forum.gif
Olympus E-410
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Olympus E-410
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.07 21:58
 citēt
pastastiet kaut ko par so kameru. Iegadajos vinu ar dieviem objektiviem. kadi plusi ka ari kadi minusi. kadi visieteicamakie uzstadijumi priekš ši aparata? Ka ari kadi uzstadijumi lai varetu fotografet atraja tempā.
Publicēts: 30.12.07 22:05
 citēt
pastastiet kaut ko par so kameru. Iegadajos vinu ar dieviem objektiviem. kadi plusi ka ari kadi minusi. kadi visieteicamakie uzstadijumi priekš ši aparata? Ka ari kadi uzstadijumi lai varetu fotografet atraja tempā.

olijam visi objektīvi ir dievie...

Ātrajā tempā :)
tur jābūt ikoniņām uz rullīša- lēdija vakarkleitā- valša temps
- onkuls uz zirga- tas ātrais
Publicēts: 30.12.07 22:07
 citēt
Atļaušos mazliet offtopic - kāpēc pirki kameru, ja nezini ne plusus ne mīnusus? :D

Un tagad par lietu - nopircis esi - apsveicu! Olympus - dārgi Zuiko bibji, mazākā matrica starp spogulenēm.
Visā pārējā - tāda pati spogulene, kā jebkura cita ražotāja spogulene - uzstādījumi - gluži tāpat kā jebkura cita ražotāja spogulenei - atkarīgi no apstākļiem.

Droši vien ka ir arī Auto režīms - gluži kā jebkuram zpiepītim!

;)

Un tagad - pats galvenais - rūpīgi izlasi instrukciju - taja ir pateikts viss, kas tev jāzina par šo tehniku... ;)
Publicēts: 31.12.07 00:48
 citēt
Apsveicu!
Auto vai P rezhiims, un 'super kontrolpanelii' /(c) olimpuss/ no viena taisnstuuriisha paarsleedz uz trijiem. Buus tev sequential shooting. RTFM! :)

No bibjiem ir jau arii ljoti leetaa 55-200(400)mm f/4.0-5.6 Sigma pa 140$ un jaunais 'Olympus Zuiko' 70-300(600)mm f/4.0-5.6, 350$. Abi objektiivi viegli un kompakti (kaut gan labaak izskatiisies uz 510 vai e3).

Matricas izmeers = gaaganu kari (bmw vs audi), 410 trokshnu ir mazaak kaa 400d un e3 mazaak kaa 40d, bet nikons pie lielajiem iso tik un taa ir krietni paaraaks! :D
p.s. defaulto Standard troshnju slaapeetaaju tu gribeesi atsleegt vai vismaz uzlikt uz Low. Torkshnjus jau shamais uz slaapee labi, detaljas arii.
Publicēts: 31.12.07 00:57
 citēt
waldis, Tavi iso saliidzinaajumu piemeeri ir pilniigi garaam!!!
E3 nekaadi nevar pieliidzinaat 40D, jo E3 ir veidots peec idejas kaa liidzveertiiga kamera Canon Markiem.. bet redz kaa sanaaca, tagad lai neizblameetos naakas vinju saliidzinaat ar zemaakas klases kameru lai neizblameetos..
Tas ir taapat kaa teikt, ka redz mans autinjsh E3 ar 7litru motoru ir aatraaks par tavu 400d 2litriigo autinju!

Dazjaadas klases ir dazjaadas, un nevajag taas jaukt!
Pirmklasnieku tak neliksi pie 5 klases skolniekiem..
Publicēts: 31.12.07 01:04
 citēt
"kadi visieteicamakie uzstadijumi priekš ši aparata? Ka ari kadi uzstadijumi lai varetu fotografet atraja tempā."

(....)jebal.
Publicēts: 31.12.07 01:09
 citēt
nu, es kaa vienkaarsh straadaajosh cilveeks, visu reekjinu naudaa - cena taksh olympus e3 = canon 40d = nikon d300 = sony a700.
es gribeedams (lasi - paardodod visu savu e-sisteemu) pie marka s netieku. canon 400d es saliidzinu ar oly 410.to, sorry ja ne taa izteicos.
Publicēts: 31.12.07 19:16
 citēt
Nu ja paskatiojs uz jusu pierakstiem un galva saplisa :shock: gads varetu normalaja latviesu vai krievu valoda pierakstit?
Publicēts: 31.12.07 20:08
 citēt
:D :D :D
Viens no Oly mārketologiem vai izstrādātājiem(konstruktoriem) izrādās šeit! Oly E-3 kā Mark bija domāts! Es gar ZEMI!
Publicēts: 01.01.08 03:22
 citēt
nu, vispaar jau - nevar zinaat ar kuru Marku Jonatans saliidzina? :)
LJG!
Publicēts: 01.01.08 11:32
 citēt
Laikam slimiba kaukāda tāda.Vajag tik Oly pieminēt un sāk rieties! :D Objektīvi labie dārgi ?Kam tie lēti????Nu tad interesenti paskatās 50-200 2,8 Oly cenu un analogu no citiem brendiem.Vēl tikai sīkums,FF tas būs 100-400 :wink:
Publicēts: 01.01.08 15:58
 citēt
bet uz cropa 100-400 bus 160 - 640...
Publicēts: 01.01.08 16:59
 citēt
Uz cita cropa būs mazāk, jo rēķināts ar 50-200! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):