forum.gif
Vajag fotogrāfu JG
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajag fotogrāfu JG
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.07 10:07
 citēt
Ļoti vajadzīgs fotogrāfs Jaungada naktī Jameson pludmales ballē, Ķīpsalā. Būs mini fotostends, kur apmeklētāji varēs bildēties - tikai fotogrāfs šodien atteica, tapēc vajadzīgs kāds cits, kas grib un var tikt! Fočēties paredzēts no 22:00-2:00 (pa vidam pauze - salūts). Protams, arī maksā - Ls 100!
Sīkāks info - santa.lismane@pernod-ricard-latvia.com
Publicēts: 27.12.07 10:11
 citēt
Ļoti vajadzīgs fotogrāfs Jaungada naktī Jameson pludmales ballē, Ķīpsalā. Būs mini fotostends, kur apmeklētāji varēs bildēties - tikai fotogrāfs šodien atteica, tapēc vajadzīgs kāds cits, kas grib un var tikt! Fočēties paredzēts no 22:00-2:00 (pa vidam pauze - salūts). Protams, arī maksā - Ls 100!
Sīkāks info - santa.lismane@pernod-ricard-latvia.com

Droši vien atteica ka piedāvāja citu šanci >100 Ls
Publicēts: 27.12.07 10:34
 citēt
Droši vien atteica ka piedāvāja citu šanci >100 Ls

Ok, par cenu varam diskutēt...
Publicēts: 27.12.07 13:40
 citēt
jaungada naktī pa 100Ls ... :D
Publicēts: 27.12.07 14:11
 citēt

:D
Publicēts: 27.12.07 15:48
 citēt

Nav jau spiesta lieta...
I tusiņš arī nemaz nav tik slikts - kur, starp citu, ieejas biļete maksā no Ls 12-35!
Publicēts: 27.12.07 16:08
 citēt
ou jā - tusiņš!.

un daudz daudz Jameson.. bildes pret rītu ir ar mazāk precīzu fokusu.. :D
Publicēts: 27.12.07 16:09
 citēt

Nav jau spiesta lieta...
I tusiņš arī nemaz nav tik slikts - kur, starp citu, ieejas biļete maksā no Ls 12-35!

Apevinot fotogrāfēšanu ar tusiņu? :lol: :lol: Beigās nebūs skatāmas bildes...
Publicēts: 27.12.07 16:13
 citēt

ha ha haa - fotogrāfs no malas nobildēts - tas būs riktīgi skatāmi!. :D
Publicēts: 27.12.07 16:13
 citēt

fotogrāfu jau tas neinteresē, ja teikts ka labais tusiņš un bijusi priekšapmaksa :D
Publicēts: 27.12.07 16:53
 citēt

fotogrāfu jau tas neinteresē, ja teikts ka labais tusiņš un bijusi priekšapmaksa :D

Nu tā nemēdz būt... Un ja būtu palasījuši vērīgāk sludinājumu, tad redzētu, ka jābildē jau nebūs VISS pasākums...

Bet ir Ok - fotogrāfu esam atraduši, tēma vairs nav aktuāla!
Paldies par uzmanību!
Publicēts: 27.12.07 16:57
 citēt
ou jā - tusiņš!.

Žēl, ka Jums labs tusiņš asociējas tikai ar dzeršanu...
Publicēts: 27.12.07 17:02
 citēt
ou jā - tusiņš!.

Žēl, ka Jums labs tusiņš asociējas tikai ar dzeršanu...

Bēdīgi, ka gada pēdējā darbadienā samazinājusies Ievas veselīgās ironijas deva..

:cry:
Publicēts: 27.12.07 18:04
 citēt
Paldies par uzmanību!
lūdzu par uzmanību, bet kas ir Jameson?
Publicēts: 27.12.07 18:09
 citēt
Publicēts: 27.12.07 18:19
 citēt
http://www.platformacd.lv/jaunumi/071128.htm
un tomēr pats Džeimsons, padzeramais vai?
Publicēts: 27.12.07 18:34
 citēt
http://www.platformacd.lv/jaunumi/071128.htm
un tomēr pats Džeimsons, padzeramais vai?

patiesībā gaumīgs stiprs malkojamais 8)
Publicēts: 27.12.07 22:53
 citēt
viens no labākajiem :)
Publicēts: 28.12.07 00:11
 citēt
Es piesakos, tikai negarantēju ekskluzīvu kvalitāti! :D
Publicēts: 28.12.07 09:36
 citēt
Es, savukārt meklēju taksometru, kurš JG naktī mani 2- os no centra līdz Pļavniekiem pa 3 Ls atvedīs...
Publicēts: 28.12.07 09:41
 citēt
Es, savukārt meklēju taksometru, kurš JG naktī mani 2- os no centra līdz Pļavniekiem pa 3 Ls atvedīs...

tev alviksas, vai smile taksi nr atmest ? :D
Publicēts: 28.12.07 10:42
 citēt

tev alviksas, vai smile taksi nr atmest ? :D

vecīt - viņi vārīsies! zemāk par čiriku nevedīs :D
Publicēts: 28.12.07 12:32
 citēt

Laiks nopirkt velosipēdu!!!
Publicēts: 28.12.07 14:57
 citēt

555! :D
Publicēts: 28.12.07 15:24
 citēt
netā esot atrodama firma "Taksi Na xaļavu", sludinoties, ka piemaksāšot par vešanu, ja jaunagada naktī šos izsaukšot, bonusā vēl došot plaukšķenes
Publicēts: 29.12.07 10:28
 citēt
netā esot atrodama firma "Taksi Na xaļavu", sludinoties, ka piemaksāšot par vešanu, ja jaunagada naktī šos izsaukšot, bonusā vēl došot plaukšķenes

Nē, tā firma saucas "fotograf na haļavu"!
Publicēts: 31.12.07 14:08
 citēt
Ot intresanti zainat kurs "Pedeja bridi" atteica par 100Ls bildet jaungada nakti:):) Pareizini vismaz ar 3 vai labak 5 kads ari pieteiksies:):)
Publicēts: 31.12.07 15:37
 citēt
gan jau ka atrastos kaads, ka arii pa velti bildees. tikai bez kameras un bez galarez bildeem :D
Publicēts: 31.12.07 16:02
 citēt
ja.Es pieteicos.Nu un tad.100ls man uz rokam,nodokli nomkasati.Plus vel man un manai damai ieejas biletes uz to pasakumu.Katra maksa 35ls.Es uzskatu,tas ir ciesami.Man pietiek.Notusesos,pabildesu un vel naudinu nopelnisu.
Publicēts: 31.12.07 17:58
 citēt
ja.Es pieteicos.Nu un tad.100ls man uz rokam,nodokli nomkasati.Plus vel man un manai damai ieejas biletes uz to pasakumu.Katra maksa 35ls.Es uzskatu,tas ir ciesami.Man pietiek.Notusesos,pabildesu un vel naudinu nopelnisu.

Malacis, labs pasāciens garantēts...mans ar pēcāk centās pieteikties bet redz kā nokavējos..tagad baigi škrobojos...bet šturnts par to sotaku, no tā tik pieredze krājās...
Publicēts: 31.12.07 18:10
 citēt

un taksistam iespēja braukt naktī pa pilsētu, redzēt uguntiņas, iebraukt pagalmā, kur parasti nevienu nelaiž! žēl, ka jūs to nesaprotat :(
Publicēts: 01.01.08 03:49
 citēt
sandriko : Ja taisies "Pastradat" tad nekada tusesjana nesanaks bet gan RIKTIGA pastradasjana:):) Protams ja Organizatori velas pa 100Ls kadu kurs "Padzer ar viniem" ta ir vinju darisjana , mani gan parasti aicina ar domu "Pastradat" nevis PADZERT @ kautko paknipset:):):) Es tik apsveicu tavas aktiviates NAKAMREIZ meitenite stabili negribes maksat pat 50Ls par "Paknipse padzer" specu un gadijuma ga gribes REZULTATU tad UZREIZ saks piedavajumu 300Ls un sakuma apjautasies par "Vajadzigo rezultatu":):) Sonakt daudzi kolegji STRADA uz "Tussiem" cena videji ~1000 EUR :)
Publicēts: 01.01.08 04:03
 citēt
Zini Luni,man mugura slapja.Sen nebiju ta kartigi parukajis foto joma.pasam jau patikami bija.Normali 1000w prozektori Kipsala bija noorganizeti.NEMAZ AR GALIGI NEDZERU.vOT PIRMO JAUNO GADU SAGAIDIJU NEDZEROT.Tagad es sezu majas,dzeru vinaru un skatos bildes.pasam assss soks,no 350 bildem tikai izdzesu 27bildes.Prieks,kur tu rodies!!!!!
Publicēts: 01.01.08 04:22
 citēt
Mmjjjammmm. Tāds mega tuss, fotogrāfam 3500 bildes un = 100 laši kabatā...
Prieks un pieredze ir laba lieta, ar to tik var apsveikt, novēlot visu labāko šajā 2008ajā gadā!

Prieks ir arī rīkotājiem, kuri par bildi samaksājuši 0,03 da sazin kādas kapeikas ...
Publicēts: 01.01.08 10:10
 citēt
labaak bildeet un kraat pieredzi jeb sveshas kapeikas skaitiit?
Publicēts: 01.01.08 12:11
 citēt
Da malacis Sandriko, es ar pieteiktos, ja būtu iespēja.
Publicēts: 01.01.08 12:37
 citēt
labaak bildeet un kraat pieredzi jeb sveshas kapeikas skaitiit?

Neesmu uz aktīvu diskusiju noskaņots, bet gribas waldim skaidrot sīkāk savu iepriekš rakstīto...
Runa šeit neiet par bildēšanu vai pieredzes krāšanu, kas pats par sevi ir laba lieta.
...tiklīdz kā cilvēks izlemj piedalīties ar savām prasmēm un foto tehniku kādā komerciālā pasākumā un par to saņemt atalgojumu, tas vairs nav saucams par bildēšanu/pieredzes krāšanu, bet par darbu. Iepriekš tekstos pieminētā iespēja patusēt visp. ir smieklīga jo nopietni strādājot nav laika mierīgi uz WC aiziet, kur nu vēl šmigu pagaršot vai ar meitukiem pačalot...
Runājot par kapeikām... galvenais jautājums ir atalgojuma atbilstība konkrētiem tirgus apstākļiem un tam - vai fotogrāfa darbs ticis pienācīgi novērtēts.
Apšaubu, vai pie patreizējās inflācijas normāli, ka par līdzīgu pakalpojumu tiek maksāts tieši tikpat, kā pirms gada (?)
Tehnikai ir tendence nolietoties, un jo intensīvāk to lieto, jo drīzāk tā prasīs remontu vai jauna aparāta iegādi. Līdz ar to fotogrāfa vienas stundas cenā ietilpst vismaz divas lietas - fotogrāfa alga un fototehnikas amortizācija.
Šeit runāju par to, ka daļa no klientiem cenšas fotogrāfa pakalpojumus iegūt par sviestmaizi, un savu mērķi sasniedz.
Protams, brīva tirgus apstākļos ir visai dabiski, ka viens klients par darba stundu gatavs maksāt 30 - 60 lašus, bet cits meklē iespēju nokaulēt par 10 - 20, ... un katrai piedāvātajai cenai atradīsies izpildītājs, gatavs par to norukāt. Tāpat, cenai iepretīm stāv arī dažāda fotogrāfu darba pieredze un tehniskais aprīkojums (kurā tikušas ieguldītas konkrētas naudiņas... (kapeikas...)).
Domāju, ka šeit (forumā) vairāk jārunā par fotogrāfa darba komerciālo pusi, jo arvien vairāk cilvēku, fotogrāfa statusā pa retam vai regulāri iesastas naudas pelnīšanā , ... un jebkura lietderīga informācija par cenām un darba aspektiem nāk tikai par labu kopējām fotogrāfu interesēm.
Publicēts: 01.01.08 12:53
 citēt
+!
jaadibina fotografu arodbiedriiba! :D
Publicēts: 01.01.08 16:53
 citēt
Nu jā,3500 bildes apstrādāt jau neprasa nekādu laiku,un tad tās 100 kapeiciņas sāk izskatīties ļoti maz....
Publicēts: 01.01.08 17:35
 citēt
Visinteresantāk būtu uzzināt, cik meičas ierakstīja pasākuma tāmē pie ailes 'fotogrāfs'?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas