Itkā man ir. Domāju ka būs noderīga, bet nezinu. Kaut kā arī īsti neesmu izmantojis- varbūt tikai kādas 5-10 reizes. Tā arī īsti man neiepatikās ar krievu optiku strādāt uz digitālā.
Itkā man ir. Domāju ka būs noderīga, bet nezinu. Kaut kā arī īsti neesmu izmantojis- varbūt tikai kādas 5-10 reizes. Tā arī īsti man neiepatikās ar krievu optiku strādāt uz digitālā.
nestrādā autofocus, nestrādā blende, nenolasās info par fokusa attālumu, ekspozīciju... tas pie neērtībām
a pie plusiem (izņēmot eksperimenta gandarījumu) kas? Ir kāds krievu bibis tik vērts lai tā čakarētos? vai ir kas pilnībā oriģinālo bibju klāstā piemirsts? vai galvenais arguments var iegū labāku cena/kvalitāte attiecību?
imbacile, tad es graabju ciet to Tavu paareju, man kaa uudeni pie ugunsgreeka taadu vajag. Absoluuti manuaalaas iespeejas, mmm.. piemeeram diafragmas atveerumu mainiit garaakas ekspoziicijas laikaa.. tas viss ir nezjeeliigi kruta ja izmanto kam vajag..
imbacile, tad es graabju ciet to Tavu paareju, man kaa uudeni pie ugunsgreeka taadu vajag. Absoluuti manuaalaas iespeejas, mmm.. piemeeram diafragmas atveerumu mainiit garaakas ekspoziicijas laikaa.. tas viss ir nezjeeliigi kruta ja izmanto kam vajag..
manuālā fragma tak ir pieejama lielai daļai oriģinālo objektīvu...
Nezinaaju gan ka ekspoziicijas laikaa Nikoniem var diafragmu mainiit. Kaadaa veidaa? Nu nejau elektroniski!
Jāņem tie bibji, kas ir vai nu sensenie, kad elektronika vēl nebija izdomāta (pilns ebays ar labiem, ļoti labiem un slkiktiem arīdzan) otra versija ir kaut vai jebkurš no jaunajiem, kam ir diafragmas gredzens modifikācijas D (G stikliem fragmas gredzena nau) Nu jaunajiem tas nestrādā tik brīvi kā vecajiem stikliem - ir ierobežojum Kā izpaužas: Liekam modē S vai M aizgriežam elektroniski fragmu ciet, līdz cik aizgriezīsi tik arī max būš (mazāk par iestatīto nevarēsi aizgriezt) kad slēdzis palaists ar fragmas gredzenu vari atgriezt to vaļā un atkal aizgriezt ciet līdz iestatītajam minimumam Ja bildē ar fragmu valā - gredzens to neļauj aizgriezt ciet...
Palaidniek, arii par Nikoniem Tu rakstiiji ka var redz virinaat, bet vecajiem. A man kaa Canonistam tagad ir EOS laikmets un nav virinaashana paredzeeta + vel citaam lietaam kas man interesee naaksies to deelj likt paareju un antiikos objektiivus. Bet sasmiidinaaju gan mani - Canon body ar Nikon objektiivu.. haahahaa!
Palaidniek, arii par Nikoniem Tu rakstiiji ka var redz virinaat, bet vecajiem.
Jonatan - izlasi manu tekstu līdz galam, nevis tikai to, ko gribi izdalasīt. Vecajiem stikliem var virināt kā un kur gribi Jaunajiem bibjiem ir ierobežojumi, bet ciešami ierobežojumi. visi jaunie Nikon bibji ar blendes gredzenu D nevis G modeļ to ļauj izdarīt...
Ieliec min blendi laid slēdzi un tad virini kā gribi kamēr slēdzis vaļā. Visparastākais JAUNAIS :!: AF 50 mm 1,4 D to ļauj izdarīt.
Palaidniek, arii par Nikoniem Tu rakstiiji ka var redz virinaat, bet vecajiem.
Jonatan - izlasi manu tekstu līdz galam, nevis tikai to, ko gribi izdalasīt. Vecajiem stikliem var virināt kā un kur gribi Jaunajiem bibjiem ir ierobežojumi, bet ciešami ierobežojumi. visi jaunie Nikon bibji ar blendes gredzenu D nevis G modeļ to ļauj izdarīt...
Ieliec min blendi laid slēdzi un tad virini kā gribi kamēr slēdzis vaļā. Visparastākais JAUNAIS :!: AF 50 mm 1,4 D to ļauj izdarīt.
Tak izlasiiju jau visu, bet Tu nekaadi neveelies saprast ka man NEINTERESEE NIKON un man neder arii Cieshami Ierobezjojumi..
Nu neslēpšu - mazliet ir tāds ļauns prieciņš... :twisted: ...mirkļos, kad kāda (objektīvi nepamatoti) ūberpārākā marka aplaužas... :twisted:
Bet ja nopioetni vajag tikai pameklēt Reku vēl dažas stundas par kapeikām pieejams stikls [url=cgi.ebay.co.uk... platleņķķīc šķiet
Tikai īsti nesaprotui ko nozīmē not compatible with EOS cameras? Nestrādā vispār? Met ārā erroru? Neļauj elektronisko vadību? (tas tākā būu skaidrs) Bajonete cita?
P.S. Šādiem tādiem Tamroniem manīju blendes gredzenus