Pārdodu lietotu Nikon D70s komplektā ar gandrīz jaunu Sigma 18-50 3. 5-5. 6 objektīvu ar blendi. Nikonam ir Eiropas garantija vēl ap 4 mēnešiem un Sigmai ir Latvijas garantija vēl ap 20 mēnešiem. Nobildēts ap 5200 kadriem, resurss ap 50 000. Komplektā ietilpst visi kameras oriģinālie piederumi, iepakojums un papildus dodu līdz: - ātru 2 Gb atmiņas karti; - vēl dažas mazākas atmiņas kartes; - rezerves akumulatoru.
Cena 295Ls.
Ja ņem bez kaulēšanās, tad pa 5 Ls iedošu līdz kompaktu foto somu
Manējam 7000 2 gados, šķiet, ka tas ir absolūti normāli. Nesaprotu, kāpēs, ja tev id digitālā kamera, vairs nav jādomā pirms bliezt Jā, un no kurienes tas resurss 50 000, kas to teica?
man pa vasaru sanaaca 10000 JA staav plauktinjaa tad jau nekas arii netiek nofokjeets. LAi gan, es arii nelaizju continShot. Lai gan domaaju, ka shogad buus daudz vairaak
man pa vasaru sanaaca 10000 JA staav plauktinjaa tad jau nekas arii netiek nofokjeets. LAi gan, es arii nelaizju continShot. Lai gan domaaju, ka shogad buus daudz vairaak
Nu jā tas jau man šķiet reāli Savādāk baigi jocīgi skan, ka tik maz tas resurs noēsts.
Nu jā tas jau man šķiet reāli Savādāk baigi jocīgi skan, ka tik maz tas resurs noēsts.
Kas tieši ir jocīgi? Gribēji teikt, ka meloju?
Ar mašīnu ar cits nobrauc 50000km gadā, bet cits 5000
nu jā, kādreiz ar Zenītu diapozitīvus bildējot, bija parasta norma, ka 2/3 kadru ir citiem rādāma. Vai tagad no jūnija līdz šodienai būtu 8000 kadru ko citiem parādīt?"