forum.gif
meklēju iegādei!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / meklēju iegādei!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.08 23:13
 citēt
statīvu, bet mazo skrūvējamo pie virsmām - logu rāmjiem, tiltu margām uc. kāds zin, kur tādi dzīvo????

+ trosīti bildēšanai... kā īsti saucas - nezinu.. :roll:
Publicēts: 08.01.08 23:15
 citēt
trosīti? Mehānisku (Zenīta, tjipa), vai elektronisko (kaņoņam?)
Publicēts: 08.01.08 23:34
 citēt
Pa cik tu saadu statiivu pirktu?

www.joby.com...
Publicēts: 08.01.08 23:40
 citēt
2 briedis
trosīti - canonam :)

2 Billy
stativs - šitais labs izskatās, bet meklēju ko nedaudz atšķirīgu - tādas kā skaviņas.... nu - ja atceries - kā bērnībā gaļas maļamās mašīnas pie galda stiprināja - tipa ta... :roll:
Publicēts: 08.01.08 23:48
 citēt
ja nav slinkums tad aizej uz "Latgalīti" tur k/ko tādu redzēju - vēl CCCR ražojums.
Publicēts: 09.01.08 00:07
 citēt
kaut kad sen, sen p. brieža 3 redzēju tos mazos statīvus, vērts aizdoties turp, nu jā, var jau arī apskatīt visus pārējos fotoveikalus 8)
Publicēts: 09.01.08 00:43
 citēt
2 briedis
trosīti - canonam :)

2 Billy
stativs - šitais labs izskatās, bet meklēju ko nedaudz atšķirīgu - tādas kā skaviņas.... nu - ja atceries - kā bērnībā gaļas maļamās mašīnas pie galda stiprināja - tipa ta... :roll:

skaidrs, shito jau ar var ap stabiem aptiit un veel 100 veidos kaut kur piestiprinaat! ;)
Publicēts: 09.01.08 01:26
 citēt
Pa cik tu saadu statiivu pirktu?

http://www.joby.com/products/gorillapod/slr/

800g maksimālais svars :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 09.01.08 02:41
 citēt
Ne to tu saule mekle , NEVIENS sapratigu naudu masajosj MINI staivs neotures SPOGULKAMERU ta ka tev vaig. Tie kas bija KRIEVU bija DERIGI 1:5 Parc cik aluminija nevarej normali GALBU NOFIKSET nesajajot vai nu vitni vai kameras ligzdu. LABAKSI variants aizdoties uz celtniecibas veikalu un nopirkt tur konstrukciju kas atgadina KRIEVU staiva zoklisjus un pie ta kautkada veida mpiekombinet vitni kam pieskruve MODERNU galvu , Citas kalternativas NJERA. Firmas izstradajumi SADI maksa ~40-50Ls robezjas.
Publicēts: 09.01.08 09:02
 citēt
Zini Luni - es pamēģināšu izveidot tādu:)
bāc, tikai..metināmo vajadzētu :D
Publicēts: 09.01.08 09:07
 citēt
PAaaL- DIES
par celtniecibas veikalu ideja ta neko kreativa ;) izskatishu.
Publicēts: 09.01.08 12:09
 citēt
es taču esu swarščiks - varu tādus saradīt štāpeļiem

oi esu krievu mācībgrāmatās redzējis baigi krutos kur tā statīva vītne ir pie negantas kokskrūves piemočīta - var maukt iekšā visā kas mīkstāks par akmeni :)
Publicēts: 09.01.08 12:32
 citēt
es taču esu swarščiks - varu tādus saradīt štāpeļiem

oi esu krievu mācībgrāmatās redzējis baigi krutos kur tā statīva vītne ir pie negantas kokskrūves piemočīta - var maukt iekšā visā kas mīkstāks par akmeni :)

Jā, es to ar skrūvi esmu rokās turējis! Diezgan "nežēlīgs" statīvs.
Man jau liekas, ka mežā nu super ērti ar tādu bildeēt :D
Publicēts: 09.01.08 16:49
 citēt
nē nē nē bij bij Argusā Unijas ielā ir tādi !!!
Publicēts: 09.01.08 16:58
 citēt
Maris : Klau "Svarščiks" tu jau mums tads "Daiļsvarščiks" :):) A vo Virpotājs vai drīzāk frēzētājs neesi? Man kautko tad vadzetu kas PROT LABI un kam savas balvankas un rasejumi nav jastiep bet PEC PARAUGA . Man i viens PARUPŠ mezgls no KEVLARA , ot riebjas man ta samera elastiga plastmasa GRIBETOS tadu no kauckada duraluminija vai terauda LAI VAR KARTIGI PIEVILKT. Tas apmeram tads mezgls ka GALDA LAMPAI sarnirs ar zobiem tikai 5x lielaks:):) Saskruvets Stativs ar starkja bomi un var regulet lenkji un tas no KEVLARA bet PADODAS LURKAJAS maita ja lielaka slodze gribu tadu DZELS bez ELASTIBAS!!
Publicēts: 10.01.08 00:48
 citēt
A vo Virpotājs vai drīzāk frēzētājs neesi? Man kautko tad vadzetu kas PROT LABI un kam savas balvankas un rasejumi nav jastiep bet PEC PARAUGA .

ir man virpas un patizla frēze ar, bet lauciņš ne gluži mans -

Tev vajag instrumentaļščiku

pameklēšu un iedošu galus
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):