Tākā bišīt nesaistīti ar foto, bet tikuntā notirgot gribas un naudu vajag, so here it is: Tirgojās AMD ATHLON 64 X2 4200+ AM2 Lietots kādu pusgadu laikam, mazdrusciņ apķepis ar termo pastu no augšpuses, jo muļķis, es nenotīriju kad varēju. Nav ne klokots bijis, nekā.
25ls , Rīga (vai arī jebkura vieta , līdz kurai var nokļut ar vilcienu, kur varu veikt bezmaksas piegādi)
Tākā bišīt nesaistīti ar foto, bet tikuntā notirgot gribas un naudu vajag, so here it is: Tirgojās AMD ATHLON 64 X2 4200+ AM2 Lietots kādu pusgadu laikam, mazdrusciņ apķepis ar termo pastu no augšpuses, jo muļķis, es nenotīriju kad varēju. Nav ne klokots bijis, nekā.
25ls , Rīga (vai arī jebkura vieta , līdz kurai var nokļut ar vilcienu, kur varu veikt bezmaksas piegādi)
1) Pirkts [url=www.metaleks.lv]www.metaleks.lv[/url] pirms gada, garantija vēl 24 mēneši 2) pārodu jo ir upgreids uz 6400+ black edition 3) tas ir pliks procesors, ja vajag varu par brīvu atdot defaulto kūleri 4) Ja ieliek un nešansē tad tā ir vai nu tava vai plates vaina jo procis strādā, ja nu gadījumā kaut kādā kosmiskā kārtā nestrādā, dod atpakaļ un saņem $ atpakaļ
Ja jau tirgotu kasti, nosauktu arī pārējos parametrus, nevis pliku cpu
Processor AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Model Number 4200+ Frequency (MHZ) 2200 L2 Cache Size (KB) 512 Socket AM2 Stepping F2 Manufacturing Tech (CMOS) 90nm SOI Wattage (W) 65 W System Bus (MHZ) 2000