2 Billy stativs - šitais labs izskatās, bet meklēju ko nedaudz atšķirīgu - tādas kā skaviņas.... nu - ja atceries - kā bērnībā gaļas maļamās mašīnas pie galda stiprināja - tipa ta... :roll:
2 Billy stativs - šitais labs izskatās, bet meklēju ko nedaudz atšķirīgu - tādas kā skaviņas.... nu - ja atceries - kā bērnībā gaļas maļamās mašīnas pie galda stiprināja - tipa ta... :roll:
skaidrs, shito jau ar var ap stabiem aptiit un veel 100 veidos kaut kur piestiprinaat!
Ne to tu saule mekle , NEVIENS sapratigu naudu masajosj MINI staivs neotures SPOGULKAMERU ta ka tev vaig. Tie kas bija KRIEVU bija DERIGI 1:5 Parc cik aluminija nevarej normali GALBU NOFIKSET nesajajot vai nu vitni vai kameras ligzdu. LABAKSI variants aizdoties uz celtniecibas veikalu un nopirkt tur konstrukciju kas atgadina KRIEVU staiva zoklisjus un pie ta kautkada veida mpiekombinet vitni kam pieskruve MODERNU galvu , Citas kalternativas NJERA. Firmas izstradajumi SADI maksa ~40-50Ls robezjas.
es taču esu swarščiks - varu tādus saradīt štāpeļiem
oi esu krievu mācībgrāmatās redzējis baigi krutos kur tā statīva vītne ir pie negantas kokskrūves piemočīta - var maukt iekšā visā kas mīkstāks par akmeni
es taču esu swarščiks - varu tādus saradīt štāpeļiem
oi esu krievu mācībgrāmatās redzējis baigi krutos kur tā statīva vītne ir pie negantas kokskrūves piemočīta - var maukt iekšā visā kas mīkstāks par akmeni
Jā, es to ar skrūvi esmu rokās turējis! Diezgan "nežēlīgs" statīvs. Man jau liekas, ka mežā nu super ērti ar tādu bildeēt
Maris : Klau "Svarščiks" tu jau mums tads "Daiļsvarščiks" A vo Virpotājs vai drīzāk frēzētājs neesi? Man kautko tad vadzetu kas PROT LABI un kam savas balvankas un rasejumi nav jastiep bet PEC PARAUGA . Man i viens PARUPŠ mezgls no KEVLARA , ot riebjas man ta samera elastiga plastmasa GRIBETOS tadu no kauckada duraluminija vai terauda LAI VAR KARTIGI PIEVILKT. Tas apmeram tads mezgls ka GALDA LAMPAI sarnirs ar zobiem tikai 5x lielaks Saskruvets Stativs ar starkja bomi un var regulet lenkji un tas no KEVLARA bet PADODAS LURKAJAS maita ja lielaka slodze gribu tadu DZELS bez ELASTIBAS!!