forum.gif
meklēju beigtu 580EX II zipeni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / meklēju beigtu 580EX II zipeni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.08 20:09
 citēt
savajadzējās dažas detaļas, ja kādam ir beigta (bet ne-sasista) padotiet ziņu.
Publicēts: 01.01.08 20:29
 citēt
savajadzējās dažas detaļas, ja kādam ir beigta (bet ne-sasista) padotiet ziņu.

580EX II tā jau jauna zipene, vai ta nebij garantijas?
Publicēts: 01.01.08 20:37
 citēt
garantijai neiestāstīšu, ka pati detaļa nokrita un saplīsa :D
Publicēts: 01.01.08 20:45
 citēt
aigarsa, skatos muusu tehnikaam ir tieksme mirt..
Publicēts: 01.01.08 21:07
 citēt
foto.inbox.lv...

nu redzēs cik man paprasīs, ja neatradīšu pašu detaļu, jo garantija jau to netaisīs.
Publicēts: 01.01.08 21:32
 citēt
Tikai tas sarkanais stikliņš?Sliktākajā gadijienā-salīmē. :wink: Esmu izmisumā pat autiņa pakaļejo lukturi salasījis kā puzli. :shock:
Publicēts: 01.01.08 21:55
 citēt
nu šis tas tur arī trūkst - ķepiņas stiprinājuma noplīsa.. tur tas iekšējais baltais stikliņš īsti neturēsies, jo viņš stiprinās pie sarkanā stikliņa, kuram iekšpusē ir ķepiņas pie kurienes stiprināties. nu vo, nevar viņu tur vienkārši atstāt lai leperē pa iekšu, moš beigu beigās nomērīs pareizi un nofokusēs arī :D manuālajā bliezt visu laiku ar negribas.
Publicēts: 01.01.08 22:29
 citēt
bāc! kā šitā gadijās?
izskatās, ak nokrita ar visu fotoaparātu :shock:
ņjam, bik pa daudz tur pašķīdis lai pirktu kā jaunas spareparts.
Mok ēbajā kko var beigtu nomedīt detaļām....

pašam riebjas kakla siksna, taču lai kameras nomešanas iespēju novestu līdz minimumam- highly recommended šitais

Publicēts: 02.01.08 01:15
 citēt
kameru neesmu ne reizi no rokas izmetis laukā, tpu, tpu, tpu!
da man stāvēja kabatā zipene visā čeholā, kaut kā ne tā pagriezos i izkrita laukā un nokrita uz zemes. rezultāts redzams. tipa vēl jau pat it kā mēra, tik nezinu cik precīzi. par to rokas siksnu esmu domājis, bet vismaz labi, ka pagaidām nekas nav bijis.
Publicēts: 02.01.08 09:17
 citēt
Tas jau kakons, nu latvijaa tač "labs" serviss vai ta atsevišķi stikliņu nopirkt nevar? :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 02.01.08 11:41
 citēt
varbūt, varbūt. būs jāaizbrauc jāpaprasa.
Publicēts: 02.01.08 14:46
 citēt
tipa, ja es pats nomainīšu, tad man garantija pazudīs? ja servisā par maksu, tad saglabāšu? nifigova..
Publicēts: 02.01.08 15:12
 citēt
neko es viņiem nedošu. zipeni nemaz nenesīšu, tikai uzjautāšu un paprasīšu vai viņiem ir tāda detaļa un ja nav, tad cik maksās remonts un arī tad tagad par to garantiju tad arī būs jāuzzin. + būs jāietērpjas ačkarika brillēs un ūsas jāuzlīmē :D
bet nu pofig, caur pāris paziņām canon centrā ir savi čomi, gan kaut ko sabīdīs savādāk.
Publicēts: 02.01.08 22:19
 citēt
fotki.lv... Tur čalis apdomā bojātas zipenes pirkšanu par 50 LVL,ja nu pārdomā...Bet 50 LVL :shock:
Publicēts: 02.01.08 22:21
 citēt
tā nav Cirsliit. Man nolauza tieši to pašu sarkano stikliņu vēl 550 zibenim. IB servisā to varēja pasūtīt pa 10 Ls , tiesa gan vajadzēja pirms pasūta tos iemaksāt.
Publicēts: 02.01.08 22:43
 citēt
VB - nomierināji manu sirdi! vienīgi kā ticamāk tad lai iestāsta servisā, ka man nevis nokrita bet uzsita ar kko tieši tā, ka saplīsa tikai tas stikliņš..hmm. VB pats mainīji to visu? tur ir interesanta smalka blīve..grūti pašam būtu to visu izdarīt, ja vien tas stikliņš tā smuki neuzmaucas virsū un paliek. tagad tik ātri viss jāsadara.
Publicēts: 02.01.08 23:29
 citēt
jebkurā normālā servisā jābūt iespējai iegādāties genuine spare parts.
Un Tev uzticīgais brends dod tādu iespēju. :lol:
Ej un vkārši pasūti, nevienam nekas nav jāsaka, vai jārāda.
550jam tas stikliņs bija uz divām kājiņām, tās bik saspiež un ieliek stikliņu.
Viena no viņām nolūza. Es nesūtīju bet pieķēru vienu pusi ar Superglue punktu. 580 ir bik advancētāka, man blīvītes nebija.
Par cik skrūvīšu tur nav, pieļauju, ka tas turās ar tādām pašām ķepiņām.
Var būt vairs ne divām, bet vairākām, jo tām ir jāpiespiež/jānotur tā weatherproof blīvīte. Iespējams tas stikliņs nāks kopā ar jaunu blīvīti. Jaunais sūduks vienkārši būs jāiespiež vietā. Galnais lai tie Af assistance beam sūduki nav pajukuši.
Publicēts: 02.01.08 23:41
 citēt
nu skaidrs. paldies par info! tagad tik būs jāpasūta un jātiek galā.
interesanti, ka strādāt viss strādā un mērīt visu mēra. tikai tas stars ir stipri sašaurināts. tur jau vēl iekšā tam sarkanajam stikliņam ir iekšpusē stiprināms baltais stikliņš....kam tādu vajag, nav ne jausmas, bet ja viņš tur ir, tad vajadzīgs. būtu jau labi, ja tā blīve jau tam stikliņam būtu klāt. būs tik jāsagaida. tad jau ziņošu par rezultātiem :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):