forum.gif
Funny(skat. sheit)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Funny(skat. sheit)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.08 15:25
 citēt
Shodien beidzot sanjeemu algu par savu nezeelastiigo atziimju likshanu :D Apskatiet autoru Luther www.fotoblog.lv...

Saliku tadas atziimes,kuras neapmierinaaja jaunizcepto pokemonu un shis man saliek atpakalj 333,433, 343 :D Un nebuut taam sliktakajaam bildeem(tas visvairaak cepii)

P.s. Kaadam veel tik radikaali ir gadiijies?
Publicēts: 10.01.08 15:27
 citēt
Neglaimo sev.
Publicēts: 10.01.08 15:27
 citēt
Ir ir gadijies, gan ne ar sho lietotaju, bet tomer shadas lietas ir notikushas.
Publicēts: 10.01.08 15:29
 citēt
diez jau vai....bet nu fun jau tik un taa :D

gribeeju zinaat, kaa citiem veicas ar shaadaam lietaam :D
Publicēts: 10.01.08 15:30
 citēt
Neglaimo sev.

Tas gan bija bezteemaa.

Nu normali - Santis ielika attiecigu vertejumu un apvainotajam Luther tagad aiz lielas dusmas jauzvedas ka mazam bernam.

Manas domas - banu jaliek.
Publicēts: 10.01.08 15:32
 citēt
kāda beztēma? Pie šādām tādām bildēm cilvēks dabūja atzīmes, kas atšķiras no 555, uzmet lūpu un piespamo forumu - tā gan ir beztēma!
Publicēts: 10.01.08 15:34
 citēt
Neglaimo sev.

Tas gan bija bezteemaa.

Nu normali - Santis ielika attiecigu vertejumu un apvainotajam Luther tagad aiz lielas dusmas jauzvedas ka mazam bernam.

Manas domas - banu jaliek.

sasar tu rauj man vaardus no mutes aaraa :D

Sho cilveeku(Luther) arii dziivee paziistu....nu lieliibmaiss vinjsh ir liels.
Publicēts: 10.01.08 15:36
 citēt
kāda beztēma? Pie šādām tādām bildēm cilvēks dabūja atzīmes, kas atšķiras no 555, uzmet lūpu un piespamo forumu - tā gan ir beztēma!

man buutu vienalga,ja kaads labs autors buutu salicis tos 333....Bet kad pokemoni saliek taadas atziimes,tad gan es vaaros :x
Publicēts: 10.01.08 15:38
 citēt
bet pēdējām četrām bildēm tikai salicis! :twisted:

nē nē - viss normāli! ir ir tā gadījies! ;)
Publicēts: 10.01.08 15:39
 citēt
Šobrīd kā pokemons uzvedies Tu ... bērnudārzs, goč pendel.
Publicēts: 10.01.08 15:42
 citēt
Te nu man ar sandijam jāpiekrīt. Nav jau tā ka par visām bildēm ir 333 salikts. dažām ir pat 543. Vienkārši vajag paskatīties arī uz savām bildēm objektīvi ;) 555 te nebūt nenozīmē, ka bilde ir izcila
Publicēts: 10.01.08 15:45
 citēt
Varbut ari taa, ka tas bidles nav augstako vertejumu vertas, bet smiekligi shkiet fakts, ka Luther izvelejies tas varbut vajakas bildes, lai atriebots un neizraisitu parlieku lielas aizdomas ar saviem vertejumiem.

Tu man slikti - es tev slikti. Bernudarzs.
Publicēts: 10.01.08 15:48
 citēt
Nekādu bērnudārzu tur neredzu, tik aizskartu ego, pietam abās pusēs
Publicēts: 10.01.08 16:30
 citēt
nav dumu bez uguns
Publicēts: 10.01.08 16:42
 citēt
Santi, es paškritiskāks...te es netīšām uzdūros Tavam komentam un vērtējumam zem citas bildes.
www.fotoblog.lv...
Saprotu, ka Tavs vērtējums ir subjektīvs, bet tas krasi atsķirās no šeit jau zināmu, tiešām atzītu fotogrāfu viedokļa. Jā, arī man tas likās galīgi garām.
Runāšu mūsu admina vārdiem" "Beidz cepties", Santi!". Tā kā šeit apgrozās dažādu kastu bolgeri jācenšas sadzīvot ar visiem! :)
Publicēts: 10.01.08 16:59
 citēt
loti labs piemers, cenz.

"wtf" pat no pasaules atzita fotografa pie tavas bildes tev nedos NEKO
Publicēts: 10.01.08 17:16
 citēt
loti labs piemers, cenz.

"wtf" pat no pasaules atzita fotografa pie tavas bildes tev nedos NEKO

protama lieta, nedos neko, tikai liks pārdomāt "ko es šeit vispār daru?"
Publicēts: 10.01.08 17:24
 citēt
Nekādu bērnudārzu tur neredzu, tik aizskartu ego, pietam abās pusēs - tā gan.......
Publicēts: 10.01.08 18:50
 citēt
Santi, es paškritiskāks...te es netīšām uzdūros Tavam komentam un vērtējumam zem citas bildes.
www.fotoblog.lv...
Saprotu, ka Tavs vērtējums ir subjektīvs, bet tas krasi atsķirās no šeit jau zināmu, tiešām atzītu fotogrāfu viedokļa. Jā, arī man tas likās galīgi garām.
Runāšu mūsu admina vārdiem" "Beidz cepties", Santi!". Tā kā šeit apgrozās dažādu kastu bolgeri jācenšas sadzīvot ar visiem! :)

Varbuut mans veerteejums ne vienmeer ir objektīvs,piekriitu.....bet sheit itie tieshaam atziitie fotograafi 555 liek pat pie galiigi sviestainaam bildeem( shii pati ko tu mini linkaa, kaa var buut 6.3)...bet par to laikam nav shii topika staasts :D
Publicēts: 10.01.08 20:19
 citēt
Shodien beidzot sanjeemu algu par savu nezeelastiigo atziimju likshanu :D Apskatiet autoru Luther www.fotoblog.lv...

Saliku tadas atziimes,kuras neapmierinaaja jaunizcepto pokemonu un shis man saliek atpakalj 333,433, 343 :D Un nebuut taam sliktakajaam bildeem(tas visvairaak cepii)

www.fotoblog.lv... es gribētu no tevis dzirdēt pamatojumu par 3 izpildījumā...sajūtas, tas nu tā, sīkums...
...un par trīnieku katrs cilvēks uzvedās savādāk...tu ieliki 533, un ne vārda nepateici, kāpēc. Bet atbildes sirojums tomēr ir nosodāmāka parādība...ļoti neglīta (atkosties arī jāmāk ar godu).
Publicēts: 10.01.08 20:53
 citēt

www.fotoblog.lv... es gribētu no tevis dzirdēt pamatojumu par 3 izpildījumā...sajūtas, tas nu tā, sīkums...
...un par trīnieku katrs cilvēks uzvedās savādāk...tu ieliki 533, un ne vārda nepateici, kāpēc. Bet atbildes sirojums tomēr ir nosodāmāka parādība...ļoti neglīta (atkosties arī jāmāk ar godu).

www.fotoblog.lv... saliku paskaidrojumus,Haiduk ;)

parasti,ja lieku sliktas atziimes,savu veerteejumu varu pamatot....parasti nerakstu, jo vnk slinkums liels mani maac :D
Publicēts: 10.01.08 20:57
 citēt

parasti,ja lieku sliktas atziimes,savu veerteejumu varu pamatot....parasti nerakstu, jo vnk slinkums liels mani maac :D

Nu re, nu ir skaidra tava doma un nostatne, un tagad es pilnīgi neko nosodošu pret tevi vairs nesaskatu...bet uzrakstīji pavēlu :)
Publicēts: 10.01.08 21:04
 citēt
Santi, var jau būt, ka vēl kāds gaida Tavu paskaidrojumu :roll: !?
Publicēts: 10.01.08 21:25
 citēt

Nu re, nu ir skaidra tava doma un nostatne, un tagad es pilnīgi neko nosodošu pret tevi vairs nesaskatu...bet uzrakstīji pavēlu :)

prieks par to :)
Publicēts: 10.01.08 21:28
 citēt
Es domāju, būtu tomēr foršāk, ja mēs necitētu viens otra garos penterus... :roll:
Publicēts: 10.01.08 21:35
 citēt
Santi - reizēm ir saprotams Tav vērtējums reizēm nē.
Puisim bija bilde [url=www.fotoblog.lv... nakts, par ko šī bilde bija slikta?
Manuprāt šai izpildījumam ir jābūt uz 5, ja salīdzina ar citām viņa bildēm, kur esi salicis 4... Un ar sajūtām ar esi noteikti paskopojies. ;)
Un vēl jo vairāk - papētīju - Tu to džekiņu esi ņēmis visai sistemātiski priekšā, jo citēju "nu lieliibmaiss vinjsh ir liels", kāpēc lai viņš neuzmestu lūpu un neiekostu tev atpakaļ? ;)
Publicēts: 10.01.08 22:10
 citēt
vīrieši :)
Publicēts: 10.01.08 22:20
 citēt
Palaidniex, par sho bildi www.fotoblog.lv... ,ieliku 543, jo kaa jau teicu, nepatiik man shaadas tukshbildes, taadas var taisiit tuukstoshiem katru dienu kaut vai....Maanas atziimes ir domaatas lai cilveeks saprastu kko un meegjinaatu uztaisiit ko labaaku(ar nojeegu), nevis likt snapshotus :D

Par to lieliibmaisu teicu,jo paziist vinju...vinjsh ir mans bijushais klasesbiedrs :D
Publicēts: 10.01.08 22:23
 citēt
..Maanas atziimes ir domaatas lai cilveeks saprastu kko un meegjinaatu uztaisiit ko labaaku(ar nojeegu), nevis likt snapshotus :D ..

Ģeniāli. Kas tad tiek ar atzīmēm pateikts? Lūdzu, parādi man kādu savu komentāru, kas tiešām liek kaut ko saprast? Neesmu īpaši manījis.
Publicēts: 10.01.08 22:24
 citēt
Labi, jau labi - nelielīgais "pilnbilžu" autor.... ;)
Publicēts: 10.01.08 22:30
 citēt
Pilnbilzju autors :D Labi pateici,palaidniex, vnk ceppiiiii :D

Briedi, zemaaks veerteejums,manupraat,liek saprast to,ka bilde nav tik laba un vajadzeetu padomaat par to, kaapeec shaads zemaaks veerteejums ir ielikts. Neviens jau nevarees par katru bildi pasniegt lekciju 5 stundu garumaa "Kaa vajadzeeja" :D
Publicēts: 10.01.08 22:31
 citēt
... Par to lieliibmaisu teicu,jo paziist vinju...vinjsh ir mans bijushais klasesbiedrs :D

santi, izskataas ka luters tevi ir skolaa iekaustiijis un taapeec tu vinjam tagad meegini atriebties. :))) ja tu gribi vienu subjektiivu viedokli tad kutera naksniigaas bildes ir daudz jeedziigaakas par tavaam shopotajaam. tas nu taa starpcitu un ej iedzer kaadu pretpokemoonu tabletiiti. :)))
Publicēts: 10.01.08 22:36
 citēt
Briedi, zemaaks veerteejums,manupraat,liek saprast to,ka bilde nav tik laba un vajadzeetu padomaat par to, kaapeec shaads zemaaks veerteejums ir ielikts. Neviens jau nevarees par katru bildi pasniegt lekciju 5 stundu garumaa "Kaa vajadzeeja" :D

Drīzāk jau zems bezkomentāra vērtējums norāda uz cilvēka nemācēšanu definēt un pamatot savu viedokli...
Publicēts: 10.01.08 22:37
 citēt
nee, iekaustiijis mani vinjsh nav un ar nekaa citaadi nav trauceejis dziivot :D

Bet tev un daudziem citiem blogeriem vajadzeetu iedzert zaales pret aklumu :D

P.s. Un es neesmu nekad teicis,ka manas bildes ir baigi labaas,taa ka nepiesienieties pie taa!!!
Publicēts: 10.01.08 22:38
 citēt
Reiz bija kāds mākslinieks, kas, lasot studentiem lekcijas, mēdza valkāt savas lakādas kurpes, kas tam bija kādu izmēru par mazupar mazu. Kāpēc? Tāpēc, ka tās šusmīgi spieda... Tas palīdzēja, lai neizplūstu garās runās un tēzes pateiktu īsi un kodolīgi...

P.S.
Iesācēji noteikti nav profesori - ja reiz ieliki kaut 3 (par divi nemaz nerunājot) esi tik čakls un kaut pāris vārdos uzraksti pamatojumu. Citi nav tādi ģēniji... ;)
Publicēts: 10.01.08 22:39
 citēt
briedi,palasi komentaarus augstaak.... Saku veelreiz, es visas savas atziimes varu pamatot! Vnk neieshu teereet laiku lai katram rakstiitu klaat tekstinju,kuri katram pashi paliek skadri,ja vien nedaudz padomaa ;)
Publicēts: 10.01.08 22:41
 citēt
Palaidniex,izskataas,ka tu pats esi paargudrs :D
 citēt
Atcerējos raidījumu Zootrops, agrāk gāja pa LTV, kur par katru filmu izteicās kritiķe, un deva kaut cik no 5 ācīm. (1-5).
Un tad es iedomājos - šī pasaka 1 acs. Domājiet paši, kas šai filmā ir tik slikts. Raidījums beidzas.
 citēt
briedi,palasi komentaarus augstaak.... Saku veelreiz, es visas savas atziimes varu pamatot! Vnk neieshu teereet laiku lai katram rakstiitu klaat tekstinju,kuri katram pashi paliek skadri,ja vien nedaudz padomaa ;)

Vai tu dziedāsi šo pašu dziesmu, kad kāds ilgāks vai novērtētāks blogeris ieliks kādai tavai bildei 4/2/2
Publicēts: 10.01.08 22:42
 citēt
Palaidniex,izskataas,ka tu pats esi paargudrs :D

Puika - vidusskolu vismaz esi beidzis?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: