Te nu man ar sandijam jāpiekrīt. Nav jau tā ka par visām bildēm ir 333 salikts. dažām ir pat 543. Vienkārši vajag paskatīties arī uz savām bildēm objektīvi 555 te nebūt nenozīmē, ka bilde ir izcila
Varbut ari taa, ka tas bidles nav augstako vertejumu vertas, bet smiekligi shkiet fakts, ka Luther izvelejies tas varbut vajakas bildes, lai atriebots un neizraisitu parlieku lielas aizdomas ar saviem vertejumiem.
Santi, es paškritiskāks...te es netīšām uzdūros Tavam komentam un vērtējumam zem citas bildes. www.fotoblog.lv... Saprotu, ka Tavs vērtējums ir subjektīvs, bet tas krasi atsķirās no šeit jau zināmu, tiešām atzītu fotogrāfu viedokļa. Jā, arī man tas likās galīgi garām. Runāšu mūsu admina vārdiem" "Beidz cepties", Santi!". Tā kā šeit apgrozās dažādu kastu bolgeri jācenšas sadzīvot ar visiem!
Santi, es paškritiskāks...te es netīšām uzdūros Tavam komentam un vērtējumam zem citas bildes. www.fotoblog.lv... Saprotu, ka Tavs vērtējums ir subjektīvs, bet tas krasi atsķirās no šeit jau zināmu, tiešām atzītu fotogrāfu viedokļa. Jā, arī man tas likās galīgi garām. Runāšu mūsu admina vārdiem" "Beidz cepties", Santi!". Tā kā šeit apgrozās dažādu kastu bolgeri jācenšas sadzīvot ar visiem!
Varbuut mans veerteejums ne vienmeer ir objektīvs,piekriitu.....bet sheit itie tieshaam atziitie fotograafi 555 liek pat pie galiigi sviestainaam bildeem( shii pati ko tu mini linkaa, kaa var buut 6.3)...bet par to laikam nav shii topika staasts
Shodien beidzot sanjeemu algu par savu nezeelastiigo atziimju likshanu Apskatiet autoru Luther www.fotoblog.lv...
Saliku tadas atziimes,kuras neapmierinaaja jaunizcepto pokemonu un shis man saliek atpakalj 333,433, 343 Un nebuut taam sliktakajaam bildeem(tas visvairaak cepii)
P.s. Kaadam veel tik radikaali ir gadiijies?
www.fotoblog.lv... es gribētu no tevis dzirdēt pamatojumu par 3 izpildījumā...sajūtas, tas nu tā, sīkums... ...un par trīnieku katrs cilvēks uzvedās savādāk...tu ieliki 533, un ne vārda nepateici, kāpēc. Bet atbildes sirojums tomēr ir nosodāmāka parādība...ļoti neglīta (atkosties arī jāmāk ar godu).
Shodien beidzot sanjeemu algu par savu nezeelastiigo atziimju likshanu Apskatiet autoru Luther www.fotoblog.lv...
Saliku tadas atziimes,kuras neapmierinaaja jaunizcepto pokemonu un shis man saliek atpakalj 333,433, 343 Un nebuut taam sliktakajaam bildeem(tas visvairaak cepii)
www.fotoblog.lv... es gribētu no tevis dzirdēt pamatojumu par 3 izpildījumā...sajūtas, tas nu tā, sīkums... ...un par trīnieku katrs cilvēks uzvedās savādāk...tu ieliki 533, un ne vārda nepateici, kāpēc. Bet atbildes sirojums tomēr ir nosodāmāka parādība...ļoti neglīta (atkosties arī jāmāk ar godu).
Santi - reizēm ir saprotams Tav vērtējums reizēm nē. Puisim bija bilde [url=www.fotoblog.lv... nakts, par ko šī bilde bija slikta? Manuprāt šai izpildījumam ir jābūt uz 5, ja salīdzina ar citām viņa bildēm, kur esi salicis 4... Un ar sajūtām ar esi noteikti paskopojies. Un vēl jo vairāk - papētīju - Tu to džekiņu esi ņēmis visai sistemātiski priekšā, jo citēju "nu lieliibmaiss vinjsh ir liels", kāpēc lai viņš neuzmestu lūpu un neiekostu tev atpakaļ?
Palaidniex, par sho bildi www.fotoblog.lv... ,ieliku 543, jo kaa jau teicu, nepatiik man shaadas tukshbildes, taadas var taisiit tuukstoshiem katru dienu kaut vai....Maanas atziimes ir domaatas lai cilveeks saprastu kko un meegjinaatu uztaisiit ko labaaku(ar nojeegu), nevis likt snapshotus
Par to lieliibmaisu teicu,jo paziist vinju...vinjsh ir mans bijushais klasesbiedrs
Pilnbilzju autors Labi pateici,palaidniex, vnk ceppiiiii
Briedi, zemaaks veerteejums,manupraat,liek saprast to,ka bilde nav tik laba un vajadzeetu padomaat par to, kaapeec shaads zemaaks veerteejums ir ielikts. Neviens jau nevarees par katru bildi pasniegt lekciju 5 stundu garumaa "Kaa vajadzeeja"
... Par to lieliibmaisu teicu,jo paziist vinju...vinjsh ir mans bijushais klasesbiedrs
santi, izskataas ka luters tevi ir skolaa iekaustiijis un taapeec tu vinjam tagad meegini atriebties. )) ja tu gribi vienu subjektiivu viedokli tad kutera naksniigaas bildes ir daudz jeedziigaakas par tavaam shopotajaam. tas nu taa starpcitu un ej iedzer kaadu pretpokemoonu tabletiiti. ))
Briedi, zemaaks veerteejums,manupraat,liek saprast to,ka bilde nav tik laba un vajadzeetu padomaat par to, kaapeec shaads zemaaks veerteejums ir ielikts. Neviens jau nevarees par katru bildi pasniegt lekciju 5 stundu garumaa "Kaa vajadzeeja"
Drīzāk jau zems bezkomentāra vērtējums norāda uz cilvēka nemācēšanu definēt un pamatot savu viedokli...
Reiz bija kāds mākslinieks, kas, lasot studentiem lekcijas, mēdza valkāt savas lakādas kurpes, kas tam bija kādu izmēru par mazupar mazu. Kāpēc? Tāpēc, ka tās šusmīgi spieda... Tas palīdzēja, lai neizplūstu garās runās un tēzes pateiktu īsi un kodolīgi...
P.S. Iesācēji noteikti nav profesori - ja reiz ieliki kaut 3 (par divi nemaz nerunājot) esi tik čakls un kaut pāris vārdos uzraksti pamatojumu. Citi nav tādi ģēniji...
briedi,palasi komentaarus augstaak.... Saku veelreiz, es visas savas atziimes varu pamatot! Vnk neieshu teereet laiku lai katram rakstiitu klaat tekstinju,kuri katram pashi paliek skadri,ja vien nedaudz padomaa
Atcerējos raidījumu Zootrops, agrāk gāja pa LTV, kur par katru filmu izteicās kritiķe, un deva kaut cik no 5 ācīm. (1-5). Un tad es iedomājos - šī pasaka 1 acs. Domājiet paši, kas šai filmā ir tik slikts. Raidījums beidzas.
briedi,palasi komentaarus augstaak.... Saku veelreiz, es visas savas atziimes varu pamatot! Vnk neieshu teereet laiku lai katram rakstiitu klaat tekstinju,kuri katram pashi paliek skadri,ja vien nedaudz padomaa
Vai tu dziedāsi šo pašu dziesmu, kad kāds ilgāks vai novērtētāks blogeris ieliks kādai tavai bildei 4/2/2