aparāc ir uz goda pagāšgad pat vienas kāzas ar šitamādu nobliezu bildes pat ļoti OK sanāca komplekts ar ļoti labs taka pērciet cilvēki, it īpaši tie kas baidās no spogulenēm
aparāc ir uz goda pagāšgad pat vienas kāzas ar šitamādu nobliezu bildes pat ļoti OK sanāca komplekts ar ļoti labs taka pērciet cilvēki, it īpaši tie kas baidās no spogulenēm
Jēziņ!!! Vot tas ir standarts kāzu foto bilžu kvalitātē!!! Ziepis!!!
Anyway - pieļauju, ka mūsdienu ziepis ir daudz labāks nekā pirmie dSLR... :roll: Nesen dabuju paspēlēties uz mirkli ar Canon EOS D30 - savulaik tas bija monstrs, pēc mūšdienu mērogiem - nekas dižs... Milzīgs troksnis, 3,1 Mpix utt.. tākā - ar ko salīdzina...
samij krutoj nopirdās varētu padomāt ka "taksis" ir baigais aparāc :lol: :lol: :lol:
paskatoties tavas bildes alien, es jau tavā vietā nesprēgātu
vienkārši besī viņa attieksme!!! citiem nafig tā spogulene kā suga nav vajadzīga ar krutajiem ziepjiem var sataisīt daudz labākas bildes nekā ar kaukādiem kitiem
ar krutajiem ziepjiem var sataisīt daudz labākas bildes nekā ar kaukādiem kitiem
Te nu tu, puis, radikāli kļūdies! Pat vislabākā (Sony R1) ziepja spoguļkameras izmēra matrica spēj izražot puslīdz normālas bildes tikai labā apgaismojumā. Par prastākiem ziepjiem (pie kādiem pieskaitāmi arī Canona S IS sērijas ziepji, pat nerunājot).
ei nu lab! neies jau kašķēties ar speciem bet aparāc noteikti ir iesakāms tiem kas negrib neko vairāk par ziepi
nu nez, pirkt ziepi pa ~200Ls, ja pa 220, jau var dabūt normālu spoguli.
(350D)
Nu nezinu cik nu normālu spoguli. Tas, ka spoguli - nešaubos, bet cik nu labu un cik nu nokomplektētu? Proti - ar kādu slēdža noskrējinu? Cik un kādi stikli līdzi? Statīvs? Fotosoma, atmiņas kartes kādas komplektā... Tākā stiepjams jēdziens...
palaidnieks, kuraa vietaa nopeerkams, nevis kaada komplektaacijaa!!! Man tikai body vajag, un sleedzi var nomainiit aatri un leeti (manaa izpratnee leeti)...
ei nu lab! neies jau kašķēties ar speciem bet aparāc noteikti ir iesakāms tiem kas negrib neko vairāk par ziepi
nu nez, pirkt ziepi pa ~200Ls, ja pa 220, jau var dabūt normālu spoguli.
(350D)
Nu nezinu cik nu normālu spoguli. Tas, ka spoguli - nešaubos, bet cik nu labu un cik nu nokomplektētu? Proti - ar kādu slēdža noskrējinu? Cik un kādi stikli līdzi? Statīvs? Fotosoma, atmiņās kartes kādas komplektā... Tākā stiepjams jēdziens...
Manuprāt neko sakarīgu tu nepateici. 350D nav tik vecs, lai slēdži būtu nojāti visiem, un canon centrā mierīgi var pārbaudīt, ja ir interese. Par tevis minētajiem aksesuāriem es arī nesapratu.
220Ls par 350D body, ir pilnībā normāla cena. Stikli, statīvi, bla bla, tas jau kā kuram.
Manuprāt neko sakarīgu tu nepateici. 350D nav tik vecs, lai slēdži būtu nojāti visiem, un canon centrā mierīgi var pārbaudīt, ja ir interese. Par tevis minētajiem aksesuāriem es arī nesapratu.
220Ls par 350D body, ir pilnībā normāla cena. Stikli, statīvi, bla bla, tas jau kā kuram.
Izlasi sludinājumu - tur pārdod aparātu, kam ir stikli (jo tyas ir tomēr zpiepis un stikls nav nemaz noņemams), atmiņas karte, fotosoma, statīvs, bačas, lādējamais - pilns komplekts!!! Gribu redzēt, ka ar body, bez lēcām tu kaut ko nobildēsi... Un tumsā bez statīva... Nesmīdini cilvēkus...
Runājot par slēdža noskrējienu - 20 tūkstoši kadru pa gadu - nekas neiespējams - bik virs 50 kadriem dienā... Jeb bik virs 500 kadriem katru desmito dienu uz kādu fotosesiju, plenēru...
Tākā 30 000 kadru pusotrā gadā - ELEMENTĀRI!
Salīdzinājumam - viens pārdod mazlietotu Opel astru, otrs kārtīgi dzītu Dīzeļbembi, bet bez dzinēja... Protams, ka bembis pēc noklusējuma esot labāks, bet... Bez motora, ar milzu noskrējienu utt...
Izlasi sludinājumu - tur pārdod aparātu, kam ir stikli (jo tyas ir tomēr zpiepis un stikls nav nemaz noņemams), atmiņas karte, fotosoma, statīvs, bačas, lādējamais - pilns komplekts!!! Gribu redzēt, ka ar body, bez lēcām tu kaut ko nobildēsi... Un tumsā bez statīva... Nesmīdini cilvēkus...
Es runāju par 350D body, tos visus mēslus ko nosauci, tu domā ka lietotam 350D nevar nopirkt somiņu, pa 5Ls, vai arī 1gb atmiņas karti 5Ls, vai arī 50mm1.8, kas būs 4x, labāks par kitu, un maksā 60~Ls.
ziepis ir ziepis, es runāju par spoguli, par salīdzinoši nelielu cenas amplitūtūdu.
es jau neizteikshos par saviem izknipseetajiem 160.000 kadriem gadaa...
Es jau neko nesaku par tim, kam patiesi vajag tikai body. Tiem, iespējams ir ij lēcas, ij statīvs, ij soma, ij bačas, ij zibens...
Es vienkārši ņirdzu par tēmu, ka ziepis ir tik dārgs (kaut gan tur viss ir - ready made solution) Gribu redzēt to keksu, kas par Ls 220 pārdos "ready made solution" nenojāta D350 izskatā, ar diviem stikliem vai ciešamu ~apmēram 28-200 F/2.8-5,6 bibi (vai diviem bibjiem, kas pārklātu šo diapazonu) , statīvu, un fotosomu... Muahaha
Es runāju par 350D body, tos visus mēslus ko nosauci, tu domā ka lietotam 350D nevar nopirkt somiņu, pa 5Ls, vai arī 1gb atmiņas karti 5Ls, vai arī 50mm1.8, kas būs 4x, labāks par kitu, un maksā 60~Ls.
ziepis ir ziepis, es runāju par spoguli, par salīdzinoši nelielu cenas amplitūtūdu.
Zini Tev tas zooms ar kājām, ko sniedz tas ļoti lieliskais bibis uz 50 mm ātri vien apniks... Kauksi pēc kāda Zoomm objektīva! fotosoma pa piečuku? - un, ko tu tajā varēsi salikt, kad Tev parādīsies vēl viens bibis?, zipene?
P.S. Var jau somiņu nepirkt - visu sabēt plastmasas kuļķenē Statīvu ar var pa 15 latiem nopirkt, tikai tas statīvs varēs noturēt ziepi vai mob. tlefona fotokameru, ne normālu spoguli...
P.S. Ziepis viens patsw, bez 2 baču komplekta, lādētāja, statīva, somiņas, oriģinālās instrukcijas, kastītēm utt ar nemaksātu Ls 220 - bet uz kādu knapi Ls 150 pavilktu - lai Tev taptu skaidrāks...
Starpcitu, es taisiiju mazu peetiijumu par to, cik kadru sanaak par 1Ls katram Canon modelim.. 1 vietaa - visizdeviigaakais ir 350D, 2 vietaa 30D un 3 vietaa Mark3d. Visneizdeviigaakie tadaa saliidzinaajumaa bija 5D un Mark3Ds..
Starpcitu, es taisiiju mazu peetiijumu par to, cik kadru sanaak par 1Ls katram Canon modelim.. 1 vietaa - visizdeviigaakais ir 350D, 2 vietaa 30D un 3 vietaa Mark3d. Visneizdeviigaakie tadaa saliidzinaajumaa bija 5D un Mark3Ds..
Lai runātu vienā valodā, par tiem Ls 300, ko gribi pieliec vēl 55-200 bibi un statīvu un iedod atlaidi kādus 20 latus, lai sanāktu līdzvērtīgs komplekts sludinājumā pieteiktajam Un tad Ls 220 vs Ls 280 jau būs salīdzināmās vērtības
Tam mazajiam S3 ziepim ir visai vērā ņemams antiparkinsons iebūvēts... Lai roķeles netrīc
Tam mazajam ziepim ir visai vērā ņemama lēca • 36 - 432 mm equiv • 12x Optical zoom • F2.7 - F3.5 (max) • Image stabilisation
Saprotams, ka matrica ir ziepis, bet nemaz tik slikta tā kamera nav. Daudzi iztiek bez Spoguļa un bildē IEVĒROJAMI labākas aun augstvērtīgākas bildes par PRĀVU daļu spoguļkameru īpašnieku...