Smieklīgi, ja atceras to veco labo filmu, latviski laikam - zibenszellis uh, vēl mājās kasetē mētājas, ar to kruto krievu tulkojumu Uņiversal pikčers pridstavljajet
Muauahahahaha, man tikko no Eris zvanīja un teica ka pie viņiem biju pasūtījis JŪLIJĀ CLP filtru, tjipa tagad esot (cokin friči atgriezās no vasaras brīvdienām), bet nu es jau pirms 2 mēn pie viņiem nopirku to filtru
Muauahahahaha, man tikko no Eris zvanīja un teica ka pie viņiem biju pasūtījis JŪLIJĀ CLP filtru, tjipa tagad esot (cokin friči atgriezās no vasaras brīvdienām), bet nu es jau pirms 2 mēn pie viņiem nopirku to filtru
nu i putrojas tie tur tad jau varēji vēl viņiem paputrot..būtu teicis, ka to filtru jau tev iedeva pirms 2 mēnešiem viņi bez maksas, kā kompensāciju, ka tik ilgi gaidīju or smth.
ja par kojām runājam, tad kad es mācijos tehnikumā, lai iegūtu vēlamo istabas temp. mēs izmantojām vienkāršus vadus. pateicīgi bija tas, ka abām pretējām sienām tieši pretī atradās elektrības rozetes. process sekojošs - vienā kontaktā iesprauž divus kopā nesaistītus vadus un otrā sienas pusē attiecīgi izdara tādu pašu darbību. siltums bija ne pa jokam un aukstākā laikā ārā pat varēja redzēt kā no sienām pil ūdens. lieki teikt, ka īpaši drošs viss šis pasākums vis nebija un par elektrību, kā par laimi, nevajadzēja maksāt!! :wink:
eeee par ugunsmetējiem... - efektīgāk ir (nu vismaz meitenēm tā toč šķiet) spļaut to uguni pašam - noslēpums vienkārš - bodē dabonamai eļļas (petrolejas) lapu "eļļai" tikpat kā nav garšas (tāpat kā ir visai maz sakara ar to ko pie mums sauc par eļļu - tā ir dūšīgi attīrīta petrolija), toties tā kapitāli deg - atliek to kā pulverizatoram spļaut pa gaisu un ar šķiltavām piededzināt - samērā ātri var iemācīties visādi mainīt to liesmu kūli u.t.t.
nevajag:
A. pirkt aromatizētās eļļas, ja negrib savemties (piemēram Shell, Total un līdzīgi koncerni tirgo pilnīgi tīru "lampueļļu"
B. darīt TO ja ir uzaudzēta puņķubremze jeb kāda šķidra āža bārdele.
C. darīt TO iepriekš ar ūdeni nepatrenējoties kā var sifonēt neapspļaujot zodu vai vēderu - javien nav mērķis šīs detaļas apdedzināt
D. nu un protams īsi pirms tam katreiz apdomāt savu tābrīža dzēruma - veiklības pakāpi
nekādas īpašās pēcgaršas nav - ar pusaliņu vai pusminūti pie izlietnes no tās var atbrīvoties