Ģenijāli, ne? Es arī pašā sākumā nezināju! bet tas manliekas ir rakstīts arī lietošanas instrukcijā! (: Kuru vajadzētu kārtīgi izlasīt!
...šis laikmets atšķirās no vecajiem laikiem ar māku ātri iegūt informāciju...kāpēc lasīt, ja pajautājot vieglāk...un lasot nezini, vai tā sadaļa uzšķirta. Bet skatos viens iemācījies lielus krasainus, bet manuprāt bezgaumīgus burtus lietot.
kurš tad lasa tādas lietas. tu sava fochuka manuaali arii varbuut izlasiiji?
lai pilnvērtīgi izmantotu savu fotoaparātu ir vērts izlasī lietošanas instrukciju, un reizēm ne reizi vien pārlasī to... lietošanas instrukcijas lasīšana atbrīvo no nepieciešamības uzdot jautājumus (reizēm visai dumjus) cietiem... Lietošanas instrukcijās mēdz bū sarakstīts visai daudz ļoti noderīgas informācijas...
he heee - es par sevi nosmeeju, ka joprojaam sominjaa meetaajaas iepriesheejaa fochuka manulaais - taa arii nedalasiits liidz beigaam nu jaakjeraas pie naakamaa;-) P.S> Lasu autinjaa saastreegumos ;-)
es ar neesmu lasijis usermanuāli ie pāris skolotāji kas man izstāstīja kas u n kāpēc notiek jo manuāli cik iemetu aci tur nav tik precīzi izstāstīc kapec jāgriež tas lielums lai iegūtu citu