forum.gif
Haiduka Jaungada pirtiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka Jaungada pirtiņa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.08 15:45
 citēt
PSC! :evil:
Publicēts: 08.01.08 15:53
 citēt
Tabak/folija/ogle līdz ir pajemta - cik es saprotu piipeejamais agregaats Galvenajam pirtniekam ir... taa kaa duumoshan garanteet...
Publicēts: 08.01.08 16:07
 citēt
Tabak/folija/ogle līdz ir pajemta - cik es saprotu piipeejamais agregaats Galvenajam pirtniekam ir... taa kaa duumoshan garanteet...

mežoņi trubiņu ir pārlauzuši, bet domāju, ka saremontesi- :D
Publicēts: 08.01.08 16:08
 citēt
ew a kas ir shis te

35. no konkurentu saita 1

:P

man piezvanīja, bet nepiefiksēju kas, zinu , ka darbojas vairāk (nedrīkst rakstīt - admini dusmojās) šuterī.
Publicēts: 08.01.08 16:49
 citēt
Uii, paarbijos, skatos ka jau kaveeju... :shock:
Publicēts: 08.01.08 17:21
 citēt
Uii, paarbijos, skatos ka jau kaveeju... :shock:

galvenais galdā liekamo atnes, bez paša jaf var iztikt :D
Publicēts: 09.01.08 01:01
 citēt
..rr paldies haiduk..pirtina bija godam!
Publicēts: 09.01.08 09:16
 citēt
Paldies Haidukam par labo pirtspasaacienu un paldies paareejiem par jautro kompaaniju!

Tiem kas fotografeeja - luugums manas un bambuchas bildes atsuutiit uz meilu - arvisvanags@inbox.lv

..mans tik tagad maajaas..
Publicēts: 09.01.08 09:38
 citēt
Bribējosi Haidukam un pārējiem atvainoties par manu klāt neesamību - biju nosolījies būt laikā, bet atceļā no pasākuma Ādažos vakardienas laikapstākļos gadījās lielais "actions" pie viena apdzīšanas manerva...līdz ar to dabūju divas škrobes vienā vakarā... :x
Publicēts: 09.01.08 09:41
 citēt
Bribējosi Haidukam un pārējiem atvainoties par manu klāt neesamību - biju nosolījies būt laikā, bet atceļā no pasākuma Ādažos vakardienas laikapstākļos gadījās lielais "actions" pie viena apdzīšanas manerva...līdz ar to dabūju divas škrobes vienā vakarā... :x

kur "actions" reportaazha?
Publicēts: 09.01.08 10:08
 citēt
Imka, smagi?
Publicēts: 09.01.08 10:32
 citēt
Imka, smagi?

nedod dies...kā maini joslas un uzbrauc uz tās visudšpūres, kas sadala joslas, tur parasti ir baiga žļurga tāda laba kārta un uz tās biku nēsā kad nesas pāri, bet šoreiz dullums galvā un ātrums ar, pakaļu nesavaldīju un grāvī iekšā, aizmugures bufers nonests, man un blakussēdtājai roķeles vēl ilgi trīcēj...nju par reportāžu prātā i nenāca...nu vot tagad aizdzīts pie džekiem lai liek jaunu...vecais lupatās...bet fakts tāds ka šajā it kā nelielajā ceļa posmā manīju vēl divus negadījumus...iespējams līdzīgs scenārijs...bet visi sveiki un veseli...starp citu..kad nākamā Haidukpirts ?
Publicēts: 09.01.08 10:42
 citēt
njaa...nav patīkami. jaungadā kad braucām no ikauņiem arī uz ceļa pa vidu bija šitā pati žļurga..neomulīgi braukt..kā nekā neviens jau nebija iztīrījis un tīrītāji jau pilnā sparā tīrot, lai arī esmu redzējis, ka viņi brauc, bet ne reizi neesmu redzējis, ka tīra..tikai brauc šurp turp un kā eju centra pusē pāri ielai, tā žļurga..visur.. :) bet nu labi, nav ko pārmest.
Publicēts: 09.01.08 11:14
 citēt
Imka, smagi?

nedod dies...kā maini joslas un uzbrauc uz tās visudšpūres, kas sadala joslas, tur parasti ir baiga žļurga tāda laba kārta un uz tās biku nēsā kad nesas pāri, bet šoreiz dullums galvā un ātrums ar, pakaļu nesavaldīju un grāvī iekšā, aizmugures bufers nonests, man un blakussēdtājai roķeles vēl ilgi trīcēj...nju par reportāžu prātā i nenāca...nu vot tagad aizdzīts pie džekiem lai liek jaunu...vecais lupatās...bet fakts tāds ka šajā it kā nelielajā ceļa posmā manīju vēl divus negadījumus...iespējams līdzīgs scenārijs...bet visi sveiki un veseli...starp citu..kad nākamā Haidukpirts ?

a kā tu tiktu pie jauna bufera, naf sliktuma, bez labuma :D
Publicēts: 09.01.08 11:27
 citēt
Imka, smagi?

kur tad tu taa steidzies? uz to vietu - metrs reiz divi? :roll:
Publicēts: 09.01.08 12:12
 citēt
NU es vakar arī varēju novētrtēt stabilitātes kontroli,tieši braucot no vienas joslas uz otru....
Publicēts: 09.01.08 13:26
 citēt
galvenais, ka viss salīdzinoši labi beidzies... štrunts par bleķiem, salabosi

- - -
Haidukam lielais paldies !
Ilgi nebiju bijis uz pirtiņām. Pasākums vēršas plašumā.... fotostudiju vietas plešās... drīz jau uz ielas sāksim bildēt :)
... un pēc aicināto meiteņu skaita šķiet, ka pirts jau drīz būs tāda neoficiāla kastinga padarīšana :)... bet tas i lab'

Haidukam izdodas, izdodas neturēt sveci zem pūra un tautu iekustināt :)
- - -
P.s. piesakās tas, kuram Kawazoe vakara beigās, kunga prātā būdams ir nocēlis laba krievu šņabja atlikumu, lai nākamā pirtī varam nokārtot saistības... :D :D :D
Publicēts: 09.01.08 13:32
 citēt
galvenais, ka viss salīdzinoši labi beidzies... štrunts par bleķiem, salabosi

- - -
Haidukam lielais paldies !
Ilgi nebiju bijis uz pirtiņām. Pasākums vēršas plašumā.... fotostudiju vietas plešās... drīz jau uz ielas sāksim bildēt :)
... un pēc aicināto meiteņu skaita šķiet, ka pirts jau drīz būs tāda neoficiāla kastinga padarīšana :)... bet tas i lab'

Haidukam izdodas, izdodas neturēt sveci zem pūra un tautu iekustināt :)
- - -
P.s. piesakās tas, kuram Kawazoe vakara beigās, kunga prātā būdams ir nocēlis laba krievu šņabja atlikumu, lai nākamā pirtī varam nokārtot saistības... :D :D :D

tik vien atzīsties...tu taču visu , kas vēl bija...bet tas tā, es nelietoju :D :D :D
Publicēts: 09.01.08 13:53
 citēt
8) nebija daudz... bet šorīt :cry: .... noderēja... :)
Publicēts: 09.01.08 13:54
 citēt
Stabilitātes kontrolei nebija ne vainas (vismaz mašīnai), ja nu vienīgais manā ķermenī un ļoti orinetējās uz acīm, kuras nemanot krita ciet...

...bet divas veiksmīgas pieturas ar nelielu pauzīti un mājās biju rovna 4-os (no pirts 00:35 - caur Jelgavu)!

Paldies Haidukam par kārtējo iedvesmas pilno pirtiņu... lai spēks un izturība visiem ierasties arī nākamreiz! Paldies!

P.S. bildes būs!
Publicēts: 09.01.08 13:57
 citēt
nju gaidam feinas bildes...
Publicēts: 09.01.08 14:02
 citēt
NU es vakar arī varēju novētrtēt stabilitātes kontroli,tieši braucot no vienas joslas uz otru....

Nju es savam smaartam, kaa reiz to stabilitātes sistēmu atslēdzu nost, lai netraucē braukt ... :) Un tad kamēr jūzā, tikmēr viss kārtībā :) Vakar aizbraucu līdz mājām, ātri un ar smaidu sejā... :)
Publicēts: 09.01.08 14:11
 citēt
Nju es savam smaartam

taads razhens kungs ar smaartu brauc?
Publicēts: 09.01.08 14:48
 citēt
Nju es savam smaartam

taads razhens kungs ar smaartu brauc?

A kasvainas :) Vietas pietiek, min tikai :), Uz darbu sanāk lētāk nekā ar busu braukt un noparkot ar var praktiski jebkur... un bez maksas :)
Publicēts: 09.01.08 15:27
 citēt
reportāža veiksmīgi pievienota!
;)

Ja kāds zin vai vismaz nojauš, ka ir ticis mana objektīva ietvaros - dodiet ziņu, ja vēlaties saņemt kādu bildīti uz e-pastu!

spiežam pogu zem manis - SŪTĪT ziņu!
Publicēts: 09.01.08 17:25
 citēt
Balliite bija feina, neskatoties uz manu aatraako pazushanu! Un protams, jestraakais tik tad saakaas! ekhhh...

Zviedzha: ...es tik varu nojaust! hih

Kawazoe: ceru, ka shnabs gaaja labumaa, ...un tam jau tas ari bija domaats!

p.s. baac, un tik daudz alja studijtelpu vienuviet veel nebiju redzeejis! Cerams, ka bildes ar buus iespeeja redzeet, no sarazhotaa katraa!?
Publicēts: 09.01.08 18:18
 citēt
Ja kādam ir aizķērusies bildīte ar skaistu mani, būšu priecīga ieraudzīt to savā pasta kastē: dinapreisa@inbox.lv. PLDS MLZGS :wink:
Publicēts: 09.01.08 18:31
 citēt
...un varbūt kādam daiļa es esmu trāpījusies objektīvā?
daiga_27@balticom.lv
Publicēts: 09.01.08 22:39
 citēt
un ja kādam ir kāda bilde, kur mani var manīt. :)
mans epasts :arkly2@inbox.lv :)
Publicēts: 10.01.08 00:02
 citēt
Man ar bildiites luudzu: martinsplume@inbox.lv :D :D :D
Publicēts: 10.01.08 00:13
 citēt
Man ar bildiites luudzu: martinsplume@inbox.lv :D :D :D

kādā izšķirtspējā?
Publicēts: 10.01.08 01:13
 citēt
Taa lai acij baudaami :) :)) :))
Publicēts: 10.01.08 01:16
 citēt
Nu tjipa saliku pāris fotoreportāžas :) No Haidukpirts... Lūdz stipri nesist, bildes neapstrādātas... naf laika :)
Publicēts: 10.01.08 18:33
 citēt
pagaidaam tik no 2 cilveekiem reportaazjas.
Vai tad paareejie tik daudz salietojaas ka nekaa nav? :)
Publicēts: 10.01.08 18:38
 citēt
patiesībā... šoreiz bija mazāk tie, kas bildēja pasākumu! Lielākā daļa bildēja mode-les/-ļus!
Publicēts: 10.01.08 18:41
 citēt
bet bildeeja tak. Un reportaazjai jau savilks. Shaubos vai zem 10 bildeem safokjeets. :)
Publicēts: 10.01.08 18:44
 citēt
bet bildeeja tak. Un reportaazjai jau savilks. Shaubos vai zem 10 bildeem safokjeets. :)

man naf, mani tikai bilžukoja. Un to ko es bibi dzrīju ieliku portretos.
Publicēts: 11.01.08 22:00
 citēt
emmm...Haiduka pirtiņas apmeklētāji, varu kādam atdot Canon UV HAZE 77mm filtru (labāk kaut kas, neka nekas)...pašam vairs nav vajadzīgs...

...caur aktīvās ogles filtru labāka garša :D
Publicēts: 12.01.08 00:00
 citēt
klau, kuri īsti bildēja baseina bildes, kur figurēju es.
Man traki gribētos dabūt uz meilu - vandas9@inbox.lv

trakoti liels paldies,
tiem kas spēs saņemties :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >