:shock: Janvārī Fotoblog.lv lietotājiem, iznomājot jebkuru fototehniku uz vienu nedēļu - 50% atlaide. :!: (Zvanot un nosaucot savu nickname, saņem atlaidi :idea: ) T.67332510 [url=www.fotonoma.lv]www.fotonoma.lv[/url]
:shock: Janvārī Fotoblog.lv lietotājiem, iznomājot jebkuru fototehniku uz vienu nedēļu - 50% atlaide. :!: (Zvanot un nosaucot savu nickname, saņem atlaidi :idea: ) T.67332510 [url=www.fotonoma.lv
peec]www.fotonoma.lv
peec[/url] nosauktā nika skataas cik liels reitings un var dabuut veel lielaaku atlaidi? :roll:
:shock: Janvārī Fotoblog.lv lietotājiem, iznomājot jebkuru fototehniku uz vienu nedēļu - 50% atlaide. :!: (Zvanot un nosaucot savu nickname, saņem atlaidi :idea: ) T.67332510 [url=www.fotonoma.lv
Izskatās,]www.fotonoma.lv
Izskatās,[/url] ka švaki jums tur iet...
Labām lietām tik lielas atlaides netiek piemērotas. Patiesību sakot, tām vispār neviens nekādas atlaides nedod...
Tiesa gan arī tas, ka tas, kas vienam kapeikas, citam varbūt ir milzu nauda.
Ceru, ka tu tač nedomāji manu studiju, kad rakstīji, par labajām studijām, kuras tiek "izīrētas par kapeikām"? Mana ir ĻOTI LABA studija. Atnāc un apskaties!
Es saprotu, ka man nav Canon, kas LV ir populārākais... lietoju Nikon. Es labprāt izīrētu no jums objektīvus, tikai tur nekā nav, tas ir tas pats, kas mēs ar čomu iztukšotu savas fotosomas un uzākstu nomu!!!!!
Man nevajag 55-200 nikon kit objektīvu, man nevajag SB-600.
Man vajag: Nikon 70-200 f/2.8 Nikon 28mm f/1.4 Kaut vai to pašu Nikon 105mm makro un makro zipeni.
Man nebūs žēl samaksāt tos 20-25Ls par dienu...
Es neprasu lai tur būtu super tele gaišie stikli... pa 10.000$
TĀTAD - eliks man ir parādā 50% atlaidi... un ja es ņemu nomā, uz ned''elu objektīvu, kuram jau vēl ir 50% atlaide cik sanāk??? es varu dabūt nikon 10-20mm par baltu velti uz visu nedēļu
Varbūt neejot katra lietotāja vēlmju pavadā, bet vienkārši piedāvājot labus un gaišus stikliņus 3 izplatītākajiem dzelžiem - P, N un varbūt arī Kakonam , vidējā diapazonā, makro variantam, platleņķim un tele galā (ar extender), būtu jau visnotaļ gleznaini. Specifiskas vēlmes (ekstrēma zivsacs utt.) var īstenot, kad viss pārējais no biežas iznomāšanas nolietots un atpelnīts.
Es tam baltajam nevaru notiekt kas tas fočiku... (Nikonam arī mēdz būt balti objektīvi)
Tie ir Canon, skaties, vienam baltajam sarkana strīpiņa spīd, bet Nikonam ir zelta.
p.s. Nu, kurš pēc bildes uzskaitīs, kas tā par tehniku - aparāti, objektīvi? Es neesmu drošs par konkrēto body modeli uz statīva, vai tas ir X vai H, REZ ?
Es uz citu ražotāju/lietotāju kamerām netā no otrā stāva nelieku un šādu attieksmi sagaidu arī no citiem. PS bet par tēmu - lai arī ko citi neteiktu par tādiem objektīviem, kā 50 1.2 vai 85 1.2 - tik un tā gribētos patestēt pašam. Pašlaik neviena noma neko tādu nodrošināt nespēj. Nu saprotu jau, ka visticamāk šādu stiklu tur arī nebūs. Pārāk sālīti
Es uz citu ražotāju/lietotāju kamerām netā no otrā stāva nelieku un šādu attieksmi sagaidu arī no citiem. PS bet par tēmu - lai arī ko citi neteiktu par tādiem objektīviem, kā 50 1.2 vai 85 1.2 - tik un tā gribētos patestēt pašam. Pašlaik neviena noma neko tādu nodrošināt nespēj. Nu saprotu jau, ka visticamāk šādu stiklu tur arī nebūs. Pārāk sālīti
Imagine studijā vari paspēlēties ar šiem stikliem,man vismaz piedāvāja.
Ņemot vērā visas tās dīvainības, ko te aiz nezināšanas jaunieši saraksta par Zenit- un Kiev-veidīgajiem, fotonoma varētu jebajā iegādāties arī lietotu filmiņu EOSa 1 vai Nikon F modelīti. Tā teikt, izglītojošos nolūkos. Un kādu 6x7 kastīti arīdzan.
es katrā ziņā domāju, ka biznesam tas nu nekādi netraucētu. ir pieprasījums, jābūt piedāvājumam.