Neesmu lietojis, nezinu, taču šķiet, ka jābūt paranormālām spējām uztrāpīt uz objekta,kur nu vēl izsekot tam neprognozējamā trajektorijā, kā piemēram, pērtiķiem.
Esmu licis krievu MTO1000 ar 1000mm fokusa attālumu. Nav nekā tāda sarežģīta lai noķert kadru ja protams objekts nemūk prom .
...reibinosha summa... :lol: interesanti, vai laukos var veel nopirkt maaju par taadu summu? i zvaigznes labi saskataamas bez pilsetas ugunjiem, i dziivaa radiiba liidzaas redzama ar neapbrunjotu aci... ar laiku var pieradinaat kaadu, varees iztikt ar 70-300mm :lol: ...
Eu nu beidziet PADOMAJIET LOGISKI gandriz katrs no jums brauc ar KADU KONSERVBUNDZJU citam LEPNAKA citam MAZAK bet vienos 80% gadijumu vinju CIPARS parsniedz sjo 9999 USD Ja tas jums ir BIZNESS piemeram SPORTS vai PAPARAZZI tad tas PRICE ir vienkarsji SIKNAUDA
viņus jaunus pa kādiem 70k tirgoja. Bet nu nekas paaraak sarežģīts nav ar to uztrāpīt. Dažreiz sanāk bildēt ar 1200/8 un nav lielu problēmu, izņemot vibrācijas
Nju bet skaidrss , sadam teleskopam STAIVS ar maksas vismaz paris stabus LABSS. Cik vins sver savus 10kg VISMAZ un tam jau vajag GALVU pa saviem 1000 USD + STAIVS-ENKURS Kautgan pamata jau ar sitadu draga SPORTU un no Monopoda galvenokart
Eu nu beidziet PADOMAJIET LOGISKI gandriz katrs no jums brauc ar KADU KONSERVBUNDZJU citam LEPNAKA citam MAZAK bet vienos 80% gadijumu vinju CIPARS parsniedz sjo 9999 USD Ja tas jums ir BIZNESS piemeram SPORTS vai PAPARAZZI tad tas PRICE ir vienkarsji SIKNAUDA
Tā ir, bet te iet runa par mazliet citu ciparu - 99,999.00 USD
Ja nemaldos, LV šitāds bija kādam no ventspilniekiem, vienkārši tāpat vien.
Nju vot, ar šitādu var izvērsties daudzīvokļu māju rajonos! Vai nofočēt CP darbībā, utml. Karoč, jautrība būs !
Miljonāri(miljardieri) ne tādus pērk! Jāpameklējas netā, bet kādu laiku atpakaļ kaut kāds arābu biezais pasūtīja pazīstamiem stiklu ražotājiem savam, ja nemaldos, Haselim stikliņu pa ~1 miljonu... Plus speciāls statīviņs lai pikapam kastē var uzmontēt un pa putniņiem-zvēriņiem pašaudītos! :twisted:
Miljonāri(miljardieri) ne tādus pērk! Jāpameklējas netā, bet kādu laiku atpakaļ kaut kāds arābu biezais pasūtīja pazīstamiem stiklu ražotājiem savam, ja nemaldos, Haselim stikliņu pa ~1 miljonu... Plus speciāls statīviņs lai pikapam kastē var uzmontēt un pa putniņiem-zvēriņiem pašaudītos! :twisted:
KAd es buushu miljardieris, tad noteikti izdariishu taadu pashu joku
Jā, jā! Tas ir tas pats STIKLIŅŠ! Garadarbu?! Domā tas stikliņš tam arābam priekš zīmēšanās un izstādēm vajadzīgs?! Drīzākais tīri priekš sevis!
Es domāju, ka ziņa, kas parādītu, ka ar šo supermegateleobjektīvu nekas jēdzīgs nav sanācis, diezga augsti kotētos Uij, neprasi man, kāpēc es tā domāju, es vnk filozofēju!
tas arābs esot fans pa savannu braukaat un focheet dziivniekus cik lasīju. Un nēsot bijis apmierināts ka visi stikli pa tumšu garie esot. www.dpreview.com... www.dpreview.com...
tas arābs esot fans pa savannu braukaat un focheet dziivniekus cik lasīju. Un nēsot bijis apmierināts ka visi stikli pa tumšu garie esot. www.dpreview.com... http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/Misc/IMG_0918.jpg
āāā tagad skaidrs - tas mazais puļķītis pakaļā ir midformāta spogulene! :lol: :lol:
Nu ar garāko fokusa attālumu noteikti, bet, bet gan massā, gan gaismasspējā noteikti, gan attēla kvalitātē droši vien arī zaudē tam Kārļa Ceisa stiklam. Bet kā pirmais ar šitādu fokusa attālum jau nu gan bija...
tas 1200mm f/5.6L ir FFja? limpusam ar taads ir - Image stabilized 1200mm f/5.6 bet nu taads baigi jau iisinsh un vieglinsh, kauns ar taadu apkaart staigaat .
Pa kreisi pie Canona gan jau ka ir 800/5.6 vai 300-800/5.6 Sigma, iespējams ar telekonvertoru. Olympus bildē gan izskatās vairāk pēc 300mm objektīva ar telekonvertoru.
tas 1200mm f/5.6L ir FFja? limpusam ar taads ir - Image stabilized 1200mm f/5.6 bet nu taads baigi jau iisinsh un vieglinsh, kauns ar taadu apkaart staigaat .
Tad pareizi uzminēju. 300/2.8 ar 2x konvertoru, kas ir 600/5.6. Tas kas BH Photo ir 1200/5.6. objektīvs kas garāks par metru un priekšējā lēcas diametrs ir 2x lielāks kā 300mm objektīvam.
Tā jau canonam vai Nikonam var sazin ko sarēķināt, jo 600/4 ar TC uz mazo matricu aparātiem, "kļūst" par 1300/5.6, 500/4 par 1100/5.6 un 400/2.8 par 1200/5.6. Visi ar iebūvētu stabilizāciju Canona gadījumā, kas pie šādiem fokusa attālumiem ir daudz labāk kā kamerā iebūvētā.