forum.gif
Pokemonam neizdevās :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pokemonam neizdevās :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.08 18:10
 citēt
Kas notiek fotoblogā? Man rodas priekštats, ka liela daļa labu autoru(arī tādi, kam ir labi darbi) sāk likt galerijā aizvien lielākus s....s, un pie tam veel patieshaam domā,ka bilde ir forša un citi piebalso ar 555

Neiet runa par 555 licējiem, bet par savu bilžu paškritisku vērtēšanu...Kāpēc jāliek bilde tikai likšanas dēļ, ja skaidri zin,ka īstenībā man pašam pat neptīk???????
Publicēts: 03.01.08 18:21
 citēt
pashkritikas nekaadas, taapeec jau blogs ir BLOGS, un sviests te buus lielaaks ar laiku.
Iesaku paskatiities senaakaas galerijaas kaadas bij bildes un kaa veerteeja..

Lai vareetu saliidzinaat..

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.01.08 18:28
 citēt
"pashkritikas nekaadas, taapeec jau blogs ir BLOGS, un sviests te buus lielaaks ar laiku...."

...zjeel ka taa :)
Publicēts: 03.01.08 18:38
 citēt
Nu pie vērtējumiem varētu buut vainiigs tāds fakts, ka viņi tur bij tiok kadi 5 lietotāji, a tagad .... :D
Publicēts: 03.01.08 18:41
 citēt
Neiet runa tikai par 555 liceejiem,bet par pashiem autoriem :D
Publicēts: 03.01.08 18:42
 citēt
nevienam negribas mācīt jaunos šmurguļus, kas tikko te uzradušies un pīkst pēc ''mākslas'', jo tādi šeit parādās ik pēc mēneša :idea:
Publicēts: 03.01.08 18:46
 citēt
Tādi te ik dienu! :D
Santi, ja jau Tevi tas tik ļoti uztrauc tad ej un pamāci šos! :D
Publicēts: 03.01.08 18:48
 citēt
Ne jau jaunuļus es domāju bet gan, autorus,kas sevi jau pierādījuši blogā!!!!!
Publicēts: 03.01.08 18:49
 citēt
Kāds tād ir?? :D
Publicēts: 03.01.08 18:49
 citēt
www.fotoblog.lv...

Rekāds es esmu palicis ka pat 1.1.1 nopelniiju :))
Publicēts: 03.01.08 18:56
 citēt
bij ar par ko, nekaa tanii bildee nav TAADA..
Publicēts: 03.01.08 18:57
 citēt
nu bet 111 noteikti nav pelniijis!!!!!! man taa bilde patiik, ja tik liimenjus pareguleetu ....
Publicēts: 03.01.08 19:05
 citēt
nu labi var buut nav nekaa TAAADA :D bet 111 vienalga jaapaskaidro...
Publicēts: 03.01.08 19:08
 citēt
jaa, paskaidrojumu par vieniniekiem vajadzeeja tikpat cik paskaidrojumus par 555.
dansiga, ja tur izdariitu vel daudzko apstraadaajot tad buutu pavisam cita bilde! Bet ir taa kaa ir un viss..
Publicēts: 03.01.08 19:14
 citēt
paskatoties senaakaas bildes un vertejumus, tie bija strogaaki, ta teikt.viduvejai bildei lika 444, nevis ka tagad 555.
tas taads mans noverojums.
Publicēts: 03.01.08 19:17
 citēt
vareetu neljaut vispaar veerteet bez komentaara :)
Publicēts: 03.01.08 19:19
 citēt
555 vairumā nav ko skaidrot , ja tik vien slavēt. 111 nu gan var ielikt ja uz bildi drūmi riebīgi skatīties un tas jau no gaumes atkarīgs. Piemēram es varētu likt 111 par visām portret bildēm ar izteiktu katliņa kadrējumu ja tik tas nav sejas portrets pilnā kadrā (vienkārši man viņas atstāj tikai pretīgas sajūtas). Krisjanis , tavā bildē man nepatīk tikai pelēkais frame tāpēc tas samazina sajūtas uz 4 :).
Publicēts: 03.01.08 19:23
 citēt
JRJ, a kas ir portrets ar izteiktu katlinja kadreejumu?
Publicēts: 03.01.08 19:25
 citēt
Palasiet tak par ko vispaar ir topiks nevis atkal saaciet spamot! Paldies!
Publicēts: 03.01.08 20:43
 citēt
100 reizes jau runāts..

Šeit citus vērtējumus kā 555 nepieņem. Piemēram, ielieku autoram "labasrokas" par manuprāt ļoti švaku bildi 333 un pēc 10min šis man pretī ieliek 333 bildei, kurai citi vērtējumi ir daudz augstāki :(

Un tādi "labasrokas" ar paškritikas trūkumu šeit ir daudz...
Publicēts: 03.01.08 20:49
 citēt
°Nu ja!
Tādēļ liec visiem 555, un tad mēs visi dzīvosim laimīgi! :lol:
Publicēts: 03.01.08 21:16
 citēt
SM ir pilniiga taisniiba....Man tagad ar Mumins notika vardu apmainja par vinjas bildi "Piedod vecoteev", kurai reitings gan ir 6.32
Publicēts: 03.01.08 21:33
 citēt
aaaaa noreecos - / man tagad ar mumins bij disskuss par bildi "piedo vecoteev"/ :))))

iemetiet linku a?

laiskums mekleet, bet skan daudzsološi :)
Publicēts: 03.01.08 21:37
 citēt
sitaa bilde laikam taa
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.01.08 23:42
 citēt
Ir ir iistaa, zo!!!!
Publicēts: 04.01.08 02:20
 citēt
es pievienojos pilniba Santim. Bet butiba problema jau nav nekada jaunaa, bet pedeja laika ir kluvusi daudz saasinataka, jo paradas arvien vairak jauno lietotaju tostarp "jaunie makslinieki" kuriem ir milzigas ambicijas un saak radiit savu citu nesaprasto maakslu. Un par brinumu shada tipa bildes dazreiz paceljas arvien augstaak un tiek loti atziitas.

teikshu godiigi, ka man pasham dazreiz nolaizhas rokas paskatoties galerijaa un redzot 555 piebaarstitaaas bildes... :( Pasreiz neredzu iipashu jegu likt kaut ko sheit galerijaa un saprast vai bilde ir laba vai nee, jo objektivu viedokli sheit vairs nevar sanjemt.

Jafotografe pasham prieksh sevis. Ja tev patiik tad super, ja kaadam veel iznjemot tevi par to tikai lielaaks prieks, bet vajag jau arii domat sapratigi un pirms radi pac savu maakslu saac ar pamatiem. Izveertee vai citiem patiks tava bilde un tad padoma divreiz pirms to publiceee!! Tu tachu nerakstiisi simfoniju nezinot notis...
Publicēts: 04.01.08 03:51
 citēt
Es domaaju, ka shii proleema nepastaav tikai shinii blogaa ... taa ir vispsaules slimiiba ... jo vairaak pieejami fochuki - jo vairaak pokemonu ... un ar to ciiniities ir gruuti ..... esmu daudz domaajusi ...... par variantiem:
1. aadfminju grupa dzeesh aaraa ........ BET .... arii vinji ir subjektiivi ...
2. ja 2 nedeelju laikaa bildei ir n skaits zemas atziimes - automatiksi dzeeshaas ...... varbuut sho variantu var palaist testa rezhiimaa?
Publicēts: 04.01.08 06:06
 citēt
Jopcik,Dansiga, izlasi tak vienreiz par ko teema vispaar iet!!!!!
Publicēts: 04.01.08 07:52
 citēt
jaa, dansiga, jobcik copcik!
Publicēts: 04.01.08 08:39
 citēt
100 reizes jau runāts..

Šeit citus vērtējumus kā 555 nepieņem. Piemēram, ielieku autoram "labasrokas" par manuprāt ļoti švaku bildi 333 un pēc 10min šis man pretī ieliek 333 bildei, kurai citi vērtējumi ir daudz augstāki :(

Un tādi "labasrokas" ar paškritikas trūkumu šeit ir daudz...

Bet tu sameklē profila īpašnieka niku FORŠSDIBENSUNACIS un izsaki nodrāztus komplimentus, ķipa "forša bilde", kas te kodētā valodā nozīmē īsu bildes analīzi. Un viss būs kruta! :)
Es arī pie tiem pokemoniem pieskaitīts esmu; pavei, pirtnieks Ansis manus nezaļos vērdiņus nepieņem - neesot tur emociju. Iešu piedzerties.

Jā , tēma ir interesanta, un debates arī neko.
Bet tikko kāds ieliek ne 555, vai izsaka savas kritiskas pārdomas, tā daži kažociņu velk uz otru pusi, un sāk protestēt, stipri runājot pretīt saviem vispārpaustajiem uzskatiem. Un te jaf sākās šīs nedienas.
Piemēram, pie ng_bloga darbiem iet un ko teikt nozīmē, ka tiksi apvainots, vai nozākāts. Un konkrēti pašlaik pēdejais piemērs ir lasāms te ng_bloga augstāk rakstītajā.
Bet zem savas bildes www.fotoblog.lv... viņš raksta:
-Rezumējam! Status quo ...
Haiduks un draugi: - 3
Autors un skatītāji: +22. Autors ir ar mieru izdzēst pēdējās 5-10 bildes savā albumā par labu šim kadram.
Jo redz lielo mākslinieku stipri aizskāris tas, ka trīs ir uzdrošinājusies ko bilst pret šo darbu.
Santis, tava minētā problēma te arī sākās, kamēr neskar pašu, gudri runājam, tikko skar pašu, tā uzreiz ir slikti, un sākās pokemonu manderāža.
Ar cieņu Pirtnieks Ansis
P.s. kādam ir jāārstē cietais disks, jo es nepazīstu hashz un johans, līdz ar to slavenie vārdi "Haiduks un draugi" ir radušies slimīgu iedomu rezultātā.
Ja kādu ind. apvainoju, droši plosies :D
Publicēts: 04.01.08 08:51
 citēt
:)
Publicēts: 04.01.08 10:58
 citēt
Bet man būtu jautājums šeit kritiskajiem vērtētājiem. Ja jau Jūs ievērtējiet, ka bilde piemēram ir vērtējama ar zemāku atzīmi zem "4" un ,patiesības apgaroti, tādas arī iešķiebiet publiski, bet blakus tai bildei ir cita autora darbs, kas ir cienīgs līdzvertīgas atzīmes, bet to, kaut kādu nesaprotamu iemeslu dēļ, nevērtējiet. Kāpēc tad nelieciet visiem tās zemās atzīmes, kuri Jūsu skatījumā tādas būtu pelnījuši? Kāpēc zem bezsatura bildēm es neredzu jautājumu saīsinājumā "wtf?" Un tad Jūs brīnieties, ka kāds jūtas tomēr aizvainots, jo reāli šo zemo vērtējumu viņš ir uztvēris ļoti personiski, jo zem cita kolēģa blogera darba, kurš tiešām būtu vērtējams ļoti kritiski, viņš neko līdzīgu neredz.
Publicēts: 04.01.08 11:44
 citēt
Bet man būtu jautājums šeit kritiskajiem vērtētājiem. Ja jau Jūs ievērtējiet, ka bilde piemēram ir vērtējama ar zemāku atzīmi zem "4" un ,patiesības apgaroti, tādas arī iešķiebiet publiski, bet blakus tai bildei ir cita autora darbs, kas ir cienīgs līdzvertīgas atzīmes, bet to, kaut kādu nesaprotamu iemeslu dēļ, nevērtējiet. Kāpēc tad nelieciet visiem tās zemās atzīmes, kuri Jūsu skatījumā tādas būtu pelnījuši? Kāpēc zem bezsatura bildēm es neredzu jautājumu saīsinājumā "wtf?" Un tad Jūs brīnieties, ka kāds jūtas tomēr aizvainots, jo reāli šo zemo vērtējumu viņš ir uztvēris ļoti personiski, jo zem cita kolēģa blogera darba, kurš tiešām būtu vērtējams ļoti kritiski, viņš neko līdzīgu neredz.

cenz, kā tu domā, cik laika vajag, lai apskatītu visus dienas darbus, un vēl novērtētu (vai tu pats novērtē visus)? Humora pēc atvēru 7-to lapu un neatradu nevienu tavu vērtējumu!!!
Par citiem nezinu, bet, kad ieeju blogā, un ir maz laika , no lapas atveru tikai 1-3 darbus, kas man liekas šajā lapā interesantākie (un nevis augstāk novērtētie), un tos arī novērtēju, bet komentos es rakstu savu domu, savu redzējumu, un tam naf jābūt vienādam ar pārejo redzējumu, un ar autora redzējumu, jo tas ir MANS redzējums. Un vienīgais variants, kā tikt no manis vaļā :shock: ir nelikt darbus, vai arī uzklausīt, ko saku :) Un ja tu regulāri lasītu bloga rakstus, tad redzētu manu pausto viedokli, ka nevis 555, vai cita veida atzīmes ir galvenais, bet cik blogeri ir pie darba piegājuši. Vari palasīt, www.fotoblog.lv...
kur aptuveni ir redzami mani uzskati. Bet visu to sadaļu uzmanīgi izlasi, un pasaki pats sev, kuram ir īstā taisniba, Alloxam, vai Ekoistam?
Publicēts: 04.01.08 12:23
 citēt
Haiduk, es vērtēju tikai tās bildes, kuras man tiešām patīk. Zemākas atzīmes nelieku, jo uzskatu, ka man nav tiesības tādas likt, jo ir ārprātā daudz lietas no bildēšanas, kurās man nav zināšanu par to pareizu izpildi. Starp citu, es piekrītu tam, ja liek zemas atzīmes, tad arī pamato kāpēc to dara. Ja nevērtē vispār, bet arī pauž savu skatījumu, tas arī ir tikai apsveicami. Bet es nasaprotu tos, kuri ieliek darbam zemas atzīmes ar piebildi, ''kas tas par mēslu?" u.t.l. definējumus, neskatoties, ka šim, viņu skatījumā, nederīgajam darbam, blakus ir vairāki līdzīgi. Kas tā ir par izlases metodi? Vai var būt tā ir kaut kāda sevis apmierināšana, aizskarot savu bloga kolēģi, kurš kaut kādu iemeslu dēļ nav iepaticies? To, ka tā rīkojas tā sauktie pokemoni, man īpašu izbrīnu nerada, bet, kad vienu otru reizi to dara šeit blogā jau pamanīti cilvēki, tas man nedaudz liekas dīvaini.
Beigās gribu pateikt, ka šeit paustais ir tikai mans skatījums, mana neizpratne.
Publicēts: 04.01.08 14:17
 citēt
Jāiesaka adminiem ,lai nevis tikai liekot zemaak par 3,jāpieraksta koments...bet arii liekot 555, jaapamato ko un kāpēc ;D
Publicēts: 04.01.08 14:41
 citēt
Haiduk, es vērtēju tikai tās bildes, kuras man tiešām patīk. Zemākas atzīmes nelieku, jo uzskatu, ka man nav tiesības tādas likt, jo ir ārprātā daudz lietas no bildēšanas, kurās man nav zināšanu par to pareizu izpildi. Starp citu, es piekrītu tam, ja liek zemas atzīmes, tad arī pamato kāpēc to dara. Ja nevērtē vispār, bet arī pauž savu skatījumu, tas arī ir tikai apsveicami. Bet es nasaprotu tos, kuri ieliek darbam zemas atzīmes ar piebildi, ''kas tas par mēslu?" u.t.l. definējumus, neskatoties, ka šim, viņu skatījumā, nederīgajam darbam, blakus ir vairāki līdzīgi. Kas tā ir par izlases metodi? Vai var būt tā ir kaut kāda sevis apmierināšana, aizskarot savu bloga kolēģi, kurš kaut kādu iemeslu dēļ nav iepaticies? To, ka tā rīkojas tā sauktie pokemoni, man īpašu izbrīnu nerada, bet, kad vienu otru reizi to dara šeit blogā jau pamanīti cilvēki, tas man nedaudz liekas dīvaini.
Beigās gribu pateikt, ka šeit paustais ir tikai mans skatījums, mana neizpratne.

Bet es tev ieteiktu, nenodarot pāri (neliekot zemākas atzīmes) tomēr vārdiski patrenēties paanalizēt bildes. Sava veida skola, jo ja rodas debates, daudz iegust tieši analizētājs, jo retais autors ieklausās vārdos. Arī tā ir māka analizēt, kritizēt, un uzklausīt analīzi un kritiku.
Publicēts: 04.01.08 14:42
 citēt
Jāiesaka adminiem ,lai nevis tikai liekot zemaak par 3,jāpieraksta koments...bet arii liekot 555, jaapamato ko un kāpēc ;D

WOW, Patīk, aizrauj!!! un vēl simtiem izsaucienu- vai no tā paliks labāk???
Publicēts: 04.01.08 16:30
 citēt
mums jāmācas pateikt citam nepatīkamas lietas, neaizskarot otra cilvēka pašcieņu, iespējams arī savu... pateikt tā, lai otra personība netiktu aizskarta pat ar vieglu gaisa dvesmu... pati arī grēkoju šai jomā...
Publicēts: 04.01.08 16:56
 citēt

Bet es tev ieteiktu, nenodarot pāri (neliekot zemākas atzīmes) tomēr vārdiski patrenēties paanalizēt bildes. Sava veida skola, jo ja rodas debates, daudz iegust tieši analizētājs, jo retais autors ieklausās vārdos. Arī tā ir māka analizēt, kritizēt, un uzklausīt analīzi un kritiku.

Skat, atkal esi aizrāvies ar lekcijām. Ņemsim par piemēru man saprotamo, bet tev neizprotamo piemēru.
Komentārs sākas ar galveno toni - ar minora akordu "Šito nepatīk!" Tas ir definējums, kas jau ir pašpietiekams. Diemžēl, tur vajag kaut ko izvērstāku, lai tas būtu viedoklis. Un tā monologs aizvirzās tēmā, kādēļ tie cilvēki to izstādi neskatoties. Vispār tā nav nekāda izstāde. Tas ir pastāvīgs telpu iekārtojums, cik saprotams. Otrkārt, cilvēki tiešām steidz garām dzert, ēst un dejot. Cilvēcīgi saprotami. Ja Haiduks nebildētu jaunās daudzsološās, diez vai viņš pats tur arī uzkavētos. Es pat šaubos, vai esi atvēris kaut vienu saiti, ko esmu devis sakarā ar fotožurnālistikas tēmu.

Pretjautājums būtu - cik ilgi pats skatījies to kadru, pirms uzrakstīji, ka tam (ka nav skatītāju) ir izšķiroša nozīme? Bet nu glaimo, ka no 1-3 bildēm, ko Haiduks apskata un apkomentē, viena todien ir bijusi mana.

šito nepatīk, un paskaidroju kas , bet tas jaf līdz dažiem nenonāk. Kāpēc tu tik ļoti uzstāj, lai citi skatītu tavus norādītos saitus...katram ir savas mīļas vietiņas, un starp citu fotožurnalistika man naf sveša, kaut kur pat papīrs mētājās pa 2-gad. pabeigšanu, ko organizēja "Cīņas" redakcija, un tā toreiz bija viena no labākajām vietām Latvijā, kur apguva šo tēmu.
Publicēts: 04.01.08 20:40
 citēt
es arii neskatos visas bildes un tai pashaa laikaa meedzu ielikt 333 - bet tas ir bildeem, kuras man tomeer kaut kadaa viedaa liekas intersantas un juutams ka autors domaa un ka ir veerts vinjam teikt savu viedokli ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):