Saites dotas ne tādēļ,ka man būtu garlaicīgi vienam skatīties. Es pirtīs un grupās nefotografēju. Arī tādēļ, lai cilvēki, kas ienāk te, kļūdaini nepieņemtu, ka fotoblogs pastāv tikai balsošanai vuārisma manierē par meiteņu pusplikbildēm.
ng_blog, paskaiti pēdejās 100 lapās, cik ir kādi darbi, tad paanalizē, un pēc tam raksti- tavi pieminētie pusplikmeiteņu bilžu ir zem procenta. (daudziem tā ir iespēja padarboties- nenaharkai) ...nenoņemies tik daudz ar elkdievību pa saitiem, bet dzīvo pats , un ļauj to darīt normāli citiem . Katam ir savs, un ja visi sāks kā tu, tad blogā parādīsies pulka pseidong_blogu, un pazudīs šī saita jaukais raibums.
Elkdievība ... izklausās banāli. Un tas vēl uz tāda fona, ka, teiksim, photosight .ru es ieeju labi ja 2x mēnesī. Tu pats visriņķī apkārt runā par iespēju cilvēkiem te mācīties, bet piemirsti, ka mācās no piemēriem un paraugiem.
Ja mācās no piemēriem un paraugiem, tos kopē, tad tā ir manis pieminētā elkdievība...Jāmācās ir bibi no citas vietas, tas ir no lieratūras veida izdevumiem, vai dažādiem kursiem, skolām, un cita veida iegūšanas vietās. Sveši darbi ir jāanalizē, un nevis jācenšās kopēt tie, bet JĀCENŠĀS sliktais redzētais svešos darbos neielaist savējos!!! Tavs norādītais piemērs ir ielikts man zināmu iemeslu dēl, un viens no tiem ir parādīt atstarotāja iespēju (te tas ir diezgan maksimāli). Un lai cik bēdīgi būtu, bilžuks ir savu panācis, gan no pasūtījuma, gan no ievietošanas.
No literatūras, saki? Es arī pērku foto un glezniecības mākslas grāmatas, neskatoties īpaši uz cenu, jo no tā gūstu ko vērtīgāku, nekā, iespējams, aizejot uz kursiem, kur man kāds tik pat zinošs pateiktu, ka bildi var asināt ar kontūru masku, kas jau eksistē CMYK krāsu telpas C kanālā. Ja tev saites došana asociējas ar elkdievību, kas ir kareivīgākā kristietisma atzara tumšāko murgu izdomāts termins, bet žurnāls ar 60% reklāmas un 40% banālu padomu ar kaut ko vērtīgu, tad te lietas ir gaužām bēdīgas. Es noteikti nebūšu tas, kas glābs pasauli un tevi. :P
...ar to jaf cilvēks no cilvēka atšķiras, ka katrs spēju izlobīt sev vēlamo...un tie kas izloba vairāk, tie vairāk iegūst. Kursi un šāda tipa saieti ir pozitīvi ar to, ka tiešajā var apspriest problēmas, ja vien kursi naf monologa tipa, bet tajos ir dialogs. Starp citu ļoti dudzi aizraujās tik ļoti ar skatīšanu un ideju un paņēmienu kopāšanu, ka savādāk to nosaukt nevar...tikko tu kādu sāc apskaust, tas jaf ir tavs elks, un naf svarīgi par kādu tēmu apskaud. Un kurā mākslas grāmatā šos paņēmienus kadrēsanai (ierāmēšanai) tu esi lasījis (par kailumu te naf runa) www.fotoblog.lv... ...it īpaši kreisā mala!
Cik zinu, Bindes skola ir mākslinieka monologs. Viņa audzēkņi pakļaujas viņa kontrasta redzējumam. Kur tur paliek pāri pats skolnieks?
80-tajos ar Bindi esmu daudz ticies, un vienmēr bija dialogs, pat visa auditorija iesaistījās debatēs...negribu ticēt, ka viņš ir izmainījies, ja vien tu nejauc lekciju ar parrunām pie konkrētiem darbiem. Bet par pērejo- cilvēks katrs sevī ir unikals, un nepastāv līdzīga domāšana...pastāv savu domu apspiešana un pielāgošanās svešām domām... uz ko tu nepārtraukti arī mani mudini, bet sory...es pats māku reāli sev subjektīvi domāt, un nevienu pat neaicinu domāt tāpat kā es.