šis fuji Norčik ir ar nikon baijoneti un nikon korpusu
kameras fenomens ir fuji matrica un softs - priekš puskadra matrices attēlam ir ļoti augsta kvalitāte (pie labiem gaismas apstākļiem) un nepārspējami attēli lietojot /ala fuji filmas/ režīmus
kamera nav super ātra un tai nav iespēja beztrokšņaini bildēt ar ūberākajiem iso ... 3200 u.t.t.
bet tai ir vislabākais krāsu diapazons starp puskadrniekiem un vislabākais kamerā iebūvētais jpg konverteris
vēl šiki ir tas, ka viņa tikpat kā nedod labāku bildi par fuji s3Pro tikai procis biški ātrāks
ja cilvēkam nav svarīgs ātrums, tad bilde nikon d200 izpogā vienos vārtos
Kādu laiku esmu fotografējis ar veco graustu S2 ... patika tas, ka bilde ko ielādē kompī jau ir tāda kādu Tu to gribēji... 8) Īsāk sakot nebija jāregulē leveli WB utt
Bizarre, ja Canon uztaisiitu suudu tad es to nesauktu par labu, bet gan par suudu. Brendaa jau nav taa kvalitaate visa! Pilniigi visu izmeegjinaat nav iespeejams, bet pie katras iespeejas es izmeegjinu katru kameras modeli kas man traapaas pa rokai, taa teikt..
Fuji drausmīgi ēd baterijas (1 bat - 150 kadri), mans paziņa saka, ka vajag četras baterijas somā, lai var kautkur iet bildēt. Pārējo slavē. Āāā troksnis esot pat pie ISO200, bet to varot novērst ar progas atjaunošanu.
Vai kāds nezina, kur var dabūt FIRMWARE priekš Fuji S 5 Pro?
Fuji drausmīgi ēd baterijas (1 bat - 150 kadri), mans paziņa saka, ka vajag četras baterijas somā, lai var kautkur iet bildēt. Pārējo slavē. Āāā troksnis esot pat pie ISO200, bet to varot novērst ar progas atjaunošanu.
Vai kāds nezina, kur var dabūt FIRMWARE priekš Fuji S 5 Pro?