dahhhh....jaunajā gadā slinki palikuši....i nemaz negrib papūlēties...Bet par kāzu bildēšan, ja jau likts akcents uz tiem kam nav tā pieredze bijusi varētu būt saistoši...nju vienīgi cenas un "lekciju" ilguma attiecība ne visai...
dahhhh....jaunajā gadā slinki palikuši....i nemaz negrib papūlēties...Bet par kāzu bildēšan, ja jau likts akcents uz tiem kam nav tā pieredze bijusi varētu būt saistoši...nju vienīgi cenas un "lekciju" ilguma attiecība ne visai...
jebkuros citos fotokursos fotograafs par vienu astronomisko stundu nem 10-15 Ls !!!
10-15ls tas ir no priksta izvilktes, pie tam lielu summu var maksāt, ja saņemsi sertifikātu, bet šeit tikai paklausīties. Tajā mazajā laika sprīdī 10 cilvēki pat nespēs visus jautājumus uzdot. Ja tas būtu uz visu dienu vai abām brīvdienām tad būtu 30ls vērts.
Tagad sanāk aiziet nedaudz paklausīties lektoru un tad dzirdēt jautājumus no klātesošajiem. nekas prātīgs nesanāks. Pats esmu vadījis kursus tiesa gan citā novirzienā un zinu kā ir, kad tēma plaša un interesanta, laika maz, bet studentu padaudz. Sanāk tāda grābstīšanas un nekas vairāk.
Vai nu samazini cenu par šo mazo pasēdēšanu vai jāpalielina lekcijas laiks.
Tēmas tik tiešām interesantas, pats gribētu aiziet uz vienu no tām, bet ne jau uz tik mazu laika sprīdi.
piemeers kad gaaju fotoakadeeemijaa kursi maksaaja laikam bij 180Ls (8 nodarbiibas)180/8 = 22,5 Ls par nodarbiibu kura ilga stundu/ pusotras kuras laikaa katru riezi naaca cits fotograafs un pa stundu staastija savu info !!! 1 stunda uz vienu lektoru ! un tas bij kaadi 2 gadi atpakal. un tu veel mani smiidini par cenas zamazinaashanu !
ja tu esi iesaceejs jau peec 3-6 stundaam tu neaptversi visu to jauno kas tiks staastiits, kur nu veel 2 dienas. protams par gaismaam var maciit veselu gadu un riikot nopietnus kursus. bet es to neveelos. paraak daudz kursus esmu izgaajis un redzu cilveeku pieeju tam visam tapeec labaakais risinaajums ir veidot iisus seminaarus par konkretaam teemaam kas cilveekus interessee. a ilgi kursi par augstaakaam cenaam ir papilno ! katrs izveelaas ko grib.
Kāds būs semināra pasniegšanas veids, t.i. vai būs ar prezentāciju, kaut kādi izdales materiāli (lekcijā par kazām), ja to visu feini vizuāli pasniegtu ar būtu feini, parasti jau tauta atceras ar acīm, tas kas stāstīts ātri vien piemirstas un tā līdz galam nesagremojas...nju ta jau pirmājā seminārā manīsi kā ies...
Kāds būs semināra pasniegšanas veids, t.i. vai būs ar prezentāciju, kaut kādi izdales materiāli (lekcijā par kazām), ja to visu feini vizuāli pasniegtu ar būtu feini, parasti jau tauta atceras ar acīm, tas kas stāstīts ātri vien piemirstas un tā līdz galam nesagremojas...nju ta jau pirmājā seminārā manīsi kā ies...
staastiishu un raidiiishu. izdales materiaalu nebuus
Iesaku tev sastādīt sīki detalizētu programmu, ko piedavāt cilvēkiem, pretējā gadījumā domāju, ka būs salīdzinoši maz gribētāju. Tā kā man ir liela pieredze kursu rīkošanā, varu teikt, ka vairums cilvēku nemaz nekādus jautājumus uzdot negrib, bet gan gaida, kad visu ar karoti mutē ielies.
Iesaku tev sastādīt sīki detalizētu programmu, ko piedavāt cilvēkiem, pretējā gadījumā domāju, ka būs salīdzinoši maz gribētāju. Tā kā man ir liela pieredze kursu rīkošanā, varu teikt, ka vairums cilvēku nemaz nekādus jautājumus uzdot negrib, bet gan gaida, kad visu ar karoti mutē ielies.
šito laps. Kam būs interese, tas ies un nečīkstēs, un arī labumu no visa izvilks...bet karotītes arī vajag sagaavot papulka ...kad apsrieda šito www.fotoblog.lv... visi kā viens bļava par maz, te- par daudz, nu nevar gribēt tikai raust, dodiet normāli iespēju citam arī nopelnīt. Es labprāt paklausītos, bet tikai kad no sludinājuma pazudīs pēdejā frāze par 20 grādiem...ar pilošu degunu ausis streiko.
Haiduk, tevi apseedinaasim tieshi zem sildiitaaja buus karsti. man studijaa videjaa telperatuura kad notiek bildeeshana ir +20 , kad aaraa buus -20 studijaa vareetu buut 16-18 , bet tajos studijas apgabalos kurus pa tiesho apsilda sidliitaajs ir loti silti.
Portreti, to ka cilveeki neko neuzdot to es labi zinu esmu pamaniijis, tapeec kartigi esmu sagatavojies
Negribu kaut kādus mēslus jaunā laptopā likt, ir nelāga pieredze- advāre, spaivāre, dll maiņas... Pasūtiju Photoshop 6- tos elementus, pēc nedēļas būs klāt, tos arī smuki instalēšu laptopā.
Nu man kaa cilvekam stradajosham IT sfera, varu droshi pateikt, ka nekadu drazu ar sho nesavaksi. Programma sver ap 3Mb un ljauj samazinat bildes svaru un izmerus + uzasinat.
Nu man kaa cilvekam stradajosham IT sfera, varu droshi pateikt, ka nekadu drazu ar sho nesavaksi. Programma sver ap 3Mb un ljauj samazinat bildes svaru un izmerus + uzasinat.
Tad jau labāk iesaku [url=http://www.irfanview.com/
Spriežot]http://www.irfanview.com/
Spriežot[/url] pēc tā ka Portreti ir pasūtījis Elements tad viņam tas ir biznesam vaidzīgs un šijā gadījumā irfanview prasa ar naudu
Spriežot[/url] pēc tā ka Portreti ir pasūtījis Elements tad viņam tas ir biznesam vaidzīgs un šijā gadījumā irfanview prasa ar naudu
Kopš kura laika?
If you intend to use IrfanView at your place of business or for commercial purposes, please register and purchase it.
es labprāt pa kāzām paklausītos. nekad neesmu tās bildējusi, un, ja kkad sanāk, tad vismaz, lai zinu, ap ko lieta grozās. Bet kad tad ir to semināru sākums, vai kad cilvēku grupa nolasās?!
es labprāt pa kāzām paklausītos. nekad neesmu tās bildējusi, un, ja kkad sanāk, tad vismaz, lai zinu, ap ko lieta grozās. Bet kad tad ir to semināru sākums, vai kad cilvēku grupa nolasās?!
Vērtīgākie 20Ls ko esmu LV pēdejos 15 gados ieguldijis MĀCĪBĀS foto jomā! Infa tik daudz un vērtīga kādas nav VESELĀ KURSĀ pa 500Ls un kautkādā UK līdszīga stila [pasākumi maksā ~200-300 Gp Koroče PALDIES ANDREJAM i infa vērtīga i PIĶI IETAUPŠĪS ne vienu vien štuku Ls Priekā!
Vērtīgākie 20Ls ko esmu LV pēdejos 15 gados ieguldijis MĀCĪBĀS foto jomā! Infa tik daudz un vērtīga kādas nav VESELĀ KURSĀ pa 500Ls un kautkādā UK līdszīga stila [pasākumi maksā ~200-300 Gp Koroče PALDIES ANDREJAM i infa vērtīga i PIĶI IETAUPŠĪS ne vienu vien štuku Ls Priekā!
O! reklāma!! šādā gadījumā pat nav īsti ko likt pretī.. :roll:
Ir ir tasniba jasaka ka DAUDZAS lietas dari DAAAUDZ VIENKARSJAK lidz ar to mazak iespeju VARIACIJAM Paskatijoss ka Andrez to dara VAIRAK IESPEJU VARIAET bet stiri sarezgitaki tehniski risinajumi. BET citas lietas atkam ES TASU DAUDZ SAREZGITAK savukart Andrez VIENKARSJI un ASPRATIGI Taka ka jau teci ja sakuma pats Andez saubijas KO ES TUR DARISJU tad man vienkarsji BIJ PIEREDZE liedzigos psakumos Anglija , Vacija un ZINU ka VISJU VAR IZDARIT SAVADAK un kaa tiesji kurs dara ES GRIBU ZINAT mozj tas ir JA NE LABAK tad vismaz RACIONALAK--LETAK--ATRAK neka es to pasju daru