p.s. tiko man paraadijas kazu seminaars taa fotoakadeemijai arii peec meenesha paradiijaas viens pret vienu
Nu, nezinu, vai visi tā gluži pēc tevis līdzinās, jo es jau pagājušogad taisīju kāzu simulācijas plenērus advancētās foto kursu grupas ietvaros. Kā arī parastajos iesācēju kursos bieži pieskaros šai tēmai, cik nu tas ir iespējams dotās lekcijas ietvaros.
Kaut gan- ne mani tas interesē, ne es arī kādu uztveru kā konkurentu, jo grupas man parasti ir pilnas jau divus mēnešus pirms kursu sākuma, burtiski līdz ko atveru uz tām pierakstu.
Katrā ziņā novēlu tev veiksmi fotogrāfu izglītošanā, jo- jo vairāk izglītotu fotogrāfu, jo lielāka man studijai īres noslodze!
iesaku kaut kādus sodus vai naudas garantus ievest. uztasiiit balto sienu ar gludu paareju uz griidu ka imaginaa un aizmirst par balto papiira fonu. iepirkt vismaz 2x1.5 metri organisko stiklu papiira foniem.
"Gribēju tik pateikt paldies par semināru vakardien. Man ļooti noderēja vesela kaudze ar info. Vakar tik daudz par visu sadomājos, ka gala beigās tevi pat savos murgos redzēju - es fočēju kāzas, vienas pēc otras un tu kā tāds vells sēdēji man uz pleca un kratīji rādītājpirkstu, bargā tonī sakot :"Tā nevar! Tas nav pareizi! Nesmuki fočē! Izvēlies citu skatu punktu!" utt."
"Gribēju tik pateikt paldies par semināru vakardien. Man ļooti noderēja vesela kaudze ar info. Vakar tik daudz par visu sadomājos, ka gala beigās tevi pat savos murgos redzēju - es fočēju kāzas, vienas pēc otras un tu kā tāds vells sēdēji man uz pleca un kratīji rādītājpirkstu, bargā tonī sakot :"Tā nevar! Tas nav pareizi! Nesmuki fočē! Izvēlies citu skatu punktu!" utt."
Viņa (viņš) tevi grib. /ir pieredze sapņu tulkošanā.../
Viņa (viņš) tevi grib. /ir pieredze sapņu tulkošanā.../