forum.gif
ievedmuita
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ievedmuita
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.08 16:59
 citēt
kaapeec Morcham viss bija tik sarezhgjiiti? A kaapec man bija vienkarshi uz pastu jaaiet , jasamaksaa tie Ls un jaasanjem paka?

Tāpēc ka negribējās maksāt tos Ls
Publicēts: 02.02.08 18:47
 citēt
kaapeec Morcham viss bija tik sarezhgjiiti? A kaapec man bija vienkarshi uz pastu jaaiet , jasamaksaa tie Ls un jaasanjem paka?

nezinu gan...
Publicēts: 02.02.08 19:38
 citēt
Morcha, tak JRJ jau atbildeeja ... vai taa nebija?
Publicēts: 02.02.08 19:47
 citēt
Jūs te vairāk pačalojiet par nodokļu maksāšanu vai nemaksāšanu... jo vairāk muitnieki čakarēsies, jo viņiem štatos ir darbinieki, kuru pienākums lasīt avīzes, žurnālus, it sevišški Privātās dzīves līdzīgos, interneta publiskos čatus un analizēt... biezais publiski žurnālā nobildējas pie no Āfrikas atvests izbāzta krokodila un pēc laika muitnieki klāt :))
Publicēts: 02.02.08 19:58
 citēt
Zelta vardi zelta vardi , tīra patiesība :):)

Personīgi zinu tādus gadijumu ar pilsoni Žurkkalniņu kurš izpūta pa visām malām par "Baig kruto verķi" iepircis ražotnei, ieradās puiši un pieprasija samaksāt STARPĪBU starp to ko šis bij deklarējis un PRESĒ IZPŪTIS 3x lielāku:):) Runa gāja par daaaaudziem desmitiem štuku , beigas izrādijās ka žurkkalniņš tik lielijies ištenībā verķis maksā to ciparu ko šis deklarējis:):)
Publicēts: 03.02.08 14:04
 citēt
Morcha, tak JRJ jau atbildeeja ... vai taa nebija?

nee taa nebija, visu maksaaju, viss godiigi... vnk muitnieki tieshaam piekasaas pie siikumiem un uzreiz iisti nepasaka kaadus papiirus vinjiem no manis vajag... un fedex arii nochakareejaas... dhl labaaks!!! ;)
Publicēts: 03.02.08 14:23
 citēt
nu tad savaadi gan ..... man jau tur tai pakaa ar viskautkas bija - ne tikai fochuks .... un ne tikai body , bet uzradiita gan bija visa summa - ne tikai preces, bet arii nauda par suutiishanu un apdroshinaashana... bet samaksaaaju tikai 18% ij neviens m utinieks neveeleejaas mani redzeet....
Publicēts: 03.02.08 21:11
 citēt
un kad tad tu to visu suutiji? sen vai kkad tagad?
Publicēts: 03.02.08 21:14
 citēt
un kad tad tu to visu suutiji? sen vai kkad tagad?

Cik zinu Sony 700 dSLR nevarēja pasūīt kaut kad sen... ;)

Es arī esmu sūtījis gan senāk, gan nesen
Ja ir muitojama krava (kaut apliekama tikai ar PVN), saņem papīrus
aizej pie Deklaranta - tas sariktē deklarāciju, tad dodies apmaksāt deklaranta aprēķinātos nodokļus, dodies ar visiem papīriem pie muitnieka, tas saliek štempeļus un tiec pie savas preces.
Foršāk protams ir tad, ja to piegādā līdz durvīm ar rēķinu, par to, cik valstij derētu žiperīgi nomaksāt...
Un viss
Publicēts: 03.02.08 22:28
 citēt
Viss atkarīgs caur ko sūtīt. Teiksim caur DHL, Fedex .... tur nāksies ar muitu ņemties. Ja sūtīt caur GlobalMailExpress tad muitas papīri jau būs pastā kopā ar preci. Tur pat uz vietas var apmaksāt un saņemt.
Publicēts: 04.02.08 00:27
 citēt
Morcha, naakamajaa dienaa, kad tapa shis topiks:-)
JRJ, man laikam ar bija tas global mail express ...
Publicēts: 04.02.08 21:21
 citēt
likums visiem viens. ja nepatik, suti ar diplomatisko pastu.
1. pats atbildēji, ka ne visiem.
2. nu nav jau tie likumi īdeāli, īpaši brīvvalstī Latvijā.
Publicēts: 05.02.08 09:34
 citēt
likums visiem viens. ja nepatik, suti ar diplomatisko pastu.
1. pats atbildēji, ka ne visiem.
2. nu nav jau tie likumi īdeāli, īpaši brīvvalstī Latvijā.

Kur ta te "briivalsts" redzama... netik sen kā atkal plašā tautu saimee vienoti esam...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):