forum.gif
Vajag fotogrāfu JG
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajag fotogrāfu JG
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.01.08 19:55
 citēt
ieliku bilditi galerija,no jameson party.Tani pasakuma reali bija maz cilveku.Lielaka dala jau tusejas krutakas vietas,ka piemeram Arena Riga.
Publicēts: 02.01.08 20:52
 citēt
Nju ko lai tev saka par "Maz cilveku" tie kas taupas uz organizaciju parasti ari sanem "Adekvatu" attdevi no pasakuma:):)
Publicēts: 02.01.08 21:24
 citēt
Zinot sji biznesa specifiku varu DRODJI pateikt ka SERVISSU sadam "Jaungada" pasakumam pasuta VISMAZ 2-3 menesji ieprieksj gluzji ka Telpas kuras pasuta VELAKAIS Oktobri. Redz ja Organzators PLANO pasakumu vins savak SPECUS kuri vinam NEATTEIKS pedeja bridi
Man personigi fascine "Organizatori" kuri velas ietaupit 70-80% no pieskirta budzeta :) Es nesaku ka ta ir KONKTETA gadijuma bet ZINU ka "Straptautiski" kantori RETI paredz tik minimalistiskus budzetus FOTO , pec manas pieredzes CENA prasti sim pakalpojumam TAME svarstas VIDEJI ~1000 EUR Robezjas :):)

Kā jau iepriekš minēju, tad fotografēšanās nebija šī pasākuma vakara nagla, tapēc arī tas netika plānots 2-3 mēneši iepriekš, bet gan 1 mēnesi iepriekš! Fotogrāfs bija sarunāts tas pats, kurš fotografēja arī iepriekšējā gadā...
Ietaupīt šajā gadījumā te neviens nemēģina - ne organizators, ne kāds cits. Tik cik būs norādīts rēķinā, tik arī būs tāmē!
Publicēts: 02.01.08 23:08
 citēt
bubljix : Tu esi perfexta meitene ,atbilde korekta un teicama. Tas saucas "Pats cirvis" cik prasiji tik dabuji :):) Tici man FOTOGRAFI nemedz UZMEST pirms pasja pasakuma neiedodot citu vieta jo tad BIZNESS BEIDZAS atri vien uzmet parasti tadi "Pabildeju , padzeru" meistari kuri diena "Strada kantori" bet reizem "Prot paknipset" katra zinja tadus "Uzmeta pedeja bridi" liek liela melna saraksta:):) Ja ceri ka puiss tev tami stadiss un kadu papiru doss preti MALDIES vins tac nav pilnigs mulkjis maksat nodokljus no 100Ls un vel kaitinat VID par "Halturesjanu" bez licences:):)
Publicēts: 02.01.08 23:14
 citēt
Luni:pilnigi piekritu Tavam teiktajam.Daudz ko Tu saki pareizi,ka neka ar fotografesanu pelni iztiku un visu parejo.Es macos,Apgustu fotografesanas tehniku,un redzu,ka ir rezultats.
Publicēts: 03.01.08 02:04
 citēt
Tas forsji ka MACIES , jo vairak macisies jo MAZAK bus velmes kautko darit AR ZAUDEJUMIEM SEV :)
Publicēts: 03.01.08 11:30
 citēt
Tas forsji ka MACIES , jo vairak macisies jo MAZAK bus velmes kautko darit AR ZAUDEJUMIEM SEV :)

Tas gan... pienāk kaut kāds brīdis, kad sāk filtrēt ko fotogrāfēt un ko nē... :roll:
Publicēts: 04.01.08 11:21
 citēt
foto.inbox.lv...

Ka tik taas bildes naf te izliktas... :)
Publicēts: 04.01.08 11:45
 citēt
foto.inbox.lv...

Ka tik taas bildes naf te izliktas... :)

šukers! toč ir!

Olympus E-3
1/80s @ 25mm f/3.2 iso200
Pilnie EXIF dati

hmm
Publicēts: 04.01.08 12:22
 citēt
šitas labs (exif datos) :)
Compression JPEG (old-style)
Publicēts: 04.01.08 12:23
 citēt
Uzņemšanas punkts par augstu. Tā būtu pirmā piezīme lietošanai citreiz.

Kas puisim pa kreisi ar seju 30. kadrā?

nejau tikai tam puisim, bet arī abām meitenēm un ne tikai šajā kadrā.
kas pa vainu? tas saucās abas 2 gaismas no sāniem un veido ēnas.
Publicēts: 04.01.08 12:30
 citēt
Saprotu tak ka tusinjsh utt.. bet vareeja tak labaak, vai tad ne?
Gaismas neforshi.. exif ar taads interesants ka uz parametriem skataas..
Publicēts: 04.01.08 12:45
 citēt
hmm..TV režīmā bliezsts vai kā...
Publicēts: 04.01.08 12:48
 citēt
cik skatījos tad manual... laikam!
Publicēts: 04.01.08 12:49
 citēt
Exposure Program - Manual

interesanti, šī bilde: foto.inbox.lv...

nemaz negribējās izdzēst?..tāda dikti neskaidra, neasa..
Publicēts: 04.01.08 13:03
 citēt
aigarsa, Tu ko, taa tak kruta bilde prieksh E3! Tam taa jaabuut! :twisted:
Publicēts: 04.01.08 13:07
 citēt
tas tusiņš laukos notika? :D :D :D
Publicēts: 04.01.08 13:07
 citēt
pēdējā bilde arī iespārda - jo fons ir asumā, bet tie divi cilvēki nav!

+ vēl abi pazīstami! :D

[url=content5-foto.inbox.lv...ā
Publicēts: 04.01.08 13:15
 citēt
krāsas kaukadas nevisai dabiskas
Publicēts: 04.01.08 13:29
 citēt
Tīri cilvēcīgi žēl tā fotogrāfa -- tagad te visi kam nav slinkums par viņu pasmiesies, kaut arī liela daļa bildē ne labāk.

Bet nu kopumā Lunim izrādījās taisnība
Publicēts: 04.01.08 13:32
 citēt
+AK34: autors tachu neprasija kritiku.
Publicēts: 04.01.08 13:41
 citēt
1. Laimīgais es, ka man nav Olympus.
2. Paldies Dievam es nebliežu nevienam zipeni sejā.
3. Tiešām Lunim bija taisnība.

* bilžu atoram derētu šo to pamācīties :?
Publicēts: 04.01.08 13:44
 citēt
kritiku, ne kritiku, bet es labprat pajautaatu kaadam gudrajam vai tomeer bildeejot ar zibenjiem (kaa tas izskataas ka ir bijis) nevajg tomeer piegriezt blendi cieshaak, taa uz 8 vai veel vairaak? ieguuts tiktu asuma dziljums (kas reaali pietruukst) un ar gaismas daudzumu jaunu zibenji kautkaa tiks galaa.
Publicēts: 04.01.08 13:59
 citēt
kritiku, ne kritiku, bet es labprat pajautaatu kaadam gudrajam vai tomeer bildeejot ar zibenjiem (kaa tas izskataas ka ir bijis) nevajg tomeer piegriezt blendi cieshaak, taa uz 8 vai veel vairaak? ieguuts tiktu asuma dziljums (kas reaali pietruukst) un ar gaismas daudzumu jaunu zibenji kautkaa tiks galaa.

Asums laikam nebūs dēļ tehnikas. Es liktu tiem cilvēkiem vairāk atkāpties no fona un pats arī paietu tālāk, tieši samazinātu asuma dziļumu, ar tiem sānu gaismeklļiem (cik var pēc atspuldiem redzēt) censtos izgaismot fonu un ar paceltu zipeni blieztu pie mazākiem ISO, lai tomēr mana zipene nedaudz pārsistu tos sānu gaismekļus...
Publicēts: 04.01.08 14:31
 citēt
pēdējā bilde arī iespārda - jo fons ir asumā, bet tie divi cilvēki nav!

+ vēl abi pazīstami! :D

[url=http://content5-foto.inbox.lv/albums55491822/sirdnas/Jameson-party/Jameson-166.jpg]šitā

a tur centrs tieši pa vidu, tāpēc laikam sanāca starp viņiem nofokusēties uz to fonu.
+ es arī izmantotu vēl zipeni, ne sejā, bet tomēr, lai tās ēnas tādas nerastos.
Publicēts: 04.01.08 14:31
 citēt

Asums laikam nebūs dēļ tehnikas. Es liktu tiem cilvēkiem vairāk atkāpties no fona un pats arī paietu tālāk, tieši samazinātu asuma dziļumu, ar tiem sānu gaismeklļiem (cik var pēc atspuldiem redzēt) censtos izgaismot fonu un ar paceltu zipeni blieztu pie mazākiem ISO, lai tomēr mana zipene nedaudz pārsistu tos sānu gaismekļus...

...un liktu...un liktu. Te viss jaf ir uzlikts, un autors pats tiks galā ar šīm problēmām...par 1-nu pērto dod divi nepērto.
Publicēts: 04.01.08 15:21
 citēt
eh, fotograafi
nu tur cilveeki shmigaa
ko ta gribejat - glamurnos portretus?
budzehtu njemot veeraa, skatoties uz tautu tur (biju gaidijis ka bus tada lielaka paartija noskanja) - ir ok. talak par draugiem tapat shis bildes netiks...
bet nu jaa.
paanalizet kljudas ieteiktu.

pats bildetu gan jau ka ne labak, tas jaatzist.
bet ir tikai viens veids iemacities - un labak shitaa, neka kadam kaazas bildejot...
Publicēts: 04.01.08 15:50
 citēt
paldies par kritiku.Ta jau sanak,ka es vispar nemaku fotografet,ja?Prieks manis sis bildes ir sanakusas normali,vareja but labak,piekritu.Es atkartoju velreiz,tur nebija laika,kautko eksperimentet,sagatavot tehniku,tev 15 min.Nav laika bildes parkopet uz datora un iecekot.Katra gadijuma,interesanti jau ir palasit jusu ieteikumus.Bet dazs labs ir parak augstas domas par sevi.
Publicēts: 04.01.08 15:52
 citēt
domāju, ka ir ok! ;)
piesieties var pie visa, šejienes spožie noracēji arī vēl nav parādījuši nekādus megadarbus, lai gan gribētos redzēt.
 citēt
Labi.es domaju,ka si tema ir jasleedz ciet.cerams ka kadu neapvainoju.kritika ir nepieciesama,tikai saprata robezaas.
 citēt
sandriko, da ja tu ar 350D bildetu, tauta neceptos tik traki. that's for sure...
Publicēts: 04.01.08 16:19
 citēt
martink

Kas ietilpst vārdā megadarbs?

Un bildējot tādā fotostūrī uzreiz ir zināms, ka var pieregulēt foto iesatījumus pirms tam un kaut vai 10min ar pirmo cilvēku pastrādāt un piergulēt visu, pārējie pagaidīs, nekur viņi nepazudīs.

Skarba kritika? Neko skarbu es te nemanīju...

* Es ieteiktu Tev nākamreiz bildēt RAWā, bildes būs kvalitātīvākas.
* Dari ko darīdams, asas ēnu kontūras nevajag pieļaut
* Nofokusēties uz objektu vajag, kaut bliez x2 katru cilvēku

Es saprotu, ka $$$ pirekš JG nakts ir tāda kāda ir, bet no klienta ir jāpanāk, ka viņš nākamreiz zvana Tev atkal un ieska arī draugiem...

Labāk dzirdēt kritiku (un ņemt to vērā) no cilvēkiem, ko kaut vai neuzskati par autoritātēm, nekā pēc tam nedod dievs izgāsties lielākos ūdeņos.

P.S.
Kinokritķis taču nav režisors, bet baksta viņam acī...

Kurš man nepiekrīt?
Publicēts: 04.01.08 17:00
 citēt
Kas te ko cepties, puisis dabuja 100Ls un labu skolu nākotnei. Un par šo darbiņu ir ļoti labi samaksāts. Kad bilde jaf kompī, par vēlu spriest, kā vajadzēja...jāpadomā, kur kļūdas, un nākošreiz ko darīt, lai būtu labāk.
Publicēts: 04.01.08 17:18
 citēt
Nju nākamreiz visi cepsies par "kā tik super biudes var dabūt gatavas"...šī i ļoti noderīga pieredze, fotogrāfa stāža rādītājs ir viņa portfolio...
Publicēts: 04.01.08 18:31
 citēt
Da nu bildes ir ADEKVATAS samaksai , necepieties. Mans uzskats ir ka KLINTS akurat sjadu izpildijumu ar bija pelnijis par saviem 100Ls. Jus tak neejat "Pelmenjos" un cerat sanemt "Vincents" kvalitati gan jau ka Klients atvelot REKLAMAS PASAKUMAM kas butiba ir sada UZ LOGO bildesjanas SMIEKLA SUMMU bij gatavs sanemt SADU REZULTATU:) Vienigi konkreti njirdzigi ka LIELS ALKAHOLA BRENDS izstuko LETI REKLAMETIES cik nacies komunicet ar CITIEM lidziga profila uznemumiem vini pieprasa TIKAI PASJU LABAKO tiesa tames tad ari ir XX Lielakas :):) Caurmera Olympus ja jau Olumpus iznemot vienu ficju , par cik autors ir iesacejs GALVENA LAZJA ir tada ko pats autors gan jau nemaz nesaprot to zin tikai STRADAJOT sados pasakumos. Pie ZVERIGI PRETIGAM GAISMAM ir AWB , kamerinju sados gadijumos DER NOBALANSET pec neitrala "sabloninja". Lapss lapss , kas LETI maksa sanem LETU rezultatu:):) Taka sandriko nestresso SADI KLIENTI tiesji SADI ari jamaca viss ir atbilstosji 100Ls :) Man kadreiz bija asitents lauku puiss musdienas viens no ZINAMAKIEM komerc fotografiem , sakuma slikti vinam gaja ar BIZNESU kamer nesaprata manus PA JOKAM teiktus vardus "Ka maksa ta strada" un vinja lietas sakas iet KALNUP tas nozime ka vins piekrita JEBKURAI CENAI ko "Viltigais" klients piedavaja un lidzigi ka KONKRETS autors gaja "Tusset pasakumos" beigas kad klients kuri ari parasti bija "Menedzeri iesaceji" krita histerija par KVALITATI--IZPILDIJUMU vins teica sakramentalu frazi "A ko jus citu gribejat par TADU CENU" :):)
Publicēts: 04.01.08 18:35
 citēt
aha, piekrītu lunim par audzināšanu 8)
Publicēts: 04.01.08 23:14
 citēt
man ir reaals prieks, ka shii diskusija beidzot tomeer iegriezaas foto teemaa un tika veikta kaut kaada vismaz fotograafiju un fotograafa darba analiize, kas noderees gan autoram, gan citiem blogeriem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas