forum.gif
Bounceri, atstarotaaji, ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bounceri, atstarotaaji, ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.07 21:27
 citēt
Sveiki, tauta! Izpaliidziet!?
Ir nepiecieshama visa iespejamaa informacija par aareejaas zipenes atstarotaaju un bounceru veidiem! Ir jau aprunaata teema, bet laika truukuma deelj, nevaru uzost, kur tas bij!
Padalieties linkiem un personiigiem viedokljiem par shiem te prichentaaljiem, ludzu?!

Ziemiigas noskanjas veelot!
Publicēts: 27.12.07 22:10
 citēt
varbūt in 2 words ko ta bildēs?
Publicēts: 27.12.07 23:54
 citēt
Cilveeki! Bet interesee novitaates, dotajaa jautaajumaa!
Publicēts: 28.12.07 00:01
 citēt
Pats lietoju, šāda tipa bounceri, esmu baigi apmierināts,
www.camera-shop.info...
ēnas ja ir tad ļoti maigas, ja paliels atālums tad neizgaismo, by default es zipeni vienmēr ar bounceri blieču pret griestiem, un ja cilvēks ko bildē ir tālāk pa 5 m uzbliežu tieši virsū,
itkā man ir arī, tā lielā šaufele ko uzliek virsū, efekts dažreiz labāks bet garantēts ka tu būsi pasākuma centrā, jo visi būs neizpratnē kas tas par sūdu un vienmēr uzdod tos debīlos jautājumus kas tev tas, kam tas vajadzīgs u.t.t.
ja interesē kādas manas sample bildes droši pm!!!
Publicēts: 28.12.07 00:39
 citēt
www.camera-shop.info...
ēnas ja ir tad ļoti maigas, ja paliels atālums tad neizgaismo, by default es zipeni vienmēr ar bounceri blieču pret griestiem, un ja cilvēks ko bildē ir tālāk pa 5 m uzbliežu tieši virsū,
itkā man ir arī, tā lielā šaufele ko uzliek virsū, efekts dažreiz labāks bet garantēts ka tu būsi pasākuma centrā, jo visi būs neizpratnē kas tas par sūdu un vienmēr uzdod tos debīlos jautājumus kas tev tas, kam tas vajadzīgs u.t.t.

pirmkaart tu lieto difuzeri nevis bounceri, otkaart difuzeri lietojot tikuntaa parasti sauj vai nu pa sienaam vai pa griestiem ar bounceri shadas probleemas nav, jo gaisma tike novirziita tev nepiecieshamajaa virzienaa atstarojotoies no bouncera, tadelj to ir loti parocigi izmantot plashaas telpaas vai arii vietaas kur vnk nav gristi, vai tie rada pretiigu nokraasu bildei! Personiigi man liekas, ka bounceris rada mikstaakas eenas kaa difuzers un gaismas zudumi arii ir nedaudz, bet tomeer mazaaki!
Publicēts: 28.12.07 01:08
 citēt
www.camera-shop.info...

pirmkaart tu lieto difuzeri nevis bounceri, otkaart difuzeri lietojot tikuntaa parasti sauj vai nu pa sienaam vai pa griestiem ar bounceri shadas probleemas nav, jo gaisma tike novirziita tev nepiecieshamajaa virzienaa atstarojotoies no bouncera, tadelj to ir loti parocigi izmantot plashaas telpaas vai arii vietaas kur vnk nav gristi, vai tie rada pretiigu nokraasu bildei! Personiigi man liekas, ka bounceris rada mikstaakas eenas kaa difuzers un gaismas zudumi arii ir nedaudz, bet tomeer mazaaki!

ehh biški neizlasīju, bounceris difuzeris, es pilnigi tev piekrītu ka bounceris ir labāks bet sori viņa paskats gan nav labs!!! Gaismas zudums mazāks, ēnas mīkstākas, visi plusi tikai pie bouceri(šaufele) :) bet tas paskats man liek viņu glabāt fotosomā!!!
Publicēts: 28.12.07 01:37
 citēt
a par to shaufeli un neskaidriem jautaajumiem - :D :D ir nacies ari pasham dzirdet paris perles... "a tas kas tev tur pieskruvets ir vajadzigs kam?" :D
Publicēts: 28.12.07 07:32
 citēt
Visbiežāk lietoju paštaisītu Lumiquest 80-20 "kopiju" un uzskatu par gana labu:
www.lumiquest.com...
amd-photo.ru...
Mana "tehnoloģija"- būmateriālos nopirku pa metram baltās un melnās pašlīmējošās plēves, piegrieztni nokopēju no oriģināla. Konstrukcija- "Sendvič"- pa vidu "armatūra no plānas elastīgas plastmasas (kancelejas aktu vāciņi, saslāņots stikla tekstolīts utml)/ Pēc piegrieztnes izgriež abas plēves (+ rezerve 0,5-1 cm) ,kā arī "armatūru"- to savukārt bik mazāku par tiem pašiem 0,5-1 cm, locījumu vietās armatūru pārgriežu. Tad visu salīmēju kopā, pēc tam ar asu nazi izgriežu caurumus. No minētā metra sanāk 9 atstarotāji, darbs uz pus-stundu, ietaupījums-ap 20 Ls uz katru, izskats- pa gabalu nepateiksi,izturība arī laba- lietoju jau 2 gadi un neizjūk...:)
Te vēl linki:
macrophoto.narod.ru...
www.mycanon.sitext.ru...
www.ixbt.com...
www.dforum.de...
samshit.narod.ru...

Veiksmi jaunradē un daudz laimes Jaunajā gadā!
Publicēts: 28.12.07 08:12
 citēt
Paldies Friidi! būs jāuztaisa tas no priekšpēdējā linka. būs DIY iespējams pa jaunā gada brīvdienām :)
tikai jādomā kā šādus kompaktāk pārnēsāt, jo nelokāmi un nu..katru reizi jaukt ārā arī nav labi.
Publicēts: 28.12.07 09:39
 citēt
Man ir īpašas paša konstrukcijas stiprinājums divām zibspuldzēm ar bouncēšanas ekrānu. Kādreiz kaut kur nopublicēšu bildes. Gaismas kvalitāte un jauda ļoti laba, bet pēc izmēriem gan pārsniedz Metzhammeri. Normālam ikdienas userim tāds liksies par lielu un par sarežģītu.
Publicēts: 28.12.07 12:36
 citēt
Man ir īpašas paša konstrukcijas stiprinājums divām zibspuldzēm ar bouncēšanas ekrānu. Kādreiz kaut kur nopublicēšu bildes. Gaismas kvalitāte un jauda ļoti laba, bet pēc izmēriem gan pārsniedz Metzhammeri. Normālam ikdienas userim tāds liksies par lielu un par sarežģītu.

Lieta jau tāda ja publika saprot, kas un kā tad jau pofig, kā piem bija laikam haidukam uzparikte, gadu jubilejā fotoblogam, kur shamais staigāja ar 1x1,5 (ja nemaldos) atstarotāju aiz galvas, un zipeni blieza pret shamo, fotoblog pasākumā, visi saprot kāpēc tā, bet ja es tādu pigoru kādā no pasākumiem izstrādātu laikam jau visi padomātu ka man viss nav mājās!!!
Publicēts: 28.12.07 18:36
 citēt
āmurMetzam oficiāli tāds kātiņš ar atstarotāju apm 20 X 20 cm un āmura galva pret to, tobiš uz atpakaļ.
Publicēts: 29.12.07 10:31
 citēt
āmurMetzam oficiāli tāds kātiņš ar atstarotāju apm 20 X 20 cm un āmura galva pret to, tobiš uz atpakaļ.

Bouncējot Metz ir puslīdz ok, bet pa taisno viņš gaismu izkliedē tizli, nevienmērīgi, un arī manuālais rubiļņiks viņam diezgan neērtā vietā.
Publicēts: 29.12.07 13:18
 citēt

Lieta jau tāda ja publika saprot, kas un kā tad jau pofig, kā piem bija laikam haidukam uzparikte, gadu jubilejā fotoblogam, kur shamais staigāja ar 1x1,5 (ja nemaldos) atstarotāju aiz galvas, un zipeni blieza pret shamo, fotoblog pasākumā, visi saprot kāpēc tā, bet ja es tādu pigoru kādā no pasākumiem izstrādātu laikam jau visi padomātu ka man viss nav mājās!!!

Es ar pa šito domāju - tik pat labi tas mazais balonveidīgais pūslis kliedētājs :) izskatās visai smieklīgi. Ja tāds zolīds pasākums, visiem acīs krīt :) nevar tā nemanāmi pārvietoties...
Publicēts: 12.02.08 15:39
 citēt
vot.. a ko - lumiquesti jau tas nopietnākais? vai ir kas cits ar vēl? un kur LV iegātājas, ja vispār?
Publicēts: 12.02.08 16:19
 citēt
Es savu pirku elkorā... ceņņiks jau ir, betko padarīt...
Publicēts: 12.02.08 16:39
 citēt
vot.. a ko - lumiquesti jau tas nopietnākais? vai ir kas cits ar vēl? un kur LV iegātājas, ja vispār?

tak izgriez pats :idea:

es nesen vadoties pēc frīža linkiem arī uzdarīju, tik gāju vieglāko ceļu un pagatavoju no veca fotoprint2, kamēr nav jāloka somā un atkal ārā, šķiet ļoti jauka uzparikte :wink:
Publicēts: 12.02.08 17:22
 citēt

Lumiquest elkorā. Diez kas nav, bet labāk nekā vienkārši tas plastmasas vāciņš zibspuldzei.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):