forum.gif
labākā nedēļas nogale
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / labākā nedēļas nogale
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.08 16:29
 citēt
pateicoties jaunajam blogerim. kachok.lv...
kachok.lv...
Publicēts: 11.01.08 16:33
 citēt
un dziļā doma ir?
Publicēts: 11.01.08 16:37
 citēt
Vīriešus es vēl saprotu kad dzelžus cilā (nu maz ar ko var būt apdalīts) , bet kas jābūt sievietei lai nodarboties ar tādu ķēmošanu?
Publicēts: 11.01.08 16:42
 citēt
sandij, nu tas tā pat kā ar fotogrāfēšanu ,viss ir veselīgi līdz sa-išās profisionālismā.
Publicēts: 11.01.08 17:16
 citēt
Vīriešus es vēl saprotu kad dzelžus cilā (nu maz ar ko var būt apdalīts) , bet kas jābūt sievietei lai nodarboties ar tādu ķēmošanu?

Šitās jau normālas! IMO viņas tā izskatās tikai vienu brīdi, sasprindzinot muskuļus un pateicoties apgaismojumam, tā ikdienā skats ir pavisam savādāks ;)
Publicēts: 11.01.08 17:19
 citēt
nuuuu, tas ir dikten sarežģīts un subjektīvs jautājums. Fitnesā trenētās sievietes arī pro līmenī izskatās ļoti labi, kultūrismā - kā kura......BET ņemiet vērā, ka šādu skatu speciāli trenē. Proti, reljefs lai būtu maksimāls, nodzen zemādas tauku slāni līdz minimumam ( 2-3 % ekstrēmākajos gadījumos, tas jau apdraud dzīvību, starp citu ) lieto dažādus preparātus un vēl maksimāli atūdeņo organismu. TAD iegūst, pēc PRO kultūrisma standartiem, iespējami labāko reljefu. Bet nav retums, kad šie tēviņi, turpat uz skatuves ģībst. Nav veselīgi, pārāk, kā jau jebkuras galējības. Taču tā sauktajā starpsezonā ( kad nav maču ) dzīvo puslīdz normāli un jau daudzmaz jau izskatās kā HOMO SAPIENS :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):