu, tadus "skolotajus" vajag sist
kaut gan
ja shamam jauznjemas materiala atbildiba par inventaru
resp, meiteens nomet kadu lielaku prozhektoru, utt
tad labak ir pasham visu dariit - sirds mierigaka.

nesen trolejbusaa, no tiem jaunajiem, sieviete iespraucas pa durvim, kas veras ciet. vaditajs izkapa no kabines, atnaca lidz trolja vidum un izlamaja sievieti - kaadam tiesibam vinja gribot braukt, vinjam izskatoties ka negribot, utt. bija vakars, un 4. trolejbusi tikai dazhi stundaa kursee taja laika. bet cilveku var saprast - tikai paris nedeljas jauna tehnika, un remonts bus ljoooti dargs.

jautajums, vai tas ir pareizi, un vai shada riska sadale ir pareiza, ir jau par citu teemu un adresejams citai auditorijai. Un ne tikai fotoskolas sakaraa.
Publicēts: 27.12.07 15:23
 citēt
O! Tagad es sapratu. Atcerējos vienu skaistu portretbildi ar ēnām pie deguna abās pusēs. Uz jautajumu- kas tad tas, atbilde bija- tu ko? Gaismas uzstādija pats Zernovs! :roll:
Publicēts: 27.12.07 16:47
 citēt
O! Tagad es sapratu. Atcerējos vienu skaistu portretbildi ar ēnām pie deguna abās pusēs. Uz jautajumu- kas tad tas, atbilde bija- tu ko? Gaismas uzstādija pats Zernovs! :roll:

Labs :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 28.12.07 21:34
 citēt
da nu i po, nemāk, nemāk gaismas likt. ja nemāk, tapēc jau atnāca, lai drošvien iemācītos.
visi taču mācās, cits mazāk, cits vairāk! :D
Publicēts: 28.12.07 22:12
 citēt
ja nemāk, tapēc jau atnāca, lai drošvien iemācītos.
nu ja, tikai 1 ātri iebrauc, 2. lēni, kāds tā arī ne. 1 skatās uz nagiem, 2. pats provē. un cik lākturus kurš sadauza mācoties.
cits mazāk, cits vairāk! :D
Publicēts: 29.12.07 10:24
 citēt
da nu i po, nemāk, nemāk gaismas likt. ja nemāk, tapēc jau atnāca, lai drošvien iemācītos.

Topiks jau par to arī bija, ka šis bija kārtējais "māku, māku, es taču gadu jau to mācos!" gadījums. Tu, meit, kaut kā dikti personīgi šoreiz visu uztvēri, laikam...!
Publicēts: 29.12.07 10:26
 citēt
Atkal par meičām un pašreklāmu. Malacis! Apskaužu tik konsekventus rakstu darbus.

Pēpēesiņ, PR mūsdienās ir nevis kaut kāds šiks, bet gan norma. Ja tev tas liekas kaut kas īpašs, tad tu esi bremze!
Bučiņas! ":)
Publicēts: 29.12.07 10:39
 citēt
Atkal par meičām un pašreklāmu. Malacis! Apskaužu tik konsekventus rakstu darbus.

...un pareizi dara. Viss dzīvē ir saistīts ar meitenēm :) un sociālisms ir beidzies, kad tevi kāds virzīja :oops: , tagad pašam tas jādara :)
Publicēts: 29.12.07 13:44
 citēt

PR mūsdienās ir nevis kaut kāds šiks, bet gan norma. Ja tev tas liekas kaut kas īpašs, tad tu esi bremze!

Amatnieks, kas pašreklamējas, nav norma.
Labāk kārtīga bremze, nekā līks stabs.

Tu pašlaik demagoģē. Tomēr ņemšu tavu padomu verā, un piesaistīšu Saatchi & Saatchi vai vismaz Stendzenieka kantori, kā minimums, lai būtu tā teikt norma, tavā izpratnē! :D

Zini, pēpēess, reizēm man liekas, ka tu esi vienkārši padumjš čalis. Tava puscaurspīdīgā vēlme par katru cenu virtuāli ieknābt būtu diezgan humoristiska, ja vien neradītu jautajumu par tās cēloņiem. :(
Tev ar mammu un tēti viss ok? Nu, attiecībās, bērnībā un tā...?
Publicēts: 29.12.07 16:18
 citēt
`Tu, meit, kaut kā dikti personīgi šoreiz visu uztvēri, laikam...!`
nee, nee, nekaa personīga! :)
Publicēts: 29.12.07 21:24
 citēt
Es lasu rīgas laiku un foto kvartalu! :D viss normāli! :D
Publicēts: 29.12.07 22:10
 citēt
Es lasu rīgas laiku un foto kvartalu! :D viss normāli! :D

un tas ir viss ko tu lasi :D
Publicēts: 29.12.07 23:39
 citēt
Smejies, smejies, tas ir viss ar, ko sevi apmierinu, no tādiem izdevumiem! :D

5min arī lasu :D :D :D
Publicēts: 30.12.07 03:45
 citēt
Pēpēesiņ, PR mūsdienās ir nevis kaut kāds šiks, bet gan norma. :)
"PR" = Public Relations vai Private relations?
Publicēts: 11.01.08 02:52
 citēt
Smieklīga diskusija! :D (Es spamoju)
Kaķi tas ir viss ko tu lasi???! :D
Publicēts: 12.01.08 15:13
 citēt
Kad juss vienreiz sapratisiet GAISMU JUST NEVAR IEMACIT tas apmeram ka ar BILDET RADOSJI. Nu ja cilvekam NAV DOTS vins ar NESPES neko sajegt:) Ja Portreti , te pie teviss ire studiju viens Freeks kurs var redzet ka BILDE BIEZJI bet no ta NEKAS NEMAINAS precizi tas ko saki BIJA CIRVIS --- PALIKA CIRVIS :) Viss tas isteniba ir baaaaig skumji , siviskji jaa tiem cilvjiem AMBICIJAS bet talanta nekada :) Par gaismam ko "Lika Zernovs" ir cits stasts , ka pats zini GAISMU UZLIEK no sava skatu punkta un KONKRETA VIETA ESOSJAM MODELIM , lielaka dalja "Audzeknju" nespej sajegt JA MODELIS IZKUSTAS vai PATS FOTOGRAFS maina PUNKTU gaisma ja ta ir pieteiakami ASSA ir JAPARLIEK LIDZI modelim @ punktam:):) Taka Zernovs vai Tu vai nez vel kads UZLIEK GAISMU bet MULKJIS BILDETAJS kurs NEREDZ GAISMU aizbida Modeli aizleka pats un VISSS TRUBAAA:):) Man piemeram patik pamacities DAZJADAS FICJAS no DAZJADIEM MEISTARIEM tad es IZPETU tadus variantus KADUS PATS NELIETOJU , piemeram tadam kas PATS NESTRADA IKDIENA ari visai nevertigi MACITIES KAUTKO KLAT jo vins NEVAR IZMEGINAT VARIACIJAS tas ir NEZIN KA VAR SAVADAK izdarit to ko DARA PATS:):) Laba laba reklam , studija tev tada ka var uzlikt DAJEBKADU GAISMU , ja NEVAR UZLIKT tatad CILVEKAM NAV SPEJU sai jomaa:):)
Publicēts: 12.01.08 15:44
 citēt

:D
Publicēts: 14.01.08 00:27
 citēt
Viss dzīvē ir saistīts ar meitenēm :)

piekrītu.
sociālisms ir beidzies, kad tevi kāds virzīja :oops: , tagad pašam tas jādara :)
jāvirza sevi, vai?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):