Haiduka pirtiņa ar Jaunā gada piesitienu.(lielajai brāļu tautai Ziemas Svētki)
Otradien 08. 01. 2008.g. mūsu ērā no plkst 18.00- 24.00 (izsviež pēdejo pliku) ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls
Pasākuma mērķis ir: 0. Dzimšanas dienas atzīmēšana metrapole un arkly (neaizmirstiet suminošas runas, ziedu klēpjus, dāvanas un citu kaut ko mīļu) 1. relaksācija 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap foto- pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau) 6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora kaut ko rāda no tā ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. Pelkostīmu skate (pirtī ar drēbēm neielaiž (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst mājās peldapģērba gabalus) 10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajās studijās... ar jauninājumiem 11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogeri 12. MODELIEM ja pozē bezmaksas ieeja, ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
Līdzi: 1. Ko sirdsapziņa liek, ņemt priekš jubilāriem 2. groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas), bet ne pārmērīgi. (man suvēna naf, kam pēc tam izbarot)
Pasākuma mērķis ir: Uzbāzīgu objektīvu atspīdumu un slēdžu sexsīgo klikšķu klātbūtnē iesākt Jaunā gada gaisotni un sumīnāt jubilārus (varbūt vēl kāds piesakās ar savu jubileju)
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
mjaaaaaa.... Uz sho pasaakumu aatri vien piesakaas tauta. Es arii nokaveeju No ieprieksheejaa pasaakuma maaciiba, ka nedriikst daudz alko njemt liidzi. Jo gruuti...
mjaaaaaa.... Uz sho pasaakumu aatri vien piesakaas tauta. Es arii nokaveeju No ieprieksheejaa pasaakuma maaciiba, ka nedriikst daudz alko njemt liidzi. Jo gruuti...
alhoholu vispār nedrīkst ņemt līdzi!!! Lasīt: Līdzi, 2. punktu ...bet par pieteikšanos, ko drīt, parasti lieku ceturtdienās paziņojumu, jo man arī laicīgi ir aptuveni viss jāzin, un ind. PM, tel. zvani aizsit vietas paris stundās...nevaru vairāk ietilpināt. Pagājušo gadu bija līdz 22 cilvēki, un bija jaf viss pilns, tagad viena daļiņa pa telpām bilžukojas, tāpēc varam ietilpināt 30.
Haiduk - Tavas bildes jau parāda kas Tev prātu ielīksmo Vai ne?
Un ja bambucha saka - neko darīt - - taisīsim atkal salātus
Tātad piesakos virtuvītē pie skapīša un bļodiņām Viena vietiņa, stāvus
būs baigais bars, ja jaf pat virtuve ir aizsista ...jātaisa pulka vietas, kur draiskoties ar fotoaparātiem (citam gan no tā zobu sāpes, un tie naf apmeklētāji, bet no malas noliedzēji)