Doma ka CANON bildes TAVA VIETA ja ar OLYMPUS nesanak? Motivss vismaz skaidrss kapec CANON , ja reiz OLYMPYS saekipets sjitada kaudze svaigu pricindalju
redziet ir tada lieta.... e-400 pie lieliem ISO bildes nav lietojamas vismaz lielas toc, tad kadi ir varianti, lai bildetu ar lieliem iso.... pirkt E-3 vai pariet uz canon? piem 40D maksa mazak... un pa tiem 1000+ Ls var iegadaties jau 5D
Nesmu nekur rakstijis ka bildes sanak sliktas, esmu loti apmierinats ar oli un kamer nav iegadats 50-200 tad labak mainit brand tagad, kad tie ieguldijumi ir nosaciti nelieli un sape bus mazaka
Nikon, protams, ka var, bet tik del tehnikas plasa klasta un pieejamibas mana izvele butu canon
redziet ir tada lieta.... e-400 pie lieliem ISO bildes nav lietojamas vismaz lielas toc, tad kadi ir varianti, lai bildetu ar lieliem iso.... pirkt E-3 vai pariet uz canon? piem 40D maksa mazak... un pa tiem 1000+ Ls var iegadaties jau 5D
Nesmu nekur rakstijis ka bildes sanak sliktas, esmu loti apmierinats ar oli un kamer nav iegadats 50-200 tad labak mainit brand tagad, kad tie ieguldijumi ir nosaciti nelieli un sape bus mazaka
Nikon, protams, ka var, bet tik del tehnikas plasa klasta un pieejamibas mana izvele butu canon
man arii bija shii saape par ISO un doma mainiit brendu. Izdariij uarii. Nu, man ir canon
Tad jautajums, kas skaitas augsti ISO?! Jo ja doma bildet uz 1600 un augstak (pagaidam prata nak tikai viena lieta kur vajag augstus iso, sporta zales) tad ari 40D bus par svaku, un janem bus vien Mark III. Pie visa ta vel ir ari zibene... Par to sapi nedaudz jau taisniba ir
fotografejot tumsos apstaklos no rokas bez zibspuldzes (svecu gaisma utt) ka ari ralliju un citas sporta aktivitates
mark 3 ta ir lieta pec ka tiekties, bet vai focejot ikdiena for fun un nepelnot ar to maiziti to uzreiz ta vajag???
katra zina E-400 pie ISO 1000 nevar salidzinat ar E-3, vai 40D lai grauds ir.... nevajag no ta pilniba atbrivoties, tik vajag pacelt kvalitati, kas nav iespejams ar pasreizejo tehniku
Piemeeram ar 30D nav nekaadu probleemu bildeet uz 1600iso un man visa ir gana, bet par zibeni vari aizmirst - daudzos pasaakumos to nedriigst lietot. Taa ka ja uzgriezjot lielos iso vel ir pa tumshu, tad velku aaraa gaishos 1.8f fiksus..
Piemeeram ar 30D nav nekaadu probleemu bildeet uz 1600iso un man visa ir gana, bet par zibeni vari aizmirst - daudzos pasaakumos to nedriigst lietot. Taa ka ja uzgriezjot lielos iso vel ir pa tumshu, tad velku aaraa gaishos 1.8f fiksus..
Es nekur nekapju, tikai izteicu savas pardomas, un verojumus, ar 30D ir tiri ok ari uz 1600iso bildet, bet liela mera atkarigs kads objektivs bus uzskruvets.... pie tumsa objektiva nelidzes nedz E-3, nedz40D. Par zibspuldzu lietosanu jau taisniba, bet vairums pasakumos kur atlauj ienest tapat fototehniku Tev neaizliegs lietot zibeni, bet TUR, kur nevar lietot zibeni, vajadzes akreditacijas, un lielos vilcienos varu teikt, ka prieka pec bildejot vairums pasakumos ir visai gruti dabut akreditacijas parastajiem mirstigajiem.
Protams ka objektiivam ir liela noziime, taapeec ari paveersaas mans skatiens uz fixiem.. Par akreditaacijaam nesaprotu par ko tur krenjkjeeties - visu laiku lielaakoties taados pasaakumos bildeeju, kartinja kaklaa tas jau ok, bet ie taa ka zipeni nedriikst lietot gan naaaas aatri pierast, citaadi ja buutu uzbliezis ar zipeni, tad psc vairs taados pasaakumos mani nenjemtu..
Par graudu - ja ir liels grauds kamerai pie lieliem iso - tad jaasaak taisiit maakslas bildes un viss buus ok!
Ja vajag naktii bildeet kaa neegjeri ogles krauj tad buus jaapaarit uz Marku vai D3. 4/3 formaatam vienmeer buus vairaak trokshnu pie lielajiem iso, jo sensors mazaaks. Intereses peec ieliku reportaazhaa www.fotoblog.lv... nakts bildes no sava vecaa e300 (e410 buutu jaabuut ar kaartu mazaak trokshnjiem) - maximaalais iso 1600 arii ir internetam un nelielaam zdrukaam lietojams.